- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
Kızlarrr herkese tünaydın :) ben doktora gittim sabahtı randevum pko çok çok az var dedi bu gebeliğe engel değil dedi şimdilik ilaç falan vermedi sadece folik asit verdi.ultrasonla bakarken de sen zaten gebe gibi duruyorsun dedi rahim hazırlamış sanki kendini dedi ama biz bi kanda bakalım dedi çünkü tarihler çok şaçma en son 6 kasımda adet gördüm yumurtalama daha yeni bitti bu kadar kısa sürede belli olmaz işte. bi yandan sevindim bi yandan korktumdış gebelik mi acaba diye çünkü gögüslerim okadar okadar ağıryor ki patlıcakkk (ben en erken 37 38 günde bir regl oluyorum regl tarihimde yaklaşmamış ve gögüslerin nerdeyse 1 haftadır ağrıyor ) offfffffffffffffffffffffffff
Hap 5 mg dr fazla dedi hergün yarım iç dedineden yarım ıcıyorsun canım
dısarı cıkcaz deseydin ona ne oluyomuş size özel bi gün oTunaydin kizlar nasilsiniz benim adet belirtilerim dun itibariyle basladi 2 aralikta batim insallah erken olmam yarin tanisma yildonumunu kutlayacagiz esimin haberi yok dun yengemle konusurken kv duydu kutlama yapacagimizi bizde gelecekmiyiz dedi hayir biz basbasa kutlayacagiz dedim yengemde ilerleyen saatlerde gidersin diyor kv ye biz musait olmayiz basbasa olmak istiuorum dedim
anammm senin yengedee fenaa haaa töbe töbee hadi kv yaşlı idrak edememiştir anlamamıştırda hayy yenge sana noluooo neyse sen rahat ol kitle kapıyı kapa ışığı mum ışıgında otur :)Tunaydin kizlar nasilsiniz benim adet belirtilerim dun itibariyle basladi 2 aralikta batim insallah erken olmam yarin tanisma yildonumunu kutlayacagiz esimin haberi yok dun yengemle konusurken kv duydu kutlama yapacagimizi bizde gelecekmiyiz dedi hayir biz basbasa kutlayacagiz dedim yengemde ilerleyen saatlerde gidersin diyor kv ye biz musait olmayiz basbasa olmak istiuorum dedim
beta hgc kaç çıkmıştı canım sende ? inşş bebiştir ikimizin kide :)canım bendede oyle bır soylenı var cumartesı bellı olacak.. bende sorun yok fakat gebe kalamıyorum. adetın 5. gunu dokt gıttım (ama adetım kısa surdu ve pıht falan hıc gelmedı) 19 mm yumurta var ve rahım kalındı doktor ılac vermedı cok kucuk gebelıkte olabılır yada yumurtada engellemıs olabılır dedı ınsallah senınkı bebıstır:)
Evet bende bizim yildonumumuz dedim basbasa olacagiz dedigim halde gelelim falan dediler valla bende musait degiliz dedim gelmezler herhslde esime soylemese bari bugunde kv kutlamayi yapacakmisiniz dedi yok yarin aksam oglunun haberi yok kimse soylemezse duymaz dedim yengem soylemezde kv yede soyleme dedimHayyyy Allah'ım al bırını vur otekıne mısalıııcok sınır oldum suan kız basbasa olacagız dıyor oburu ılerleyen saatlerde gıdersın dıyor ne ısı var tanısma yıldonumunde be ne anlayıssızlık dusuncesızlıkkkk dur canım hemen adet olacam de bılıyorsun hamılelık belırtısı ıle adet belırtısı aynı kırmızlar gelemden umudu kesmek yok
kesınlıkle canım bız bu hale geldık carpık kentlesme buyuyen sanayılesme sonucu bızler
benimdeee 5.3 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar test istediler ve değer düşmüştü sana 2 gün sonra tekrar yaptır demedimi drKizlar degerim 5 cikti ama ne var ne yok biseyler anlatti anlattii ama inanin uzuntuden kafama bsey grmedi adetn 3. Gun gel test falan dediii...
Hakkimizda hayirlisi ins canlarimmm
Cok moralim bozuk kizlar buladar heveslenmemistim hicc.. geceden beride uykusuzum opuyorum szleri .. Allah saglik versin once hepimize ins bebislerimiz olacakk
Hap 5 mg dr fazla dedi hergün yarım iç dedi
Evet biraz oyle kv de yasli sayilmaz 47 yasinda oda anladida bilerek dediler ben ne diyecegim diye herhalde evet kitlerim kapilari mumlarida yakarim gelirlersede almamanammm senin yengedee fenaa haaa töbe töbee hadi kv yaşlı idrak edememiştir anlamamıştırda hayy yenge sana noluooo neyse sen rahat ol kitle kapıyı kapa ışığı mum ışıgında otur :)
Evet bende bizim yildonumumuz dedim basbasa olacagiz dedigim halde gelelim falan dediler valla bende musait degiliz dedim gelmezler herhslde esime soylemese bari bugunde kv kutlamayi yapacakmisiniz dedi yok yarin aksam oglunun haberi yok kimse soylemezse duymaz dedim yengem soylemezde kv yede soyleme dedim
Evde kutlayacagiz demistim bilseydim disari cikacagiz derdim musait degiliz dedim gelmezler canimdısarı cıkcaz deseydin ona ne oluyomuş size özel bi gün o
aynen canım bide alcan mıı ayy benimde 7 aralıkta doğumgünüsü var kocişin napcağımı bilemedimm :)Evet biraz oyle kv de yasli sayilmaz 47 yasinda oda anladida bilerek dediler ben ne diyecegim diye herhalde evet kitlerim kapilari mumlarida yakarim gelirlersede almam
İnsallah canim soylersede kendi bilir valla moralimi bozamam onlar icin sen nasilsin canim calismalar iyidir insallahınsallah söylemez canım Allah sabır versın sana cok sınır bozucu canım ya sız askınızı yasayın guzelce tadını cıkarın canım bu guzel gunun
Himm az kalmis esinin dogumgunune benimkide 26 aralik ben evde yemekler pastalar yapacagim yarin hic evde yemiyoruz kvdeyiz her aksam bizim icin bayagi bi degisiklik olacak hediye almayacagim kendimi hediye veririm gecenin sonundaaynen canım bide alcan mıı ayy benimde 7 aralıkta doğumgünüsü var kocişin napcağımı bilemedimm :)
Tunaydin kizlar nasilsiniz benim adet belirtilerim dun itibariyle basladi 2 aralikta batim insallah erken olmam yarin tanisma yildonumunu kutlayacagiz esimin haberi yok dun yengemle konusurken kv duydu kutlama yapacagimizi bizde gelecekmiyiz dedi hayir biz basbasa kutlayacagiz dedim yengemde ilerleyen saatlerde gidersin diyor kv ye biz musait olmayiz basbasa olmak istiuorum dedim
İnsallah canim soylersede kendi bilir valla moralimi bozamam onlar icin sen nasilsin canim calismalar iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?