kızlar çok çok teşekkür ederim :)elisa__ kuzum üstüne görme olsa kese görünürdü en azından baya oldu çünkü 6 kasımdan bu yana bide bildiğin adet oldum tam geldi :) zzzzynpppp doğru söylüyosun canım belli olmuyor bakalım artık hayırlısı olsun :) inşş gelmiştir bebişte ama sanmıyorum ya hiç heveslenemedim nedense :/
amin canım benim inşşşş :) Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn :)inşallah canım stres yapma sen iyi sonuçlar alıcaksın Allahın izniyle sen sıkmakendini
Allahın hikmeti mucizesii :) Rabbim hepimize nasip etsin :)canım ben normal adet gorupte ıkıncı ay omayıp gıttıgınde 2 aylık hamıle oldugunu ogrenenı bıle duydum tamamen kısmet yeterkı RABBIM OL DEISN
kesınlıkle canım bız bu hale geldık carpık kentlesme buyuyen sanayılesme sonucu bızleryani biz pis hava yediklerimiz inorganik e ne olacak nerde vitamin nerde spor nerde oksijen yok sonra bebiş gelişmedi bebiş olmuyo bebiş düştü yani her şey allahtan tabi ama allahta bizlere sağlıklı yaşam seçeneğini verdi rabbim insanlara akıl fikir ve seçme şansı vermiş biz katlettik hayatlarımızı elimizden geldiğince sağlıklı yaşayıp beslenelim
aynen hayırlısı hiçç sıkma kendini güzel sonuçlar alacaksın inşallah sadece betahcg mi yoksa diğer hormon tahlillerinide mi yaptırıyo canımamin canım benim inşşşş :) Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn :)
kızlar çok çok teşekkür ederim :)elisa__ kuzum üstüne görme olsa kese görünürdü en azından baya oldu çünkü 6 kasımdan bu yana bide bildiğin adet oldum tam geldi :) zzzzynpppp doğru söylüyosun canım belli olmuyor bakalım artık hayırlısı olsun :) inşş gelmiştir bebişte ama sanmıyorum ya hiç heveslenemedim nedense :/
Kızlarrr herkese tünaydın :) ben doktora gittim sabahtı randevum pko çok çok az var dedi bu gebeliğe engel değil dedi şimdilik ilaç falan vermedi sadece folik asit verdi.ultrasonla bakarken de sen zaten gebe gibi duruyorsun dedi rahim hazırlamış sanki kendini dedi ama biz bi kanda bakalım dedi çünkü tarihler çok şaçma en son 6 kasımda adet gördüm yumurtalama daha yeni bitti bu kadar kısa sürede belli olmaz işte. bi yandan sevindim bi yandan korktumdış gebelik mi acaba diye çünkü gögüslerim okadar okadar ağıryor ki patlıcakkk (ben en erken 37 38 günde bir regl oluyorum regl tarihimde yaklaşmamış ve gögüslerin nerdeyse 1 haftadır ağrıyor ) offfffffffffffffffffffffffff
Kizlarrrr ovulasyon testim bugun eşit gibi degilmi yani pik yapmis ozaman bu gece ve yarın çalısmamı var
Dr Gittim geldim kimyasal gebelik cikti
değerin kaç çıktı ? benimde bu ay öle olmuş olagan bişey canım üzülmeee bak hamile kalabiliyosunn üzülüp çok yıpratma kendini olurmuDr Gittim geldim kimyasal gebelik cikti
Kizlarrrr ovulasyon testim bugun eşit gibi degilmi yani pik yapmis ozaman bu gece ve yarın çalısmamı var
Hayirlisi boyleymis canim uzulme bak en azindan hamile kalabiliyorsunDr Gittim geldim kimyasal gebelik cikti
Tunaydin kizlar nasilsiniz benim adet belirtilerim dun itibariyle basladi 2 aralikta batim insallah erken olmam yarin tanisma yildonumunu kutlayacagiz esimin haberi yok dun yengemle konusurken kv duydu kutlama yapacagimizi bizde gelecekmiyiz dedi hayir biz basbasa kutlayacagiz dedim yengemde ilerleyen saatlerde gidersin diyor kv ye biz musait olmayiz basbasa olmak istiuorum dedim
evet canm eşit gibi bugun çalışma olsun bence ama yarın ya silinir ya daha koyu olur orası belli olmaz yaın da yap test..Kizlarrrr ovulasyon testim bugun eşit gibi degilmi yani pik yapmis ozaman bu gece ve yarın çalısmamı var
Kızlar nasılsınız? @beztebya Tebrikler darısı başımıza inş. İnofolike devam canını okucam bu ay pkonun adet olunca sabah akşam soğan kürüaralık inş uğur getirir bize
Geçmiş olsun canım benim üzüldüm: ( korunma süresi verdimi peki dr un? İnşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır bu akşam eve gidince yine yapıcam test 14. Gün bugün. Bu akşamda çalışırız . Hamile kaldığım ay 12. Gün en koyu çizgiyi yakalamıştım. Bu sabah az akıntım geldi ama uzayan değil. Zaten ben akıntıdan anlamıyorum: (Ovi testi icin belki erkendir cunku benim genelde 12. gunde cift cizgiyi gorururdum mesela bu ay 15.gunde cift cizgi vardi belki gec gorucen..temiz ciktigina sevindim tahlilleri devlette mi yaptirdin?? Ben bu ay kimyasal gebelik yasadim umarim bir daha yaşamam. .bu ay 4.denememdi.insllh hepimiz 2015 girmeden hamis oluruz..rabbim saglikli hayirli evlatlar nasib etsin..gec olsun guc olmasindaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?