2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben hissetmiyorum hamile oldugumu sanmam adet olacagim zaman cok usur galiba ben usuttum canim sanki afedersin altima isemisim gibi islaklik oluyor dunden beri lavaboya gidiyorum hastami oldum diye yok hayirlisi bakalim

Hımm bekleyelım bakalım canım benım hayırlısı olsun hakkımıda

iyi etmişsin canım inş. en kısa zamanda bebiş bulantıların olurda izne çıkarsın bende kan sonuclarımı almaya gidiyorum şimdi canım dilerim güzeldir değerlerim :)

Amınn canım ınsallah bebısım gelsın ben ızne cıkarımm :) ınsallah guzel degerlerle doneceksın canımm

Kızlar meraba. Biz bazen adet olduk diye üzülüyoruz ya. Aslında adet olmak bile bir nimet bir şükür. Bunu bu ay daha iyi anladım çünkü son iki üç aydır adetim leke gibi geliyordu sonra az olup bitiyordu ama çok şükür bu ay normale döndü ilk günden geldi. Inanin adet sancısina bile mutlu oluyorum. Bundan sonra adet oldum diye üzülmek yok.

2 de ama ben 3 te gidebilcem ancakkkk sabırsızlık ne kötü :)

kesınlıkle canım gecen ay benımde 4 gun gecktı gecıkmeyen adet dedım bune ya olacaksam olayım oldugumda vucudum rahatlıyor resmen :)

kesınlıkle canım gecen ay benımde 4 gun gecktı gecıkmeyen adet dedım bune ya olacaksam olayım oldugumda vucudum rahatlıyor resmen :)
Aynen öyle. Geçen ay doktor bana kist ten dolayi böyle olmuş olabilir dedi. Acaba diyorum kist mi gitti de normale döndü. Inşallah öyledir yarın kontrole gideceğim

Aynen öyle. Geçen ay doktor bana kist ten dolayi böyle olmuş olabilir dedi. Acaba diyorum kist mi gitti de normale döndü. Inşallah öyledir yarın kontrole gideceğim

olabılır ınsallah kıst gıtmıstır yerını bebıse bırakmıstır canım

inşallah rabbim bizede nasip eder bu ay çok istekle heyecanla bekliyorum ilk defa böyleyim bi de duyunca iyice heves ediyor insan
Insallah güzel haberler alırsın. Ben artık umursamiyorum düşünmeye çalışacağım. Bizim çok uzundur deniyoruz. Daha vakti var demek ki. 50. Ci deneme en kıdemlisi benim heralde

kızlar şimdi aradım sonucumu öğrendim beta hgc 0 progesteron da 19 çıktı :) gebelik olmamasına şaşırmadım çünkü şimdiden belli olması imkansız,olsa bile bir sorun var derdim :) ama progesteron nedir 19 olması iyimidir kötümüdür bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…