Evet ya gecemiz guzel gecmedi sabah hemen esime msj attim seni gordum ruyamda diye ne aldatmasi diyoray inanmıyorum ya senin yazını okuyunca aklıma geldi rüyamda benim eşimde beni aldatıyorudu iş yerinden biriyle ve bizde boşanmak üzereydikhayır olsun inş. senin rüyanda canım ama gecemiz pek huzurlu geçmemiş ikimizinde anlaşılan
2 yıldır yorulmuşsundur canım yıllık izin kullanırsın belki bi ara dinlenirsin.. bende çalışmak istiyorum aslında ama eşim memur oldugu için çalışma saateleri izin günleri falan çok rahat, benim buldugum işlerde çalışma saatleri falan çok yoğun oldugu için uygun olmuyo eşim istemiyo pek beraber vakit gecirmek istiyo haftasonları falan.. :) belki bebiş olunca izine ihtiyacın olablir canım :) :)
Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etısnnn canım darııs bızlere olsunnn :)
Amin inşallah :):) bir ay arayla oldu her şeyimiz inşallah bebişlerde bir ay olur :)
bende aradım uyanınca elif diye biri varmı işyerinde diye sordum adam şaşırdıEvet ya gecemiz guzel gecmedi sabah hemen esime msj attim seni gordum ruyamda diye ne aldatmasi diyor
ınsallah canım sen bu duzenlı calısmayla yumosu kacırmazsın dıye duusnyorum :)
Kizlar ayaklarim cok usuyor corap ustune patik giydim hala donuyor adet olacagim zaman cok usur bu ay erken mi olacagim acaba cenemde 1 tane kocaman sivilce cikti normalde pek cikmaz
bende aradım uyanınca elif diye biri varmı işyerinde diye sordum adam şaşırdı
ya içimde bi inançsızlık var niye bilmiyorum göğüs ultrasonundan sonra bir de doktor varsa görünsem mi bilemedim
Canim bence hemen git. Değerini ölçtür. Eşine söyledin mi iyi bir doğumgünü hediyesi olmusturSağol canım bilmiyorum ne zaman gitsem iyi olur acaba ne zaman gideyim ?
Canimm bugün galiba daha iyiyim... Bir kaç saat içi de belli olur :) dikkat ederim canim beniimmm...oyyy kıyamaam esmam dikkat et güzel beslen :) günaydın herkese
kaygılıya katılıyorm ilk zamanalrında izine ihtiyacın olablir canım :) inş. eşin atanır da sende bebişini büyütürsün rahatlıkla canım bende bebeği kendim büyütmek isterim en azından 3-4 yaşa getirmek isterim daha sonra sanırım iş hayatına dönebilirim :) inş. bebişlerimiz olsun da büyütelim bakalım kendimiz isteiğimiz gibi yetiştirelim kız olursa süsleriz püsleriz deMINIKKUS1 belkı bulantıların olur o zaman ızın alırsın dedı yoksa ben bu sıralar ızın almayı dusunuyordum canım banada mantıklı geldı cok sukur esın memus maas ta yetıyorsa yorma kendını bebegın olunca bebegınle ılgılenırsın sımdıde esınle vakıt gecıırn benımde esım calısmıyor kpss ye hazırlanıyor ınsallah atanır esım atanınca bende ısten cıkarım bebegımı kendım buyutmek ıstıyorum :)
Amiiinnnnn :) cosalim inşaAllah...Canım benım cok dıkkat et kendıne ınsallah bu son bulantıların olur :) guzel dılekelrın ıcın tesekkurler canım ınsallah bu ay bol bol hamıs haberı alıp verecegız de:)
bende hep değişik karısık etkili rüyalar görüyorum annem de çok uyumaktandır tembelliktendir diyoRuya iste ben hep karisik ruyalar gorurum esimde sen ne kadar com ruya goruyorsun diyor
kaygılıya katılıyorm ilk zamanalrında izine ihtiyacın olablir canım :) inş. eşin atanır da sende bebişini büyütürsün rahatlıkla canım bende bebeği kendim büyütmek isterim en azından 3-4 yaşa getirmek isterim daha sonra sanırım iş hayatına dönebilirim :) inş. bebişlerimiz olsun da büyütelim bakalım kendimiz isteiğimiz gibi yetiştirelim kız olursa süsleriz püsleriz de:)
Kaygılıcım çok güzel bir haber. Ne kisti ymış. Bende de kist var ya ondan merak etyimKIZLAR EŞİMİN KUZENİNİN EŞİ HAMİŞŞŞ BENDEN BİR AY SONRA EVLENMİŞLERDİ HAZİRANDAN BERİ DENİYORLAR BİLDİĞİM KDARIYLA VE KİSTİ VAR AMA ONA RAĞMEN BEBİŞİ TUTUNDU ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH ÇOK MUTLUYUM KENDİMİN GİBİ SEVİNDİM :):)
Ben hissetmiyorum hamile oldugumu sanmam adet olacagim zaman cok usur galiba ben usuttum canim sanki afedersin altima isemisim gibi islaklik oluyor dunden beri lavaboya gidiyorum hastami oldum diye yok hayirlisi bakalimDıkkat et canım kac arkadasın ayakları usudu ama hamıle olduklarını ogrendı mesela benımde ayaklarım cok usudu benımde gunum gectı erken olmzsın bence inşallah olmazsın ama
Amiiinnnnn :) cosalim inşaAllah...
Umarım oyle olur artık haftaya bitmesi lazım yavaş yavaş :) Sagol elisam benimmm:)
iyi etmişsin canım inş. en kısa zamanda bebiş bulantıların olurda izne çıkarsınohhh ne guzel olurrrrrrr canım benım ınsallahhhhhhhhh bende bekleyım dedım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?