Ben hissetmiyorum hamile oldugumu sanmam adet olacagim zaman cok usur galiba ben usuttum canim sanki afedersin altima isemisim gibi islaklik oluyor dunden beri lavaboya gidiyorum hastami oldum diye yok hayirlisi bakalim
bende hep değişik karısık etkili rüyalar görüyorum annem de çok uyumaktandır tembelliktendir diyo
iyi etmişsin canım inş. en kısa zamanda bebiş bulantıların olurda izne çıkarsınbende kan sonuclarımı almaya gidiyorum şimdi canım dilerim güzeldir değerlerim :)
Evet beklemekten baska bisey gelmez elden hayirlisi olsunHımm bekleyelım bakalım canım benım hayırlısı olsun hakkımıda
2 de ama ben 3 te gidebilcem ancakkkk sabırsızlık ne kötü :)ben hıc test falan yaptırmadım canım cunku bende catlamaya haır yumurtada vardı ve benım adete yakın ılıskı olmadı esım hastaydı bebek olacagını dusunmuyorum zaten ıns gelırler tabıkı ne zaman alacaksın sonucu
Kızlar meraba. Biz bazen adet olduk diye üzülüyoruz ya. Aslında adet olmak bile bir nimet bir şükür. Bunu bu ay daha iyi anladım çünkü son iki üç aydır adetim leke gibi geliyordu sonra az olup bitiyordu ama çok şükür bu ay normale döndü ilk günden geldi. Inanin adet sancısina bile mutlu oluyorum. Bundan sonra adet oldum diye üzülmek yok.
Canimm bugün galiba daha iyiyim... Bir kaç saat içi de belli olur :) dikkat ederim canim beniimmm...
Aynen öyle. Geçen ay doktor bana kist ten dolayi böyle olmuş olabilir dedi. Acaba diyorum kist mi gitti de normale döndü. Inşallah öyledir yarın kontrole gideceğimkesınlıkle canım gecen ay benımde 4 gun gecktı gecıkmeyen adet dedım bune ya olacaksam olayım oldugumda vucudum rahatlıyor resmen :)
Kaygılıcım çok güzel bir haber. Ne kisti ymış. Bende de kist var ya ondan merak etyim
Kalite düşünce döllenme kalitesi de düşüyor ben ilk hamileligimde haftada iki kere ile kaldım kaybettik gerçi yavrumu amao zaman yarını boş bıraksam iyi olacak diye düşünüyorum :)
Aynen öyle. Geçen ay doktor bana kist ten dolayi böyle olmuş olabilir dedi. Acaba diyorum kist mi gitti de normale döndü. Inşallah öyledir yarın kontrole gideceğim
Hımm anladım canim. Demek ki engel değilmiş. Inşallah bizde alırız güzel haberlerbilmiyorum bilsem hamile kalmana engel değil demiş doktor ve öyle oldu zaten kisti olanlara umut olsun örnek olsn diye yazdım bunu :)
Insallah önümüzdeki aylarda göreceğiz canımolabılır ınsallah kıst gıtmıstır yerını bebıse bırakmıstır canım
İnşaAllah tatlim benim çok Sagol :)canım ınsallah son gunlerıdır sonrasında mutlu mesut bır hamılelık olur ve saglıkla kucagına alırsın :)
Hımm anladım canim. Demek ki engel değilmiş. Inşallah bizde alırız güzel haberler
Netten bakabilirsin dosya numarasini biliyorsan2 de ama ben 3 te gidebilcem ancakkkk sabırsızlık ne kötü :)
Insallah güzel haberler alırsın. Ben artık umursamiyorum düşünmeye çalışacağım. Bizim çok uzundur deniyoruz. Daha vakti var demek ki. 50. Ci deneme en kıdemlisi benim heraldeinşallah rabbim bizede nasip eder bu ay çok istekle heyecanla bekliyorum ilk defa böyleyim bi de duyunca iyice heves ediyor insan
Kuzummm özledim sizi... Bugun daha iyiyim evi temizleyeyim... Bide senin brokoli diye anlattığın tarifi yapacağım bugün...çok özlemişim sen anlatınca fark ettimohh şükür kavuşturana ne yapıyorsunuz siz canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?