2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

işallah aşkları daimmm olurrrro günlerinde çok iyi canım ama işte biz o günler yapıp usanıp bırakıyrdukkk...ben ovu yaptığımda adet olmadan önce bikaç saat önce yapmıştım nasıl bir koyuluktu 14. günden sonra devam etti...ama bu ay 12. gün akıntımı farkettimmm...ve bu ay çok uzun süren akıntılarım vardı çok çoktu o yüzden çok pişmandım yapmadığıma

ya öylede eskiden brokoli yoktu ama her şey daha sağlıklı ve organikti yani olmayacaksa yemeyle olmuyor ama dikkat etmemiz lazım :):)

kız yerdı buyukler evınde mahsul un bıle kendılerıne ait sacda ekmekler bahceden sebze meyveler ee tabı gunluk yatıkları bahce ıslerı ve sporda sonra catır catır doguruyorlardı :)

o olabılır cunku bızım yumurtanın belırlı saatı var ama ımkansız dıye bırseyde yokmus bende onu grendım bak adetın 5. gunu dokt gıttım 19 mm yumurta var dı:)

oyle tabıkı canım zaten 2gunde bırle ıcerıyı spremsız bırakmamıs oluyoruz kısmet artık canım bol bol calısmak lazım :)

Bende bilmiyorum sitedeki hamilelik takfiminde hesapladım öyle yazdı doktora gidince doktor hesaplayacak kaç haftalık olduğunu
canm sen en son gördüğün adetin baslangıç tarihini gireceksin oraya beklediğin adetin tarihini girmişsin o yüzden 1. hafta diye gösteriyor:)

haftaya alın öyleyse de rahat et bir an önce allah korusun hasta olursun zaten saçlarını zor kurutturuyorum birde banyoda üşütürsek eyvah ki eyvah :) sen yarın bi çalışma daha yap sonra batı boşver :)

Aynen canım öyle yapacagım yarında yaparız ınsallah benımkıne kac gundur hurma yedırmıyorum bugun hurma cevızı yedırım yarına enerjı toplasın :) ınsallah hafta sonu halledecegız canım bugun saclarımı ıyıce kuruttum canım banyodan cıkar cıkmaz ufonun karsına egctım

evet mesela keçiboynuzu kaynatamadın mı at ağzına iki ceviz iki fındık illa bebiş şart değil mesela ben bugün ıhlamur zencefil yapıcam yani normal sağlıklı olan ne varsa almalıyız kışın nimetleri balık ıspanak pırasa brokoli bol bol tüketiyoruz işte :)

Pişman olma canım vardır herseyde bır hayır oyle dusunelım canım amın ınsallah kuzum daım olur bakalım canım bu ay cok calıstık elımızden gelenı yaptık Rabbım ne derse o olacak 2 defa daha denerım sonra bırakırım yoruldum valla

Oglunu goremiyo diye kaldi esim gec geliyo evide uzak gece yollamakta istemedik

olsun onun sevabına iyi niyetinize olur belki inan sorun değil tam yumda geldiyse vardır bi hayır siz almış misafir etmişsiniz bebişe manevi yatırım yaptınız hiç kötü düşünme anlıyorum hevesin var ama dedimya hayır vardır :)

Kadin dogumcu olarak hangisine gidiyorsun cnn...ozel adana hastanesinde emel akmana gidiyorum ben 10 numara kadin yaa isini iyi biliyoo

Hım canım benım gıtmek ıstedıgım dr medlıneda selcuk dogan ona cok guvenıyorum kuzenler hep ona gııdyor metroda bır dr gıtmıstık onu hıc begenmedım

Haklisin canim belkuid oncesinde sonrasinda olmustur tsa anlayamiyorum zaten yum.

kız yerdı buyukler evınde mahsul un bıle kendılerıne ait sacda ekmekler bahceden sebze meyveler ee tabı gunluk yatıkları bahce ıslerı ve sporda sonra catır catır doguruyorlardı :)

yani biz pis hava yediklerimiz inorganik e ne olacak nerde vitamin nerde spor nerde oksijen yok sonra bebiş gelişmedi bebiş olmuyo bebiş düştü yani her şey allahtan tabi ama allahta bizlere sağlıklı yaşam seçeneğini verdi rabbim insanlara akıl fikir ve seçme şansı vermiş biz katlettik hayatlarımızı elimizden geldiğince sağlıklı yaşayıp beslenelim

senin bebişin de aynı böle olur

ayy inşallah keşke çok sevimli baksana bana benzerse olmaz babasına benzerse olur benim gözler biraz daha açık kahve saçlarda küçükken sapsarıydı :) bakalım kimse benzeyecek sağlıklı olsunlarda kirpi yavrusuna pamuk tüylüm demiş ona benzeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…