2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallah güzel haberler alırsın. Ben artık umursamiyorum düşünmeye çalışacağım. Bizim çok uzundur deniyoruz. Daha vakti var demek ki. 50. Ci deneme en kıdemlisi benim heralde

bende diyorum allahım düşük yaşadım dedim ki hayırlı zamanda olsun daha bi saate kadar sağlıklı olayım diyordum ağrılarım iyi olsun diyordum şimdi bebek bebek demek olmaz dedim kendim vicdan yaptım :) o yüzden rabbim sağlığın bebeğin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin :)

Kuzummm özledim sizi... Bugun daha iyiyim evi temizleyeyim... Bide senin brokoli diye anlattığın tarifi yapacağım bugün...çok özlemişim sen anlatınca fark ettim

bende çok özledim ki sizi :) evet mutlaka yap haftada bir balık ve brokoli :) bebişin artık meme arar hale gelmiş ona göre çok besle onu :) sağlıklı gıdalarla bak camları fln sakın açma evi yavaşça toparla oturarak ütü yap yeter eşin süpürür sen dikkat et kendine pislenir tozlanır bi şey olmaz dağınık olmasın yeter :)

canım dur bakalım kısmet hayırlısı olsun :) ben progesteron bilmiyorum bi int te araştır bakalım normal değerleri

Oyy canim beniimmm yerim seniii...:)
Sağ olsun dün annem geldi ütümu yaptı...bana kalan süpürmek silmek..açmam mirak etme...açtığım zaman kapatıyorum odanin kapısını oyle havalandiriyorum çok soğudu hava :)
Artık iyiyim işi de yavaş yavaş yapacağım hiç merak etme..:)

Çalışmalar nasil kaçıncı günün kuzum..:)

Çalışmalar nasil kaçıncı günün kuzum..:)

iyi bakalım çok sevindim yormadan yap :) yoruldukça dinlenin :) benim 16.gün bugün dün çalışma oldu yarın 17 19 21 23 şeklinde 4 kere daha çalışırsam iyidir diye düşünüyorum bakalım :)

Evet ya gecemiz guzel gecmedi sabah hemen esime msj attim seni gordum ruyamda diye ne aldatmasi diyor
cnm bikaç kez bnde böyle rüyalar görmüştüm sabah eşimi kıza kıza uyandırıyodm o da kendi kendine tuhaf rüyalar görüyon acısını bnden çıkarıyosn diye dalga geciyodu

Haklısın canım hayırlısı olsun. Eşime hiç vitamin falan vermediler. Ama ben yinede alayım diyorum. Keçiboynuzu pekmezi yiyo şuan. Ceviz fındık badem falan yiyo. Keçiboynuzu suyu da yapacam inşallah. Bide çakşır suyunu ne varmış onu da çok iyi diyorlar.
ben şuan eşime keçiboynuzu ve evicap ve pharmaton vitamin ilaçlarını kullanıyo ayy bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısı

tatlım geldim sağlık ocağından dr. değerlerin mükemmel dedi herşey gayet iyi yani çok mutlu oldum güzel sonuçlar alınca :)

cok sevındım canım masallah o zaman neyapıyorsun duzenlı calısıyorsun ve stres yapmıyorsun bunun karsılıgında bebıs gelıyorrrrr:)

iyi bakalım çok sevindim yormadan yap :) yoruldukça dinlenin :) benim 16.gün bugün dün çalışma oldu yarın 17 19 21 23 şeklinde 4 kere daha çalışırsam iyidir diye düşünüyorum bakalım :)
Tamam canim..
Ohh çok güzel canim..iyidir inşaAllah...aralik ayı bol müjdeler getirsin bize inşaAllah...:) kardeşler gelsiiiin

Kızlar hıc calısacak halımyok cokkk yorgunum eve gıdıp uyumak dınlenmek ıstıyorum belımde agrıyor yanlara dogru sanırım ben usuttumm

Kuşumm profil resmin değişmiş ya.. kaygılıninki de...anlamıyorum kim kim illa smi okumamgerekiyor hehe..:)r

evet sekerım bu ay öyle yaotık bebıs resımlerı koyalım dedık bebekler karısıyor :) kuzum benım calısma gunlerım soyle 12 gunume kadarda yogun gectı bazen 2 gun ust uste bıle oldu 12 14 16 18 calıstık dun ogleyen uzayan akıntm geldı benım yum yıne gecen aykı gıbı 19 yanıbugun catlayacak gıbıme gelıyor( belkıde catladı ask yasıyorlar ) 20 22 gunude degerlendırm sonra oluruna bırakım dıyorum yoruldum valla canım ya :)

canım dur bakalım kısmet hayırlısı olsun :) ben progesteron bilmiyorum bi int te araştır bakalım normal değerleri
canım baktım şimdi progesteron 10 dan az olursa sorunmuş 10 dan yüksek olmasıda yumurtlama var anlamına geliyormuş.yarın sabah doktoruma gidecem tekrardan sonuçlar için daha sağlıklı bilgiler alır paylaşırım sizinle :)

Yorulman normal kuşum...hele soğuk olunca havalar... Hadi inşaAllah bebis geliyordur... Güzelce dollensin yumus havalarda soğuk daha be istiyoooorlarr

Yorulman normal kuşum...hele soğuk olunca havalar... Hadi inşaAllah bebis geliyordur... Güzelce dollensin yumus havalarda soğuk daha be istiyoooorlarr

Aynen canım sabah banyo dırek ıse gelıyorum... ınsallah gelıyordum benım cıtam canım :) dollensın tabı dollensın rahat rahat benım vucudum hıc ısınmaz zaten buz gıbıdır :) calısma gunlerım nasıl sence ne zamana kadar calısayım canım :)

Progesteronun yuksek olmasi yumurtlama oldugu anlamına grliyor bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…