inan canın doktorlarla uğraşmaktan canım sıkıldı baktım olmadı geri folik plusa dönerim ya da diğer iyi bir hap vardı onu alrımmm...canım herkese önerimde sırf hapla kalmayalım ben besin olaraktanda araştıryorummm zaten yeşilliği çok severimmm...marul kuşkonmaz avakado narenciyeler brokoli ıspanak fasülye bol bl yiyinnnn taze ve haşlayın yiyin
Ayni ben ☺ valla gecen sabah evi toparliyorum ama gozler kapali misafir var ölüyorum uyku diye.. uc fincan filtre kahveyi caktim faltasina dondu gozlerim tavsiye ederim ☺
kaygılım avatarına bayyılldımmmtebrikklerr zeynoo hamişsin allah sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin bebişini sabah sabah ne güzel geldi çift çigzi
Ay ne anlayisliymis benimkide tam yumurtlama gununde geldi 3 gun kaldi oncesi sonrasi olduda bakalim hayirlisi
akıntının gelmesi iyiii canım işallah tutmuştur... zaten 28 günde olan bayanlar için 14. günden sonraki 10 günü iyi değerlendirin diyorlar bundan sonra öle yapcam bende çünkü sonradan insanın gücüde kalmıyoooo usanıyoda
Canim sen akdenizlisin herhaldegunes enerjisi kullandigina gore
cok dıkkat edıyrorum canım yememe beslenme cok onemlı cunku amın ınsallah karsılıgını alırız canım gecmıs olsun canm cok sukr atlatmıssın :)
yap tatlım ben de yarın baslıcam..:)günaydın kızlar bişi sormak istiyorum bn ovulasyon testi aldım şuan yumurtlama dönemimdeyim yani 27-3 tarihleri arası gösteriyo takvim bugün yapsammı testi sizce
kaygılım avatarına bayyılldımmm
İnsallah canim ya valla buldu gitde denmezki ama torun istemeyi biliyoyumu mu buldu gelecekama ona rağmen bebiş gelir inşallahh baksana 3 gün kalmış inş yerleşmedir bugünkü :)
ayy dıkkat edelım ama ben bu tur seylere ınanmyorum fazla ınsanlar tek gecede hamıle kalıyor , yada eskıden brokolımı vardı yanı :):) tamamen zamanını beklıyor
işallah emekler boşa çıkmaz canımmm ben kocamı şu ara aksattım ya bende öle yapayım keçiboynuzu kaynatıp içiryodum incir yediryodum yalan oldu aslında bi düzen olcak günlük şu kadar diye şartlandırmalıyız kendimizi...işallah rabbim hayırlısını versinnnkesinlikle haklısın bencede folic asitleri alıyoruz ama bende fındık ceviz brokoli ıspanak yeşillik turp hep tüketiyorum yararlı şeyleri hiç eksik etmiyorum evimizden bu ay eşime muz hurma fındık ceviz yedirdim zorla brokoli yoğurt sarımsak yedirdim :) bende doktorlardan yoruldum allah düşürmesin rabbim ama bir süre kendi kendimize uğraşalım :)
İnsallah canim ya valla buldu gitde denmezki ama torun istemeyi biliyo
Hihihi topragim bizde adanaliyikkAynen canım adanaaa sanırım sende öylesın canım
ayy dıkkat edelım ama ben bu tur seylere ınanmyorum fazla ınsanlar tek gecede hamıle kalıyor , yada eskıden brokolımı vardı yanı :):) tamamen zamanını beklıyor
MINIKKUS1 cok tesekkur ederim canım insallahoöyledir yarin kan testine gidicem. bende hepinizi uzaktan takip edenlerdenim Rabbim hepinize yakin zamanda versin inşallah.
oda var canım ama zaman gectıkce hersey zorlasıyor yedıklerımızden kaynaklanıyor benım kuzen hamılelık takvımıyle hamıle kalmıs canım dongusu 30 gunmus 12 14 16 18 degerlendırmıs ayaklar havada yatmıs:)
Seyhan cnmmerkezdemısın topragım
Bu ay alacagız canım haftaya alırız sofbenı canım ama benım adet yıne bekledıgım gec gelecek gıbı dunku akıntı kafamı karıstırdı cunku ben ayın 6 7 dıye beklıyorum adetı ama yum bugun catlarsa 10 da benım adet olmam gerekır ben gecıkmeyı ayın 10 dan sonra sayacagım canım :) ınsallah kv denın dedıgı gıbı olur seneye bebısınızle kutlarsınız sevındım canım sızın adınıze ne dussuncelı kv den var masallah bu ask bır bebıs getırsn artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?