2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Inşallah Rabbim nasip eder sizede canım evet ben son adet tarihimi yazdım böyle çıkdı 1 haftalık bende ayın 18 günü yerleşme kanaması da oldu .

ahh tatlım şofben alacaz biz deboyler kullanıyoruz ısıtmıyor maalesef o sorun bizde de var.. canım benim üşüdün sabah sabah demek dikkat et hastalanma

Tam ustune bastın canım aynı sorun gunes enerjısı var normalde gunes oldugunda cok guzel ıstıyor dıyorum sofben alalım hava guzel bu ayıda cıkarırız dıyor kendısı evde gunes cıktıgında banyo yapabılyor ama ben ıse gelıyorum sabah yapmak zorundayım kac aydır erteleye erteleye bır hal olduk dılımde tuy bıttı artık sofben alalım demekten sınırlerımı oynattı sabah sabah ya evet canım ya nasıl banyo yaptıgımı bılmıyorum

Hadi hayırlısı canım. Senin regl döneminde de göğsün acıyomuydu tatlım?

lazım artık canım güneş kalmadı valla ısıtmaz ki hele de sabah duş alıyorsan dikkat et tatlım benim

lazım artık canım güneş kalmadı valla ısıtmaz ki hele de sabah duş alıyorsan dikkat et tatlım benim

aynen canım artık gunes yok valla belkı 20 gunude degerlendırrım ondan sonrasını bırakacagım canım kısmet artık dıkkat etmeye calısıyorum canım

tamam suyunuda içiyim olsun faydası olur diye düşünüyorum :) bebişe bende bayıldım ddakları öyle kaygılı olur bundan dedim :)

[QUOTul, post: 38002031, member: ]a

ynı ilçede olmayalım biz burada öyle çünki tatlım çok mu kötü yollar aracınız varsa inş dikkatlice aa kış lastiği takılmalı zamanı geldi buna da dikkat et canım :)[/QUOTE]
haha olabilir:)) bingoldeyim bu arada canim ben. arabamiz var ama bugun gidebilseydik kar lastigimizide taktirip gelicektik bakalim yarin gidebiliriz insallah

İnşallah canım yarın doktora gidicem bi doktorda hesaplasın bakalım kaç haftalık

anladığım kadarıyla evde şofbensizlik seni üşüttü ve kızdın doğal olarak ama bu demk oluyorki dün çalışma oldu :) bizdede oldu hadi hayırlısı :)

ooo nice mutlu sağlıklı senelerinn olsun eşin ve bebişinlee ne güzel 3 kişi kutluyorsunuz bu yıll :):)

Canım iyice koyulasana kadar bir gün arayla yap bence spermlerin kalitesini düşürme derim en koyu gün ve ondan sonra çatlayınca bikaç gün üst üste yapın derim
16. Gun çalıştık 2 gun arayla çalısmaya devam ediyoruz bugun koyulasir ins bir an evvel

kizlar bugün itibariyle adetim bes gün gecikti ve testimde silik çıktı bi bkar mısınız kan testine yarin gidbilicem

tebrikklerr zeynoo hamişsin allah sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin bebişini sabah sabah ne güzel geldi çift çigzi

inşallah hayırlı zamanda hayırlısı amaaa sen yinede odanın birini çok doldurma gelecekmiş gibi düşün :):)
evet canım o gelsinde biz ona çokkkkk yer açarız işallah:) dün çok pişman oldum canım kendimi suçlu gibi hissettim...niye bekletiyorum ki kendimi dedim Allahın izniyle bişey olmaz dedim...belki bu ay hamile kalcaktım bi nevi kapımı kapatıyorum gibi birşey...olur olmaz orasını bilemem ama bu bebeği çok istiyorum ev taşımaymış umrumda değil...bende kendimi fazla yormam... çünkü ne zamana çıkacağımızda belli değil şu annn nereye kadar uzatabilirimmm ki...o yüzden yeniden başlasın çalışmalar diyelim rabbim bu kez fazla bekletmesin bizleri de tüm canı gönülden isteyenlerinde...bu arada gebelik öncesi doktor folik asit iç dedi.. gittik eczaneye folbiol verdi .... diğer haplarda vardı onlar pahalıydı eşimin onu gözü görmez asla mühim değil...bende öncelik folbioldan başlayayım dedim sonra diğerinden alırız dedim...bikaç gündür içiyrummm Allahım o ne öle içindeki değerlerde o kadar yüksek değil ama yan etkisi olaraktan nasıl bi mide bulantısı bu...eşim aldı içmiceksin çöpe atcam dedi ben hayır dursun diyorum...sonunda attırmadım ondan saklı içerim artıkkk :)

günaydınn kızlarrr
Ben hala adet olmadım dün olmam gerekiyordu normalde hiç şaşmaz.. olcak gibi hissediyorum ama gelen giden yok..
HSG mi geciktirdi acaba dedim ama biraz baktm topiclere geciktirmez demişler

günaydın kızlarr

dün çalışmalar başladı mutluyum amaben 15 dk yattım sonra afedersiniz tualet banyo derken gittiler sanırım ama sabah baktım hala varmış mutlu oldum :) ilişkide ve sonrasında dua etmek istedim ama günah olur mu bilemedim allahım hayırlısı deidm içimden :) öyle işte kendi kendime umut dünyası bu sabah zilyon tane sivilcemi bile önemsemedim bebiş beklentisine girdim stresten uzak durmam lazım biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…