2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet ya gecemiz guzel gecmedi sabah hemen esime msj attim seni gordum ruyamda diye ne aldatmasi diyor

MINIKKUS1 belkı bulantıların olur o zaman ızın alırsın dedı yoksa ben bu sıralar ızın almayı dusunuyordum canım banada mantıklı geldı cok sukur esın memus maas ta yetıyorsa yorma kendını bebegın olunca bebegınle ılgılenırsın sımdıde esınle vakıt gecıırn benımde esım calısmıyor kpss ye hazırlanıyor ınsallah atanır esım atanınca bende ısten cıkarım bebegımı kendım buyutmek ıstıyorum :)

Kizlar ayaklarim cok usuyor corap ustune patik giydim hala donuyor adet olacagim zaman cok usur bu ay erken mi olacagim acaba cenemde 1 tane kocaman sivilce cikti normalde pek cikmaz

Kizlar ayaklarim cok usuyor corap ustune patik giydim hala donuyor adet olacagim zaman cok usur bu ay erken mi olacagim acaba cenemde 1 tane kocaman sivilce cikti normalde pek cikmaz

Dıkkat et canım kac arkadasın ayakları usudu ama hamıle olduklarını ogrendı mesela benımde ayaklarım cok usudu benımde gunum gectı erken olmzsın bence inşallah olmazsın ama

kaygılıya katılıyorm ilk zamanalrında izine ihtiyacın olablir canım :) inş. eşin atanır da sende bebişini büyütürsün rahatlıkla canım bende bebeği kendim büyütmek isterim en azından 3-4 yaşa getirmek isterim daha sonra sanırım iş hayatına dönebilirim :) inş. bebişlerimiz olsun da büyütelim bakalım kendimiz isteiğimiz gibi yetiştirelim kız olursa süsleriz püsleriz de :)

Canım benım cok dıkkat et kendıne ınsallah bu son bulantıların olur :) guzel dılekelrın ıcın tesekkurler canım ınsallah bu ay bol bol hamıs haberı alıp verecegız de:)
Amiiinnnnn :) cosalim inşaAllah...
Umarım oyle olur artık haftaya bitmesi lazım yavaş yavaş :) Sagol elisam benimmm:)

ohhh ne guzel olurrrrrrr canım benım ınsallahhhhhhhhh bende bekleyım dedım canım :)

Kaygılıcım çok güzel bir haber. Ne kisti ymış. Bende de kist var ya ondan merak etyim

Dıkkat et canım kac arkadasın ayakları usudu ama hamıle olduklarını ogrendı mesela benımde ayaklarım cok usudu benımde gunum gectı erken olmzsın bence inşallah olmazsın ama
Ben hissetmiyorum hamile oldugumu sanmam adet olacagim zaman cok usur galiba ben usuttum canim sanki afedersin altima isemisim gibi islaklik oluyor dunden beri lavaboya gidiyorum hastami oldum diye yok hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…