Metroda gul demirtas var ona gittim canim
Hım anladm canım cukurovada nerde oturuyorsun canım
Suleyman demirel tarafinda canim sen
Haklisin canim belkuid oncesinde sonrasinda olmustur tsa anlayamiyorum zaten yum.
:) nerden nereye canim ya ne guzelAdana koop canım ama esımın teyzesı suleyman demırelde oturyor
Aslinda duzenlidi gecen ay cok erken oldum ve 8 gun leke surdu o yuzden bilemiyorum ama doktor birsey yok defi bide 21. Gun progesteron verdim 10.70 cikti gorecez bakalimadetlerin düzenli değil mi4 gün sonra anlarız yum gününü bilip bilmediğini :)
ayy inşallah keşke çok sevimli baksana bana benzerse olmaz babasına benzerse olur benim gözler biraz daha açık kahve saçlarda küçükken sapsarıydı :) bakalım kimse benzeyecek sağlıklı olsunlarda kirpi yavrusuna pamuk tüylüm demiş ona benzeriz artık
:) nerden nereye canim ya ne guzel
:) :):) aynen canım ınsan degısık oluyor aynı sehırden bırıyle karıslasınca
Aslinda duzenlidi gecen ay cok erken oldum ve 8 gun leke surdu o yuzden bilemiyorum ama doktor birsey yok defi bide 21. Gun progesteron verdim 10.70 cikti gorecez bakalim
kızlar doktor bana henüz yumlar küçük dedi ama az önce akıntı geldi hafif uzuyo büyüdüğü için midir ?
kız ne biliyim valla kendimi tanıyamaz oldum:) tamam bundan sonra akıntıyı dikkate almıyorum:)bir günde yum büyür mü doktor geçen ay bana yum yok çatlamış olabilir dedi ben ondan 4 gün sonra ov da koyuyu gördüm buna ne demeli bi gecede filizleniyolar mı ne
kız ne biliyim valla kendimi tanıyamaz oldum:) tamam bundan sonra akıntıyı dikkate almıyorum:)
kız ne biliyim valla kendimi tanıyamaz oldum:) tamam bundan sonra akıntıyı dikkate almıyorum:)
nasılsınız bacılar
nasılsınız bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?