2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

korkma canım içini ferah tut. anormal bişey olursa da ihmal etme sakın

dısarı cıkcaz deseydin ona ne oluyomuş size özel bi gün o

anammm senin yengedee fenaa haaa töbe töbee hadi kv yaşlı idrak edememiştir anlamamıştırda hayy yenge sana noluooo neyse sen rahat ol kitle kapıyı kapa ışığı mum ışıgında otur :)

beta hgc kaç çıkmıştı canım sende ? inşş bebiştir ikimizin kide :)

Evet bende bizim yildonumumuz dedim basbasa olacagiz dedigim halde gelelim falan dediler valla bende musait degiliz dedim gelmezler herhslde esime soylemese bari bugunde kv kutlamayi yapacakmisiniz dedi yok yarin aksam oglunun haberi yok kimse soylemezse duymaz dedim yengem soylemezde kv yede soyleme dedim

Kizlar degerim 5 cikti ama ne var ne yok biseyler anlatti anlattii ama inanin uzuntuden kafama bsey grmedi adetn 3. Gun gel test falan dediii...

Hakkimizda hayirlisi ins canlarimmm
benimdeee 5.3 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar test istediler ve değer düşmüştü sana 2 gün sonra tekrar yaptır demedimi dr

Cok moralim bozuk kizlar buladar heveslenmemistim hicc.. geceden beride uykusuzum opuyorum szleri .. Allah saglik versin once hepimize ins bebislerimiz olacakk

canım çok düşünmemeye çalış lütfen. dediğin gibi hayırlısı. inşallah herşey güzel olacak.

anammm senin yengedee fenaa haaa töbe töbee hadi kv yaşlı idrak edememiştir anlamamıştırda hayy yenge sana noluooo neyse sen rahat ol kitle kapıyı kapa ışığı mum ışıgında otur :)
Evet biraz oyle kv de yasli sayilmaz 47 yasinda oda anladida bilerek dediler ben ne diyecegim diye herhalde evet kitlerim kapilari mumlarida yakarim gelirlersede almam

ınsallah söylemez canım Allah sabır versın sana cok sınır bozucu canım ya sız askınızı yasayın guzelce tadını cıkarın canım bu guzel gunun

Kızlar bende bebik koydum profile sizden esinlendim. :)))) rüyamda oğlum varmış aaa bu benim çocuğummu diyorum seviniyorum ayy çok mutlu uyanmıştım inş gerçek olur. Önce düş sonra iş

Evet biraz oyle kv de yasli sayilmaz 47 yasinda oda anladida bilerek dediler ben ne diyecegim diye herhalde evet kitlerim kapilari mumlarida yakarim gelirlersede almam
aynen canım bide alcan mıı ayy benimde 7 aralıkta doğumgünüsü var kocişin napcağımı bilemedimm :)

ınsallah söylemez canım Allah sabır versın sana cok sınır bozucu canım ya sız askınızı yasayın guzelce tadını cıkarın canım bu guzel gunun
İnsallah canim soylersede kendi bilir valla moralimi bozamam onlar icin sen nasilsin canim calismalar iyidir insallah

aynen canım bide alcan mıı ayy benimde 7 aralıkta doğumgünüsü var kocişin napcağımı bilemedimm :)
Himm az kalmis esinin dogumgunune benimkide 26 aralik ben evde yemekler pastalar yapacagim yarin hic evde yemiyoruz kvdeyiz her aksam bizim icin bayagi bi degisiklik olacak hediye almayacagim kendimi hediye veririm gecenin sonunda

selam kızlar nasılsnız.. ben bu gece kötu bi ruya gördüm etkisinde kaldım.. rüyamda dogum yaptım bebeğimi kucagıma aldım ama bebek bi anda hareketsizleşti.. dr.lar bebeğin hasta oldugunu ve en fazla 2 yıl yaşayacagını söylediler... nasıl ağladım anlatamam hatta uykumda baya bi ağlamışım uyandım gözümden yaslar akıyodu hayır olsun inş..

benim bugün saat 2 de kan testlerim çıkacak. kadın dogum doktorum istemişti rutin bi kontrol gebeliğe engel bi durum var mı diye bakacak. Tsh, hemogram, kan şekeri, hepatit testi falan var.. bakalım güzelmi çıkacak sonuclarım..
salı günüde dr.a gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu söylemişti bugünlerde ilişkiye yoğunlaşmalıyım sanırım.. umarım bu ay yakalarım :) :)

aaa yuh ya gelmesin bak gayet sakin ol siz kutlayın gelen olursada kapıyı açmayın olsun bitsinn valla artık sınırlarımı zorluyor bu hatun iyi düşün düşün wuslt a pollyana oynıcam derken yok kalmadı iyi niyet ne haltına senin yıl dönümü kutlaması sen mi evlendin bak sen plannı yap kapıyı da eşinden başkasına açma yeter artık bu sizin yıldönümünüz başbaşa olmanız çok normal

İnsallah canim soylersede kendi bilir valla moralimi bozamam onlar icin sen nasilsin canim calismalar iyidir insallah

evet canım kesınlıkle moralını bozmamalısın calısmalar cok ıyı canım masallah bugun 19 gunum ve dun uzayan akıntım geldı dun gece calısma oldu son 3 aylık adet tarıhımı gırıyorum benım ovulasyon gunumu ayın 23 gosterıyor ama benım akıntım dun geldı bence bugun yum catlayacak ve benım bat 10 aralık olacak ben öyle dusunuyorm ve 10 aralıktan sonra gecıkme olarak sayacagım canım bu ay baya tecrube edındım sımdıye kadar calısmayı bırakırdım ama ogrendım artık ınsallah bu calısmanın karsılıgını alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…