demekki buaralar çalışmalara ağırlık vermek lazım :) ya işte bende ilişki bitimi 5 dk duramıyorum yerimde hemen kalkıp wc ye gidiyorum sinir oluyorum bu huyuma bir an önce temizlenip uyumak istiyorum çalışınca 5 dk lık uyku bile tatlı oluyor.neyse bugun direneceği ozman :)Progesteronun yuksek olmasi yumurtlama oldugu anlamına grliyor bildigim kadariyla
demekki buaralar çalışmalara ağırlık vermek lazım :) ya işte bende ilişki bitimi 5 dk duramıyorum yerimde hemen kalkıp wc ye gidiyorum sinir oluyorum bu huyuma bir an önce temizlenip uyumak istiyorum çalışınca 5 dk lık uyku bile tatlı oluyor.neyse bugun direneceği ozman :)
Gece yapip hiiic kalkmadan banyoyu sabaha biraktim garanti olsun diye tuttu ama kimyasal oldu bebis icin katlanıyorsun e naapcan katlancan mecbuuuurdemekki buaralar çalışmalara ağırlık vermek lazım :) ya işte bende ilişki bitimi 5 dk duramıyorum yerimde hemen kalkıp wc ye gidiyorum sinir oluyorum bu huyuma bir an önce temizlenip uyumak istiyorum çalışınca 5 dk lık uyku bile tatlı oluyor.neyse bugun direneceği ozman :)
hahahahhahahaGece yapip hiiic kalkmadan banyoyu sabaha biraktim garanti olsun diye tuttu ama kimyasal oldu bebis icin katlanıyorsun e naapcan katlancan mecbuuuurne cektik be
aminnn kuzummmm inşallahhh en yakın zamanda hepimizz evli mutluu birde bebişliii oluruzzzzzz :) havalarda iyice soğuyunca gerçekten daha da zor oluyor ama dayanıcağızz yılmak yokkdayan canım dayan bende oksuruk basladı bu ay calısmaları sıkı tuttum ama hasta oalcgaım sanırım banyo yapmaktan ayakları havaya dıkıp beklemekten ama bebıslerımız ıcın deger canım o yuzden sende en az 15 dk bekle ınsallah en kısa zamandabebısın gobusune konar:)
aminnn kuzummmm inşallahhh en yakın zamanda hepimizz evli mutluu birde bebişliii oluruzzzzzz :) havalarda iyice soğuyunca gerçekten daha da zor oluyor ama dayanıcağızz yılmak yokk
Tamam canim..
Ohh çok güzel canim..iyidir inşaAllah...aralik ayı bol müjdeler getirsin bize inşaAllah...:) kardeşler gelsiiiin
canım baktım şimdi progesteron 10 dan az olursa sorunmuş 10 dan yüksek olmasıda yumurtlama var anlamına geliyormuş.yarın sabah doktoruma gidecem tekrardan sonuçlar için daha sağlıklı bilgiler alır paylaşırım sizinle :)
YİNE SOL KASIK AĞRIM VAR DOKTORA GİDECEĞİM YARMI SAAT ERKEN ÇIKIP KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA OLSUN ULTRASONLA GÖĞÜS RAHİM HEPSİNE BAKTIRACAĞIM
kızlar ben hala adet olmadım ama garip bir sancım var böyle adet ağrısı değil ama değişik bir rahatsız eden sancı.. dün olmam gerekti hala olmadım... sizce bgn test yapmalımıyım
@kaygılı cnm bence git baktır inş bişey çıkmaz ama için rahat eder
niye test yapmadın ki yap bence bakalım ne çıkacak :)
bırakma canım ya ne kadardır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama baktın çkta uzun sürüyorsa içesine bir doktra git canım bende öle yapcam özele giderim artık doktrlardan tüm tahlilleri isticem artıkkk...spermografi yumurtalık takibi öncelik isticem...ya artık netten kendi kendimize araştırma yapıyorum kafayı yicem...bizim durumumuzda bir yumurtaya 2 sperm girdi...kromozom bozukluğu tabi...polysperm yani 250 milyondan fazla spermmiş...acaba bunlamı alakalı diyorummm bende bişeler var desem adetim düzenli bişeyin yok dedi...birde herkesin gözleri biz bayanlarda oluyor hemen damgayı yapıştıryolar çocuğu olmuyo diye sanki tek kişilk oluyo ya...eşime hissettirmemeye çalışıyrum ama acabada diyorumm sonra saçmalama diyorumm...hayırlısı kaderimizde varsa olur yoksa imtihanımızdır...Pişman olma canım vardır herseyde bır hayır oyle dusunelım canım amın ınsallah kuzum daım olur bakalım canım bu ay cok calıstık elımızden gelenı yaptık Rabbım ne derse o olacak 2 defa daha denerım sonra bırakırım yoruldum valla
Geçmiş olsunYİNE SOL KASIK AĞRIM VAR DOKTORA GİDECEĞİM YARMI SAAT ERKEN ÇIKIP KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA OLSUN ULTRASONLA GÖĞÜS RAHİM HEPSİNE BAKTIRACAĞIM
istersen yap test ama hemen çıkmayabilir? inş gebesindirkızlar ben hala adet olmadım ama garip bir sancım var böyle adet ağrısı değil ama değişik bir rahatsız eden sancı.. dün olmam gerekti hala olmadım... sizce bgn test yapmalımıyım
bırakma canım ya ne kadardır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama baktın çkta uzun sürüyorsa içesine bir doktra git canım bende öle yapcam özele giderim artık doktrlardan tüm tahlilleri isticem artıkkk...spermografi yumurtalık takibi öncelik isticem...ya artık netten kendi kendimize araştırma yapıyorum kafayı yicem...bizim durumumuzda bir yumurtaya 2 sperm girdi...kromozom bozukluğu tabi...polysperm yani 250 milyondan fazla spermmiş...acaba bunlamı alakalı diyorummm bende bişeler var desem adetim düzenli bişeyin yok dedi...birde herkesin gözleri biz bayanlarda oluyor hemen damgayı yapıştıryolar çocuğu olmuyo diye sanki tek kişilk oluyo ya...eşime hissettirmemeye çalışıyrum ama acabada diyorumm sonra saçmalama diyorumm...hayırlısı kaderimizde varsa olur yoksa imtihanımızdır...
istersen yap test ama hemen çıkmayabilir? inş gebesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?