sağol canım teşkkürler yeni hamişler gördüm sitede çok güzel sen nasılsıniyiki doğdun canım benim bebeişin de sağlıklı olsun inş :)
Inşallah Rabbim nasip eder sizede canım evet ben son adet tarihimi yazdım böyle çıkdı 1 haftalık bende ayın 18 günü yerleşme kanaması da oldu .tatlım benim eşim yumoş günlerinden birinde üniv.tede oluyor kısmet artık bakalım başladı çalışmalar bizde :) bu arada en son adet günün neyse bebiş ondan itibaren hesplanıyor 5. haftadasın muhtemelen
ahh tatlım şofben alacaz biz deboyler kullanıyoruz ısıtmıyormaalesef o sorun bizde de var.. canım benim üşüdün sabah sabah demek dikkat et hastalanma
Canım hiç benim adetim geçikmezdi adetim geçikeli 3 gün oldu dün test yapdım 3 tane çift çizgi çıkdı hepsi hala da adet olmadım göğüs ağrılarım çok elimi vuramıyorum dünden bu yana midem fena bulanıyor dün akşam kusdum bile.Ben doktora ovulasyon günümü hesaplatdım 9 Kasım ovulasyon günüm idi doktorda bana 5 Kasım'dan 12 kasımacan ilişkide olun dedi bizde öyle yapdık ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıyordum 40-50 dakika öyle duruyordum işte benim yapdığım bu oldu yarın da doktora gidicem.
ynı ilçede olmayalım biz
Hayır canım şişlikler olurdu da ama acımıyordu .Hadi hayırlısı canım. Senin regl döneminde de göğsün acıyomuydu tatlım?
lazım artık canım güneş kalmadı valla ısıtmaz ki hele de sabah duş alıyorsanTam ustune bastın canım aynı sorun gunes enerjısı var normalde gunes oldugunda cok guzel ıstıyor dıyorum sofben alalım hava guzel bu ayıda cıkarırız dıyor kendısı evde gunes cıktıgında banyo yapabılyor ama ben ıse gelıyorum sabah yapmak zorundayım kac aydır erteleye erteleye bır hal olduk dılımde tuy bıttı artık sofben alalım demekten sınırlerımı oynattı sabah sabah ya evet canım ya nasıl banyo yaptıgımı bılmıyorum
lazım artık canım güneş kalmadı valla ısıtmaz ki hele de sabah duş alıyorsandikkat et tatlım benim
şöyle bir örnek vereyim annemin yakın arkadaşı araptır ve iyi bakar fala...dayıma 2 gün önce baktı ve sevgilin sana çizme alacak dedi dayımlar kalktılar aradan 1 saat geçti aradı sevgilisi çizme almışinanmıyoruz ama çıkma ihtimaline karşı eğleniyoruz işte
anladım kuzum o zaman düzenli kontrole git...brokoliyi haşlıyorsan suyunu dökme iç gerçi fibrokist geçse bile yeniden çıkar sivilce gibi bişey...bu arada resme bayıldım çok güzel bi bebek
olsun kuşum olsun adet gelmiş ya buna da şükür....eşinle ne geçti aranda bilmiyorum ama dilerim daha da uzun sürmez bu küslük...ekliyorum balım ve çalışmalarınız olsun barışın emi
yaaa evet ne çekmiştin canım benim yaa...ah bu mal doktorlar...ben bütün ağzı elden geçireceğim
ooooo çok sevindim balım kistin gitmesine kaç cm di ve ne kadar kullandın hapı...bende 3 gün sonra soğan kürüne başlayacağım 1 ay hap kullanıp doktora gidicem durumuna bakmak için...bu arada ekliyorum balım inşallah bebiş gelsin
tatlım 2,5 gün az en az 3-4 gün istiyorlar yine de siz bilirsiniz...ayrıca bugün ilişki olmazsa bu defa da 6 günlük sperm olacak o da çok...keşke pazartesi olabilseydi
sağolasın canım benim yapıcam Allahımın izni ile...bacım göstermedi mi hala ufaklık pipisini ya da kukusunu
Hayır canım şişlikler olurdu da ama acımıyordu .
İnşallah canım yarın doktora gidicem bi doktorda hesaplasın bakalım kaç haftalıkAnladım canım. Dikkat et kendine. Bol bol dinlen. Çok yeniymiş madem hemen çevrendekilere söyleme. Biraz daha büyüsün miniğin öyle söyle. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah
Tam ustune bastın canım aynı sorun gunes enerjısı var normalde gunes oldugunda cok guzel ıstıyor dıyorum sofben alalım hava guzel bu ayıda cıkarırız dıyor kendısı evde gunes cıktıgında banyo yapabılyor ama ben ıse gelıyorum sabah yapmak zorundayım kac aydır erteleye erteleye bır hal olduk dılımde tuy bıttı artık sofben alalım demekten sınırlerımı oynattı sabah sabah ya evet canım ya nasıl banyo yaptıgımı bılmıyorum
Canım Dusuk sonrasi belli degil maalesef ama onceden 35 di Aralığım. Bugun 19. Gun bakalım dahada koyulasacakmievet canım lakin döngün kaç gün sürüyor yani 28 günlük bi döngüyse çoktan yumurtlama olmuş olmalıydı
günaydın kızlarrrr;
nasılsınız neler oldu kimbilir ben yokken bayağıdır giremiyorum hamilelik iş güç arada testler ultrasonlar gerilmeler doktorların soru işareti dolu akışları açıkçası çok çok gergin mutsuz günler geçirdim ama artık olumsuz düşünmememye çalışıyorum mutlu olmaya ve minişimide mutlue tmeye çalışıyorum ...
bu arada bugün doğumgünüm :)))
mutlu olup günü hep gülerek olumlu geçirmey planlıyorum
eeeee sizlerden ne haberler neler oldu analtın bakalım
16. Gun çalıştık 2 gun arayla çalısmaya devam ediyoruz bugun koyulasir ins bir an evvelCanım iyice koyulasana kadar bir gün arayla yap bence spermlerin kalitesini düşürme derim en koyu gün ve ondan sonra çatlayınca bikaç gün üst üste yapın derim
kizlar bugün itibariyle adetim bes gün gecikti ve testimde silik çıktı bi bkar mısınız kan testine yarin gidbilicem
evet canım o gelsinde biz ona çokkkkk yer açarız işallah:) dün çok pişman oldum canım kendimi suçlu gibi hissettim...niye bekletiyorum ki kendimi dedim Allahın izniyle bişey olmaz dedim...belki bu ay hamile kalcaktım bi nevi kapımı kapatıyorum gibi birşey...olur olmaz orasını bilemem ama bu bebeği çok istiyorum ev taşımaymış umrumda değil...bende kendimi fazla yormam... çünkü ne zamana çıkacağımızda belli değil şu annn nereye kadar uzatabilirimmm ki...o yüzden yeniden başlasın çalışmalar diyelim rabbim bu kez fazla bekletmesin bizleri de tüm canı gönülden isteyenlerinde...bu arada gebelik öncesi doktor folik asit iç dedi.. gittik eczaneye folbiol verdi .... diğer haplarda vardı onlar pahalıydı eşimin onu gözü görmez asla mühim değil...bende öncelik folbioldan başlayayım dedim sonra diğerinden alırız dedim...bikaç gündür içiyrummm Allahım o ne öle içindeki değerlerde o kadar yüksek değil ama yan etkisi olaraktan nasıl bi mide bulantısı bu...eşim aldı içmiceksin çöpe atcam dedi ben hayır dursun diyorum...sonunda attırmadım ondan saklı içerim artıkkk :)inşallah hayırlı zamanda hayırlısı amaaa sen yinede odanın birini çok doldurma gelecekmiş gibi düşün :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?