2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım ben normal adet gorupte ıkıncı ay omayıp gıttıgınde 2 aylık hamıle oldugunu ogrenenı bıle duydum tamamen kısmet yeterkı RABBIM OL DEISN

kesınlıkle canım bız bu hale geldık carpık kentlesme buyuyen sanayılesme sonucu bızler

amin canım benim inşşşş :) Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn :)
aynen hayırlısı hiçç sıkma kendini güzel sonuçlar alacaksın inşallah sadece betahcg mi yoksa diğer hormon tahlillerinide mi yaptırıyo canım

Bende de 6gün önce leke oldu ama yerleşmeye yormak istemedim ateşim düşük çünkü. İnş bebeğin seninledir.

canım bendede oyle bır soylenı var cumartesı bellı olacak.. bende sorun yok fakat gebe kalamıyorum. adetın 5. gunu dokt gıttım (ama adetım kısa surdu ve pıht falan hıc gelmedı) 19 mm yumurta var ve rahım kalındı doktor ılac vermedı cok kucuk gebelıkte olabılır yada yumurtada engellemıs olabılır dedı ınsallah senınkı bebıstır:)

Dr Gittim geldim kimyasal gebelik cikti

üzülme lütfen allaha çok şükür hamiş kalabiliyorsun ve hayırlı olmayanı nasip etmemiş çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı uzun ömürlü nasip etsin tekrardan bende kimyasal yaşadım bak

Tunaydin kizlar nasilsiniz benim adet belirtilerim dun itibariyle basladi 2 aralikta batim insallah erken olmam yarin tanisma yildonumunu kutlayacagiz esimin haberi yok dun yengemle konusurken kv duydu kutlama yapacagimizi bizde gelecekmiyiz dedi hayir biz basbasa kutlayacagiz dedim yengemde ilerleyen saatlerde gidersin diyor kv ye biz musait olmayiz basbasa olmak istiuorum dedim

Kizlar degerim 5 cikti ama ne var ne yok biseyler anlatti anlattii ama inanin uzuntuden kafama bsey grmedi adetn 3. Gun gel test falan dediii...

Hakkimizda hayirlisi ins canlarimmm

Cok moralim bozuk kizlar buladar heveslenmemistim hicc.. geceden beride uykusuzum opuyorum szleri .. Allah saglik versin once hepimize ins bebislerimiz olacakk

Hayyyy Allah'ım al bırını vur otekıne mısalııı cok sınır oldum suan kız basbasa olacagız dıyor oburu ılerleyen saatlerde gıdersın dıyor ne ısı var tanısma yıldonumunde be ne anlayıssızlık dusuncesızlıkkkk dur canım hemen adet olacam de bılıyorsun hamılelık belırtısı ıle adet belırtısı aynı kırmızlar gelemden umudu kesmek yok

Geçmiş olsun canım benim üzüldüm: ( korunma süresi verdimi peki dr un? İnşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır bu akşam eve gidince yine yapıcam test 14. Gün bugün. Bu akşamda çalışırız . Hamile kaldığım ay 12. Gün en koyu çizgiyi yakalamıştım. Bu sabah az akıntım geldi ama uzayan değil. Zaten ben akıntıdan anlamıyorum: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…