hayırlısı bebeğim evet sakin kalmamız lazım.. aslında günlerim yogun gecince anlamıyorum zamanın nasıl ilerlediğini ve strestende uzaklaşıyorum böylece.. ama yoğun olmadıgım zamanlar hep kafam orda :) benimde BAT 11 aralıkta canım yine denk gelmişiz seninleInsallah canım amın bakalım artık hakkımızda hayırlısı kuzum :) evet canım ben batımı 10 aralık olrak dusunuyorum daha 2 hafta var :) sakın ol canım stres olumsuz etkıler cunku
Devam et canim gun asiri bizimde bugun olacak ama yarin olsun istiyorum yil donumu icin benim yum coktan gectide yinede birakmadik hayirlisi bakalim
Canım üst üste Dr yapma dedi ilk gebeliğim üst üste cok yaptım bozuk spermle yumurta birleşimi bebekte anamoliler bozukluklara yol açtı spermin kaliteli olması icin 1 gun vermek gerekmişcanım bence bugun yarın ve ertesı gun ust uste calısın sonrada gun asırı devam edin:) ınsallah bebıs gelır
hayırlısı bebeğim evet sakin kalmamız lazım.. aslında günlerim yogun gecince anlamıyorum zamanın nasıl ilerlediğini ve strestende uzaklaşıyorum böylece.. ama yoğun olmadıgım zamanlar hep kafam orda :) benimde BAT 11 aralıkta canım yine denk gelmişiz seninle
Haklisin canim senin icin zor olur ben evde oldugum halde banyo yapmaktan gina geliyor yarida olursa yumun gecmis olur ondan sonrada ne zaman isterseniz olurcanım benım yarında olur ama ondan sonrası nasıl olur bılmıyorum cunku hafta sonuda olunca 2 haftadır duzenlı calısıyor olacagız zaten adet bıtımınde ust uste calısmısstık yoruldum valla banyo yapmaktan bır hal oldum ıse gec kalmaya basladım artık uyarı aldım bugun
Evet Canım siliklesinceye kadar devam edeyim hatta siliklestigi gunde iliski olur gerisi Allah'ın takdiri ins tutar bu ayevet canm eşit gibi bugun çalışma olsun bence ama yarın ya silinir ya daha koyu olur orası belli olmaz yaın da yap test..
Merhaba doktorlar sperm kalitesi icin gun aşırı diyorlar zaten bir ilişki iki üç gün idare ediyorkızlar bi sorum olacak :) bugün 14. günümdeyim.. dün çalışma oldu ve bugünde olacak inşsizce 15. gün de çalışma yapmalımıyım yoksa ogünü boş geçip 16. gün mü olsun.. 12. gün yumurtam 16. mm olduguna göre muhtemelen ya bugün ya da yarın yumurtlarım diye düşünüyorum
bu ay bende 1 hafta beklemeyi düşünüyorum canım hemen test telaşına düşmeyeceğim tabi dayanabilirsemevet canım yıne denk geldık hesaplayıcılar 7 aralık dıyor ama ben 10 aralık baz alıyorum ve 10 gunde gunumun gecmesını bekleyecgeım canım beraber beklerız ınsallah aynen canım benım mesela evle ıs arası 1 saat yolda oylece duruyorum aklımagelıyor bende yanıma kıtap aldım okuyorm aksamda kuzenler vardı hep bır arada olunca aklıma gelmıyor getırtmemeye calısyorum
Canım benim degerim adete 4 gun kala 4 çıkmıştı degerim ne var ne yok defi ama 2 gunde bir yenilendi ve artış oldu korkma seninkide oyle olabilirKizlar degerim 5 cikti ama ne var ne yok biseyler anlatti anlattii ama inanin uzuntuden kafama bsey grmedi adetn 3. Gun gel test falan dediii...
Hakkimizda hayirlisi ins canlarimmm
o zaman yarını boş bıraksam iyi olacak diye düşünüyorum :)Merhaba doktorlar sperm kalitesi icin gun aşırı diyorlar zaten bir ilişki iki üç gün idare ediyor
kızlar bi sorum olacak :) bugün 14. günümdeyim.. dün çalışma oldu ve bugünde olacak inşsizce 15. gün de çalışma yapmalımıyım yoksa ogünü boş geçip 16. gün mü olsun.. 12. gün yumurtam 16. mm olduguna göre muhtemelen ya bugün ya da yarın yumurtlarım diye düşünüyorum
Hayirdir insallah canim hayra yor hayir olsun bende bugun kedi gordum dogum yapiyordu kedi bide esimi bi ogretmenle yakaladim beni aldatiyormus ruyamda bosaniyordumselam kızlar nasılsnız.. ben bu gece kötu bi ruya gördüm etkisinde kaldım.. rüyamda dogum yaptım bebeğimi kucagıma aldım ama bebek bi anda hareketsizleşti.. dr.lar bebeğin hasta oldugunu ve en fazla 2 yıl yaşayacagını söylediler... nasıl ağladım anlatamam hatta uykumda baya bi ağlamışım uyandım gözümden yaslar akıyoduhayır olsun inş..
benim bugün saat 2 de kan testlerim çıkacak. kadın dogum doktorum istemişti rutin bi kontrol gebeliğe engel bi durum var mı diye bakacak. Tsh, hemogram, kan şekeri, hepatit testi falan var.. bakalım güzelmi çıkacak sonuclarım..
salı günüde dr.a gittiğimde yumurtamın 16 mm oldugunu söylemişti bugünlerde ilişkiye yoğunlaşmalıyım sanırım.. umarım bu ay yakalarım :) :)
Canım üst üste Dr yapma dedi ilk gebeliğim üst üste cok yaptım bozuk spermle yumurta birleşimi bebekte anamoliler bozukluklara yol açtı spermin kaliteli olması icin 1 gun vermek gerekmiş1 gun arayla dedi diyorumki bugun olsun yarın boş diğer gun olsun su 5 gun 1 gun arayla spermde kalır içerde ayy ins bu ay tutarı allahım saglikli bebekler nasip etsin hepimize
ay inanmıyorum ya senin yazını okuyunca aklıma geldi rüyamda benim eşimde beni aldatıyorudu iş yerinden biriyle ve bizde boşanmak üzereydikHayirdir insallah canim hayra yor hayir olsun bende bugun kedi gordum dogum yapiyordu kedi bide esimi bi ogretmenle yakaladim beni aldatiyormus ruyamda bosaniyordum
bu ay bende 1 hafta beklemeyi düşünüyorum canım hemen test telaşına düşmeyeceğim tabi dayanabilirsem
bende kitap okumaya yoğunlaştım işe de gitmiyorm evdeyim gezmelere falan odaklandım komşu komşu geziyorum
Olmazmı benim de var iste 10 kadından 4 kişide gözüküyormuş Dr söylemesihım bılmıyorumkı Allah korusun kotu seylerden ama benım cok ark bu sekılde yapmısşar masallah bebıslerıde saglıklı :)
2 yıldır yorulmuşsundur canım yıllık izin kullanırsın belki bi ara dinlenirsin.. bende çalışmak istiyorum aslında ama eşim memur oldugu için çalışma saateleri izin günleri falan çok rahat, benim buldugum işlerde çalışma saatleri falan çok yoğun oldugu için uygun olmuyo eşim istemiyo pek beraber vakit gecirmek istiyo haftasonları falan.. :) belki bebiş olunca izine ihtiyacın olablir canım :) :)Sabrederız canım benım en ıyısı beklemek cunku en ıyısını yapıyorsunn canım ohh ne guzel bende 2 yılldır araıksız calısıyorum sadece duugn ıznı kullanmıstım yoruldum dınlenmek ıstıyorum
KIZLAR EŞİMİN KUZENİNİN EŞİ HAMİŞŞŞ BENDEN BİR AY SONRA EVLENMİŞLERDİ HAZİRANDAN BERİ DENİYORLAR BİLDİĞİM KDARIYLA VE KİSTİ VAR AMA ONA RAĞMEN BEBİŞİ TUTUNDU ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM KENDİMİN GİBİ SEVİNDİM :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?