2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kesinlikle haklısın bencede folic asitleri alıyoruz ama bende fındık ceviz brokoli ıspanak yeşillik turp hep tüketiyorum yararlı şeyleri hiç eksik etmiyorum evimizden bu ay eşime muz hurma fındık ceviz yedirdim zorla brokoli yoğurt sarımsak yedirdim :) bende doktorlardan yoruldum allah düşürmesin rabbim ama bir süre kendi kendimize uğraşalım :)

Ayni ben ☺ valla gecen sabah evi toparliyorum ama gozler kapali misafir var ölüyorum uyku diye.. uc fincan filtre kahveyi caktim faltasina dondu gozlerim tavsiye ederim ☺

ayy bılemedım ya hep uyku modundayım ama ısyerınde sıkıntı yanı kafayı dırek koyup uyumak ıstıyorum :)

Hım bak ben onu bılmıyordum canım hep 13 14 15 degerlendırım bırakıyorduk bız ılk defa bu ay böyle yaptık canım ınsallah tutmustur canım ya ama once su vucudumu bır rahatlatmam lazımkı benımkıler ıcerıde ask yasayıp dollensınler

cok dıkkat edıyrorum canım yememe beslenme cok onemlı cunku amın ınsallah karsılıgını alırız canım gecmıs olsun canm cok sukr atlatmıssın :)

ayy dıkkat edelım ama ben bu tur seylere ınanmyorum fazla ınsanlar tek gecede hamıle kalıyor , yada eskıden brokolımı vardı yanı :):) tamamen zamanını beklıyor

ayy dıkkat edelım ama ben bu tur seylere ınanmyorum fazla ınsanlar tek gecede hamıle kalıyor , yada eskıden brokolımı vardı yanı :):) tamamen zamanını beklıyor

ya öylede eskiden brokoli yoktu ama her şey daha sağlıklı ve organikti yani olmayacaksa yemeyle olmuyor ama dikkat etmemiz lazım :):)

işallah emekler boşa çıkmaz canımmm ben kocamı şu ara aksattım ya bende öle yapayım keçiboynuzu kaynatıp içiryodum incir yediryodum yalan oldu aslında bi düzen olcak günlük şu kadar diye şartlandırmalıyız kendimizi...işallah rabbim hayırlısını versinnn

oda var canım ama zaman gectıkce hersey zorlasıyor yedıklerımızden kaynaklanıyor benım kuzen hamılelık takvımıyle hamıle kalmıs canım dongusu 30 gunmus 12 14 16 18 degerlendırmıs ayaklar havada yatmıs:)

o olabılır cunku bızım yumurtanın belırlı saatı var ama ımkansız dıye bırseyde yokmus bende onu grendım bak adetın 5. gunu dokt gıttım 19 mm yumurta var dı:)

haftaya alın öyleyse de rahat et bir an önce allah korusun hasta olursun zaten saçlarını zor kurutturuyorum birde banyoda üşütürsek eyvah ki eyvah :) sen yarın bi çalışma daha yap sonra batı boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…