tatlım oğluma oda yapmıstık zaten bebıse park yatak aldım 6 aya kadar yanımda yatar park yatakla 6 aydan sonra abısıyle aynı odaya abısınıde 6 aylıktı ayırdım ıkısı bır takılsınlar odada
insallah senın de öledir o zaman..
o silik hep çıkar koyu görene kadar devam tatlımaz önce yaptım tek çizgi çıktı ama c çizgisi belli belirsiz
Kızlar nasılsınız? @beztebya Tebrikler darısı başımıza inş. İnofolike devam canını okucam bu ay pkonun adet olunca sabah akşam soğan kürüaralık inş uğur getirir bize
Çok guzel nasıl ayırdın 6 aylıkken bılgı edınmek lazım canım benım kuzenımın kızı 1.5 yasında annesıgılle yatıyor ve sureklı uyanıyor gecelerı emıyorda
kayglımmmm yerim senin profiilini ben ama çoook tatlıııııinşallah ya her şey allahtan ama ağrı batma oldukça içim içimi yiyorbi gideyim bakalım ne olacak
valla canım bende ayıramıyodum esım dedıkı artık hakımıyetını kurdu ayrı yatmayı ogrensın 6 aylıktı emıyodu bızımkıde gece uyanıyodu emzırıyodum odasında gazını cıkarıp gerı yatırıyodum hele buyuyunce hıc uyanmamaya baslıyor zaten
tatlım oğluma oda yapmıstık zaten bebıse park yatak aldım 6 aya kadar yanımda yatar park yatakla 6 aydan sonra abısıyle aynı odaya abısınıde 6 aylıktı ayırdım ıkısı bır takılsınlar odada
kayglımmmm yerim senin profiilini ben ama çoook tatlııııı
canım soğan kurunu yaparken gebe kalamassın bılıyosun degılmı kurden sonra adet olacaksın kur sokturucu bır nevı soğan kurun bıter adet olursun ondan sonrakı ay denersın
inş görürüm cnmo silik hep çıkar koyu görene kadar devam tatlımkoyu görüncede 24 ssaat sonra falan çatlar yumoşşş :)
Kızlarrr herkese tünaydın :) ben doktora gittim sabahtı randevum pko çok çok az var dedi bu gebeliğe engel değil dedi şimdilik ilaç falan vermedi sadece folik asit verdi.ultrasonla bakarken de sen zaten gebe gibi duruyorsun dedi rahim hazırlamış sanki kendini dedi ama biz bi kanda bakalım dedi çünkü tarihler çok şaçma en son 6 kasımda adet gördüm yumurtalama daha yeni bitti bu kadar kısa sürede belli olmaz işte. bi yandan sevindim bi yandan korktumdış gebelik mi acaba diye çünkü gögüslerim okadar okadar ağıryor ki patlıcakkk (ben en erken 37 38 günde bir regl oluyorum regl tarihimde yaklaşmamış ve gögüslerin nerdeyse 1 haftadır ağrıyor ) offfffffffffffffffffffffffff
Kızlarrr herkese tünaydın :) ben doktora gittim sabahtı randevum pko çok çok az var dedi bu gebeliğe engel değil dedi şimdilik ilaç falan vermedi sadece folik asit verdi.ultrasonla bakarken de sen zaten gebe gibi duruyorsun dedi rahim hazırlamış sanki kendini dedi ama biz bi kanda bakalım dedi çünkü tarihler çok şaçma en son 6 kasımda adet gördüm yumurtalama daha yeni bitti bu kadar kısa sürede belli olmaz işte. bi yandan sevindim bi yandan korktumdış gebelik mi acaba diye çünkü gögüslerim okadar okadar ağıryor ki patlıcakkk (ben en erken 37 38 günde bir regl oluyorum regl tarihimde yaklaşmamış ve gögüslerin nerdeyse 1 haftadır ağrıyor ) offfffffffffffffffffffffffff
inşallah canım stres yapma sen iyi sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle sen sıkmakendinidua edin neolur saat 2 de hayırlı haberler alayımmmmgebe değilsem bile bi problem çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?