selam kızlar nasılsnız.. ben bu gece kötu bi ruya gördüm etkisinde kaldım.. rüyamda dogum yaptım bebeğimi kucagıma aldım ama bebek bi anda hareketsizleşti.. dr.lar bebeğin hasta oldugunu ve en fazla 2 yıl yaşayacagını söylediler... nasıl ağladım anlatamam hatta uykumda baya bi ağlamışım uyandım gözümden yaslar akıyoduhayır olsun inş..
benim bugün saat 2 de kan testlerim çıkacak. kadın dogum doktorum istemişti rutin bi kontrol gebeliğe engel bi durum var mı diye bakacak. Tsh, hemogram, kan şekeri, hepatit testi falan var.. bakalım güzelmi çıkacak sonuclarım..
salı günüde dr.a gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu söylemişti bugünlerde ilişkiye yoğunlaşmalıyım sanırım.. umarım bu ay yakalarım :) :)
selam kızlar nasılsnız.. ben bu gece kötu bi ruya gördüm etkisinde kaldım.. rüyamda dogum yaptım bebeğimi kucagıma aldım ama bebek bi anda hareketsizleşti.. dr.lar bebeğin hasta oldugunu ve en fazla 2 yıl yaşayacagını söylediler... nasıl ağladım anlatamam hatta uykumda baya bi ağlamışım uyandım gözümden yaslar akıyoduhayır olsun inş..
benim bugün saat 2 de kan testlerim çıkacak. kadın dogum doktorum istemişti rutin bi kontrol gebeliğe engel bi durum var mı diye bakacak. Tsh, hemogram, kan şekeri, hepatit testi falan var.. bakalım güzelmi çıkacak sonuclarım..
salı günüde dr.a gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu söylemişti bugünlerde ilişkiye yoğunlaşmalıyım sanırım.. umarım bu ay yakalarım :) :)
Ler herhalde kiz gelirlersede acmam ben dedim bizim yildonumumuz basbasa olacagiz diye dogumgunum 26 aralikta planlarini yapmislar simdiden hep beraber kutlariz diye gecen yilda hep beraberdik dogum gunumde hadi o neyse yildonumumuzde ne yapacaklarsa biz ilerleyen saatlerde hic musait olmayiz dedimaaa yuh ya gelmesin bak gayet sakin ol siz kutlayın gelen olursada kapıyı açmayın olsun bitsinn valla artık sınırlarımı zorluyor bu hatun iyi düşün düşün wuslt a pollyana oynıcam derken yok kalmadı iyi niyet ne haltına senin yıl dönümü kutlaması sen mi evlendin bak sen plannı yap kapıyı da eşinden başkasına açma yeter artık bu sizin yıldönümünüz başbaşa olmanız çok normal
inş. tersine çıkar canım bnm sağol .. :) sanırım bilinç altımın bana yaptıgı oyunları bunlar :)rabbim rüyanı tersine çevirsin hayra yazsn mgul demişti bana rüyanı suya anlat akan suya akıp gitsin kötülükler :) içini ferah tut bende başka kişilerle ilgili öyle rüya gördüm şükür bir şey olmadı sende rahat ol canım :)
Himm dun gorduysen o zaman bugun catlamistir yum canim insallah aralikta guzel haberler alirizevet canım kesınlıkle moralını bozmamalısın calısmalar cok ıyı canım masallah bugun 19 gunum ve dun uzayan akıntım geldı dun gece calısma oldu son 3 aylık adet tarıhımı gırıyorum benım ovulasyon gunumu ayın 23 gosterıyor ama benım akıntım dun geldı bence bugun yum catlayacak ve benım bat 10 aralık olacak ben öyle dusunuyorm ve 10 aralıktan sonra gecıkme olarak sayacagım canım bu ay baya tecrube edındım sımdıye kadar calısmayı bırakırdım ama ogrendım artık ınsallah bu calısmanın karsılıgını alırız canım
Gelmez
Ler herhalde kiz gelirlersede acmam ben dedim bizim yildonumumuz basbasa olacagiz diye dogumgunum 26 aralikta planlarini yapmislar simdiden hep beraber kutlariz diye gecen yilda hep beraberdik dogum gunumde hadi o neyse yildonumumuzde ne yapacaklarsa biz ilerleyen saatlerde hic musait olmayiz dedim
Himm dun gorduysen o zaman bugun catlamistir yum canim insallah aralikta guzel haberler aliriz
inş. canım sende bebişine kavusursun umarım bu ay :) daha BAT larada cok var çok sabırsızlanıyorumhayır olsun canım ruyalar tersne cıkarmıs ınsallah bu ay bebegın hayırlı saglıklı bır sekılde gelırde sevınırsın canım benım guzel sonuclarla gel canım ve bol bol calıs :)
canım bence ona guvenıp ona gore calısmayın bende tutmadı sız en 2 2.5 hafta gun asırı calısın
Dedim valla zorla soyletiyorlar ne yapimen güzelini demişsinartık ayıpsa ayıp yani yapıcak bişey yok hakettiler onlar :) nice uzun güzel yıllarınız olsun inşallah kv denden uzak dermişim allah ona sağlık versinde evinde otursun :)
kızlar yanımdaki hastaneye gidip ultrasonu çekilicem ctesiyi bekleyemem artık kafam rahat etmeli
inş. canım sende bebişine kavusursun umarım bu ay :) daha BAT larada cok var çok sabırsızlanıyorumbakalım inş guzel sonuclarla gelebilirm :)
Valla heyecan yaptimevet bugün yarın öbürgün :):):) çalışın :)
ben ona güvenmiyorum o yüzden dün ilk çalışmayı yaptım kısmetse yarında devam :):)
Devam et canim gun asiri bizimde bugun olacak ama yarin olsun istiyorum yil donumu icin benim yum coktan gectide yinede birakmadik hayirlisi bakalimInsallah canım yarın aksamda bır calısma yaparız artık :)
İcin rahat degilse git canim haber ver tamamkızlar yanımdaki hastaneye gidip ultrasonu çekilicem ctesiyi bekleyemem artık kafam rahat etmeli
beta hgc kaç çıkmıştı canım sende ? inşş bebiştir ikimizin kide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?