2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar doktor bana henüz yumlar küçük dedi ama az önce akıntı geldi hafif uzuyo büyüdüğü için midir ?

kızlar doktor bana henüz yumlar küçük dedi ama az önce akıntı geldi hafif uzuyo büyüdüğü için midir ?

bir günde yum büyür mü doktor geçen ay bana yum yok çatlamış olabilir dedi ben ondan 4 gün sonra ov da koyuyu gördüm buna ne demeli bi gecede filizleniyolar mı ne

bir günde yum büyür mü doktor geçen ay bana yum yok çatlamış olabilir dedi ben ondan 4 gün sonra ov da koyuyu gördüm buna ne demeli bi gecede filizleniyolar mı ne
kız ne biliyim valla kendimi tanıyamaz oldum:) tamam bundan sonra akıntıyı dikkate almıyorum:)

kız ne biliyim valla kendimi tanıyamaz oldum:) tamam bundan sonra akıntıyı dikkate almıyorum:)

AFRODITIM DUN BIZDE CALISMA OLDU OGLEN 12 GIBIMI 12 YE DOGRUMU AKINTIYI GORMUSTUM GECEDE 00.30 GIBI CALISMA OLDU VE DUN AKSAM EVE GITTIGIMDE AZ DAHA AKINTI GELMISTI :)

akıntıyı değil doktoru dikkate alma yok yok sen normal şekilde çalışmana devam et canım kısmet bakalm ov testi yapmıyor musun sende işe yarıyor onlar ?

göğüslerimde batmalar vücudumun her yerinden kısa kısa ağrılar var psikolojik mi bilmiyorum sürekli gittiğim merkez c tesi doluymuş olmadı başka bir hastanedede olsa c tesi ultrason çektireceğim çünkü tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…