2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

rabbim rüyanı tersine çevirsin hayra yazsn mgul demişti bana rüyanı suya anlat akan suya akıp gitsin kötülükler :) içini ferah tut bende başka kişilerle ilgili öyle rüya gördüm şükür bir şey olmadı sende rahat ol canım :)

hayır olsun canım ruyalar tersne cıkarmıs ınsallah bu ay bebegın hayırlı saglıklı bır sekılde gelırde sevınırsın canım benım guzel sonuclarla gel canım ve bol bol calıs :)

Gelmez
Ler herhalde kiz gelirlersede acmam ben dedim bizim yildonumumuz basbasa olacagiz diye dogumgunum 26 aralikta planlarini yapmislar simdiden hep beraber kutlariz diye gecen yilda hep beraberdik dogum gunumde hadi o neyse yildonumumuzde ne yapacaklarsa biz ilerleyen saatlerde hic musait olmayiz dedim

inş. tersine çıkar canım bnm sağol .. :) sanırım bilinç altımın bana yaptıgı oyunları bunlar :)

Himm dun gorduysen o zaman bugun catlamistir yum canim insallah aralikta guzel haberler aliriz

en güzelini demişsin artık ayıpsa ayıp yani yapıcak bişey yok hakettiler onlar :) nice uzun güzel yıllarınız olsun inşallah kv denden uzak dermişim allah ona sağlık versinde evinde otursun :)

hayır olsun canım ruyalar tersne cıkarmıs ınsallah bu ay bebegın hayırlı saglıklı bır sekılde gelırde sevınırsın canım benım guzel sonuclarla gel canım ve bol bol calıs :)
inş. canım sende bebişine kavusursun umarım bu ay :) daha BAT larada cok var çok sabırsızlanıyorum bakalım inş guzel sonuclarla gelebilirm :)

inş. canım sende bebişine kavusursun umarım bu ay :) daha BAT larada cok var çok sabırsızlanıyorum bakalım inş guzel sonuclarla gelebilirm :)

Insallah canım amın bakalım artık hakkımızda hayırlısı kuzum :) evet canım ben batımı 10 aralık olrak dusunuyorum daha 2 hafta var :) sakın ol canım stres olumsuz etkıler cunku

beta hgc kaç çıkmıştı canım sende ? inşş bebiştir ikimizin kide :)

ben hıc test falan yaptırmadım canım cunku bende catlamaya haır yumurtada vardı ve benım adete yakın ılıskı olmadı esım hastaydı bebek olacagını dusunmuyorum zaten ıns gelırler tabıkı ne zaman alacaksın sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…