anladığım kadarıyla evde şofbensizlik seni üşüttü ve kızdın doğal olarakama bu demk oluyorki dün çalışma oldu :) bizdede oldu hadi hayırlısı :)
günaydın kızlarr
dün çalışmalar başladı mutluyum amaben 15 dk yattım sonra afedersiniz tualet banyo derken gittiler sanırım ama sabah baktım hala varmış mutlu oldum :)ilişkide ve sonrasında dua etmek istedim ama günah olur mu bilemedim allahım hayırlısı deidm içimden :) öyle işte kendi kendime umut dünyası bu sabah zilyon tane sivilcemi bile önemsemedim bebiş beklentisine girdim stresten uzak durmam lazım biliyorum :)
evet canım o gelsinde biz ona çokkkkk yer açarız işallah:) dün çok pişman oldum canım kendimi suçlu gibi hissettim...niye bekletiyorum ki kendimi dedim Allahın izniyle bişey olmaz dedim...belki bu ay hamile kalcaktım bi nevi kapımı kapatıyorum gibi birşey...olur olmaz orasını bilemem ama bu bebeği çok istiyorum ev taşımaymış umrumda değil...bende kendimi fazla yormam... çünkü ne zamana çıkacağımızda belli değil şu annn nereye kadar uzatabilirimmm ki...o yüzden yeniden başlasın çalışmalar diyelim rabbim bu kez fazla bekletmesin bizleri de tüm canı gönülden isteyenlerinde...bu arada gebelik öncesi doktor folik asit iç dedi.. gittik eczaneye folbiol verdi .... diğer haplarda vardı onlar pahalıydı eşimin onu gözü görmez asla mühim değil...bende öncelik folbioldan başlayayım dedim sonra diğerinden alırız dedim...bikaç gündür içiyrummm Allahım o ne öle içindeki değerlerde o kadar yüksek değil ama yan etkisi olaraktan nasıl bi mide bulantısı bu...eşim aldı içmiceksin çöpe atcam dedi ben hayır dursun diyorum...sonunda attırmadım ondan saklı içerim artıkkk :)
elisa canım sen 28 döngün galiba kaçıncı gününde yaptınnnn kaçıncı günün bugünsevındım canım ohh ne guzel bu ay gelecek ınsallah bebısler canım benım hakkımızda hayırlısı canım Rabbım ınsalah hayırlı saglıklı bır sekılde bebıslerımızı gonderecek bıze :) ohh ne guzel gune mutlu baslmassın canım masallah öylede devam edder ınsallah :)
Aynen canım usudum kızdımevet canım dun calısma oldu cok sukur bırde 20 degerlendırrım sonra bırakırım kısmet artık hayırlısı olsun hepımız ıcın :) ınsallah hayırlıısyla gelır bu ay bebıslerımız :) sız ne yaptınız nasıl gectı aksam :)
iyiyiz canım günaydın fıstıksenden naber
inan canın doktorlarla uğraşmaktan canım sıkıldı baktım olmadı geri folik plusa dönerim ya da diğer iyi bir hap vardı onu alrımmm...canım herkese önerimde sırf hapla kalmayalım ben besin olaraktanda araştıryorummm zaten yeşilliği çok severimmm...marul kuşkonmaz avakado narenciyeler brokoli ıspanak fasülye bol bl yiyinnnn taze ve haşlayın yiyincanım sen çalışmanı yap dikkat et zaten genel olarak bebiş olmasada bayan hassasiyetinden dikkat etmemiz gerek korursun kendini nasip kısmet en azından beklediiğin umutlu bir ay olur o yüzden dediğin gibi yap istersen rabbim bilir gerisini ben çok dikkat etsemde bebişimi kaybettim yani nasip kısmet :) ben folic plus kullanıyordum ek vitaminleri var diye ve bulantı yapıyordu doktor bana günde 3 kere zor olur folbiol al dedi dolbiol alıyorum yeterli gelir ama yemekten sonra içiyorum öğlenleri bulantı yapmıyor sende herhangi bi öğünden sonra iç . eşin anlamayabiliir ama çok önemli bizim için folic asit birde aşırı bulantı yapıyorsa alışmazsa bünye doktora danışırsın :)
Ay ne anlayisliymis benimkide tam yumurtlama gununde geldi 3 gun kaldi oncesi sonrasi olduda bakalim hayirlisişofbeni acilen alın ve zaten çalışmalar bitiyor işe erkenden gider bu haftayı telafi edersin canını sıkma sakın :) bizimde güzeldi kv yemeğe çağırdım geldi pasta yemeden gitti dediki oğluna seneye bebişinizle kutlarsınız inşallah artık zamanı geldi ben gidiyim siz de uğraşın dedibenim kv sağolsun çalışma için erkenden gidiyor hiç beni gidecek mi telaşına sokmuyor :) bizde eşimle istediğimiz bir film vardı onu izledik sonrasıda malum güzel geçti :)
tesekkur ederım canım benımdedıgın gıbı ınsallah bebıs gelırde su gec kalıpta yedıgım lafların bır onemı olmaz rahatlarız guzelce saatınde yaparız herseyımızı valla canım hıc bır ay bu kadar duzenlı calısmadık ınsallah bu calısmanın karlısıgını alırız 12 14 16 18 calıstık 12 den oncesıde var bırde 20 calısırım sonrasını bırakırım galıba banyo yapaktan hasta olacgaım yoksa
Ovi testi icin belki erkendir cunku benim genelde 12. gunde cift cizgiyi gorururdum mesela bu ay 15.gunde cift cizgi vardi belki gec gorucen..temiz ciktigina sevindim tahlilleri devlette mi yaptirdin?? Ben bu ay kimyasal gebelik yasadim umarim bir daha yaşamam. .bu ay 4.denememdi.insllh hepimiz 2015 girmeden hamis oluruz..rabbim saglikli hayirli evlatlar nasib etsin..gec olsun guc olmasindaaa..Tüm test sonuçlarımı aldım pıhtılaşma da genetik te patalojide temiz çıktı şükür dün geceden itibaren korunmasız ilişkiye başladık bugün 13.günüm ama yumurtlamayı kaçırdım sanırım ovu testim çok çok silik çıkıyo sen naptın kaçıncı denemedesin
kullanımını oku ve başla canım öğleden sonra yap mümkünse
elisa canım sen 28 döngün galiba kaçıncı gününde yaptınnnn kaçıncı günün bugün
Ayni ben ☺ valla gecen sabah evi toparliyorum ama gozler kapali misafir var ölüyorum uyku diye.. uc fincan filtre kahveyi caktim faltasina dondu gozlerim tavsiye ederim ☺ıyıyım canım ya tek derdım cok uykum varr havalarda basık ve karanlık hep uyumak ıstıyorummm
şofbeni acilen alın ve zaten çalışmalar bitiyor işe erkenden gider bu haftayı telafi edersin canını sıkma sakın :) bizimde güzeldi kv yemeğe çağırdım geldi pasta yemeden gitti dediki oğluna seneye bebişinizle kutlarsınız inşallah artık zamanı geldi ben gidiyim siz de uğraşın dedibenim kv sağolsun çalışma için erkenden gidiyor hiç beni gidecek mi telaşına sokmuyor :) bizde eşimle istediğimiz bir film vardı onu izledik sonrasıda malum güzel geçti :)
akıntının gelmesi iyiii canım işallah tutmuştur... zaten 28 günde olan bayanlar için 14. günden sonraki 10 günü iyi değerlendirin diyorlar bundan sonra öle yapcam bende çünkü sonradan insanın gücüde kalmıyoooo usanıyodacanım normalde dongum 28 ama gecen ay 4 gunluk gecıkmem oldu ve hesapladım 19 gunumde catlamıs yum bende bu ay daha bılınclı davranayım dedım ve adet bıttıkten sonra bızde ust uste ılıskı oldu canım ama bebk ıcın degıl bırbırımızı ozlemıstık gunumde gecınce yaklasık 2 haftadır beraber olmuyorduk 12 gune kadar canımz ıstedıkce oldu daha sonra 12 14 16 18 dıye devam ettık canım bugun 19 gunum ve ben dun oglen yumurta akı kıvamında upuzun akıntı geldı bana gore benım yum bugun catlayacak canım ben yıne ne olur olmaz dıye 20de degerlendırecegım ve benım yum bugun catlarsa yıne benım adetım 4 gun kaymıs olacak cok uzun yazdm kuzum kusura bakma bendekı durumlar bu
Canim sen akdenizlisin herhaldeTam ustune bastın canım aynı sorun gunes enerjısı var normalde gunes oldugunda cok guzel ıstıyor dıyorum sofben alalım hava guzel bu ayıda cıkarırız dıyor kendısı evde gunes cıktıgında banyo yapabılyor ama ben ıse gelıyorum sabah yapmak zorundayım kac aydır erteleye erteleye bır hal olduk dılımde tuy bıttı artık sofben alalım demekten sınırlerımı oynattı sabah sabah ya evet canım ya nasıl banyo yaptıgımı bılmıyorum
Günaydın hatun.. :)günaydın kızlarrrr;
nasılsınız neler oldu kimbilir ben yokken bayağıdır giremiyorum hamilelik iş güç arada testler ultrasonlar gerilmeler doktorların soru işareti dolu akışları açıkçası çok çok gergin mutsuz günler geçirdim ama artık olumsuz düşünmememye çalışıyorum mutlu olmaya ve minişimide mutlue tmeye çalışıyorum ...
bu arada bugün doğumgünüm :)))
mutlu olup günü hep gülerek olumlu geçirmey planlıyorum
eeeee sizlerden ne haberler neler oldu analtın bakalım
ınsallah ınsallah canım hepımz emegımızın karsılıgını alırız:) evet banyok cok sıkıntı ben onun yuzunden grıp oldum vallacok sukur atlattım ama bol bol vıtamın al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?