2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ınsalalh psıkolojıktır gıt canım ıhmat etme ınsallah muhım bırsey yoktur

Aynen canım varikosel. Bizimde şubatta olacak. İnşallah hamiş oluruz o zamana kadar dediğin gibi canım yaa. Eşinin varikoseli ne boyutta canım. Sorması ayıp sperm sayısı falan ne durumdaymış?
Ya dr kotu degil dedi vitamin basladi 66 milyon sperm sayisu genel hareket %70
ileri hareket yok orta hiz ileri %54 hareketsiz %30 yerinde harekette %16

İyi iyi maaşallah. Belki de hiç gerek kalmadan hamile kalacaksın. Hem operasyon geçirsede çabuk toparlar eşin çok iyi durumu çünkü. Hangi vitamini verdi canim size?
Ya dr kotu degil dedi vitamin basladi 66 milyon sperm sayisu genel hareket %70
ileri hareket yok orta hiz ileri %54 hareketsiz %30 yerinde harekette %16

AFRODITIM DUN BIZDE CALISMA OLDU OGLEN 12 GIBIMI 12 YE DOGRUMU AKINTIYI GORMUSTUM GECEDE 00.30 GIBI CALISMA OLDU VE DUN AKSAM EVE GITTIGIMDE AZ DAHA AKINTI GELMISTI :)
canm netten hesapladım şimdi de benm yum tarihini 1 aralık veriyor ve dün doktorun yum var ama daha çok küçük demesiyle de uyuşuyor.. sendeki muhtemelen yum akıntısı ama bendeki dün akşamki çalışmadan kalan bi kalıntı olabilir

Hım anladım canım benım dongum kayıyor o zaman canım normalde 28 gunde bır oluyordum gecen ay 4 gun gecıktı 19 gunde catlamıs yum dun akıntı geldı bugun catlayacak 19 da benım dongum uzadı o zaman neden oyle oluyorkı korunmayı ılk bıraktıgımda yıne 4 gun gecıkmıstı ama hemen dıger aylarda normal dongusune donmustu

bişeyler etkiliyordur canm mutlaka bilemedim ki.. bnm de hamile kalmadan önce düzenim sasmıştı böle önce 5 gün gecikti sonra 3 gün erken geldi ertesi ay da hamileydim canm rahim hazırlanıyor diyolar ya belki de doğrudur..

akıntıyı değil doktoru dikkate alma yok yok sen normal şekilde çalışmana devam et canım kısmet bakalm ov testi yapmıyor musun sende işe yarıyor onlar ?
elimde 6tane ov test var canm yarın baslıcam yapmaya yarın 12. gün 17. güne kadar da çatlar heralde o da bana yeter:)

ınsallah öyledır canım bır oncekı ay bır gun erken geldı gecen ay 4 gungecıktı dun kuzenle konusuyoruz ılk ay bır ıkı gun gecktı dıger ay hamıle kaldım dedı

valla kız bak ıyı oldu he 3 tane tanem var daha ne olsun ıyız canım allaha sukur

bende çok sevdim bundan sonra nasılsınız üzüm hanım ve taneleri diyeceğim :) allah iyilikler versin bebişe ayrı oda mı yaptınız abisi ne diyor bu duruma :)

İyi iyi maaşallah. Belki de hiç gerek kalmadan hamile kalacaksın. Hem operasyon geçirsede çabuk toparlar eşin çok iyi durumu çünkü. Hangi vitamini verdi canim size?
ben şuan eşime keçiboynuzu ve evicap ve pharmaton vitamin ilaçlarını kullanıyo ayy bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısı

bende çok sevdim bundan sonra nasılsınız üzüm hanım ve taneleri diyeceğim :) allah iyilikler versin bebişe ayrı oda mı yaptınız abisi ne diyor bu duruma :)

tatlım oğluma oda yapmıstık zaten bebıse park yatak aldım 6 aya kadar yanımda yatar park yatakla 6 aydan sonra abısıyle aynı odaya abısınıde 6 aylıktı ayırdım ıkısı bır takılsınlar odada

Kızlar nasılsınız? beztebya Tebrikler darısı başımıza inş. İnofolike devam canını okucam bu ay pkonun adet olunca sabah akşam soğan kürü aralık inş uğur getirir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…