Oglunu goremiyo diye kaldi esim gec geliyo evide uzak gece yollamakta istemedikne ara yapacaksınız düşünmüyor evi mi uzakki ?
işallah aşkları daimmm olurrrrHım bak ben onu bılmıyordum canım hep 13 14 15 degerlendırım bırakıyorduk bız ılk defa bu ay böyle yaptık canım ınsallah tutmustur canım ya ama once su vucudumu bır rahatlatmam lazımkı benımkıler ıcerıde ask yasayıp dollensınler
ya öylede eskiden brokoli yoktu ama her şey daha sağlıklı ve organikti yani olmayacaksa yemeyle olmuyor ama dikkat etmemiz lazım :):)
o olabılır cunku bızım yumurtanın belırlı saatı var ama ımkansız dıye bırseyde yokmus bende onu grendım bak adetın 5. gunu dokt gıttım 19 mm yumurta var dı:)
senin bebişin de aynı böle olurbende bayıldım bu bebişe maşallah baktım benim bir avatar resmim yok dedim bu dudakları büzüşük gözleri meraklı kaygılıyı temsil eder
Kadin dogumcu olarak hangisine gidiyorsun cnn...ozel adana hastanesinde emel akmana gidiyorum ben 10 numara kadin yaa isini iyi biliyooSeyhan cnm
Bende kizlar:)Seyhan cnm
Seyhan cnm
canm sen en son gördüğün adetin baslangıç tarihini gireceksin oraya beklediğin adetin tarihini girmişsin o yüzden 1. hafta diye gösteriyor:)Bende bilmiyorum sitedeki hamilelik takfiminde hesapladım öyle yazdı doktora gidince doktor hesaplayacak kaç haftalık olduğunu
haftaya alın öyleyse de rahat et bir an önce allah korusun hasta olursunzaten saçlarını zor kurutturuyorum birde banyoda üşütürsek eyvah ki eyvah :) sen yarın bi çalışma daha yap sonra batı boşver :)
işallah emekler boşa çıkmaz canımmm ben kocamı şu ara aksattım ya bende öle yapayım keçiboynuzu kaynatıp içiryodum incir yediryodum yalan oldu aslında bi düzen olcak günlük şu kadar diye şartlandırmalıyız kendimizi...işallah rabbim hayırlısını versinnn
işallah aşkları daimmm olurrrro günlerinde çok iyi canım ama işte biz o günler yapıp usanıp bırakıyrdukkk...ben ovu yaptığımda adet olmadan önce bikaç saat önce yapmıştım nasıl bir koyuluktu 14. günden sonra devam etti...ama bu ay 12. gün akıntımı farkettimmm...ve bu ay çok uzun süren akıntılarım vardı çok çoktu o yüzden çok pişmandım yapmadığıma
Ayni yerdeymisiz canim:)cukurova canım :)
Oglunu goremiyo diye kaldi esim gec geliyo evide uzak gece yollamakta istemedik
Kadin dogumcu olarak hangisine gidiyorsun cnn...ozel adana hastanesinde emel akmana gidiyorum ben 10 numara kadin yaa isini iyi biliyoo
Ayni yerdeymisiz canim:)
Haklisin canim belkuid oncesinde sonrasinda olmustur tsa anlayamiyorum zaten yum.olsun onun sevabına iyi niyetinize olur belki inan sorun değil tam yumda geldiyse vardır bi hayır siz almış misafir etmişsiniz bebişe manevi yatırım yaptınız hiç kötü düşünme anlıyorum hevesin var ama dedimya hayır vardır :)
kız yerdı buyukler evınde mahsul un bıle kendılerıne ait sacda ekmekler bahceden sebze meyveler ee tabı gunluk yatıkları bahce ıslerı ve sporda sonra catır catır doguruyorlardı :)
Hadı ya ne cok hemserım varmıs burda haberım yokmus :) sen hangı dr gıdıyorsun canm
senin bebişin de aynı böle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?