2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Herşeyin olacağı bir zaman var aslında.. belki de biz biraz sabırsız davranıyoruz..
İnsan en çok sevdiği ya da istediği şeyle imtihan olurmuş derler.. Bizim de sınavımız böyleymiş deyip dua etmeliyiz :) Tabi çalışmaları da aynen devam ettirerek

Bence günlerin güzel canimm:) hayırlısıysa gelsin minnosuunn:)

bence bekle canım en ıyısı beklemek dıye dusunyorum ben
işte ben de çıkmama ihtimaline karsı yapmak istemiyor bir yanım
belim ve karnım de adet olucakmışım gibi
bence de bekle canım en az 1 hafta bi geçsin bide hava değişikliği falan adet düzenini etkileyebiliyor belki normal bir gecikmedir.en iyisi beklemek :)

YİNE SOL KASIK AĞRIM VAR DOKTORA GİDECEĞİM YARMI SAAT ERKEN ÇIKIP KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA OLSUN ULTRASONLA GÖĞÜS RAHİM HEPSİNE BAKTIRACAĞIM
kuzum baktır baktır en azından kafan rahat eder.işte benim doktora gitme nedenim oydu aslında göğüslerde inanılmaz ağrı var kasıklarıma ara ara batma oluyor.benim biraz kafam rahatladı.ama varya doktorum da bi acayip :) ultrasonun başlığını karnıma dayar dayamaz e sen zaten gebe gibi duruyorsun demez mi o anlık mutluluğu anlatamammm o bile yetti bee :) darısı evet sen hamilesinn demesine :)

20 evet 22 bence senin dongun için geç bir zaman...ama garantiye alayım dersen geç çatlar belki 22 de olsun :)

valla canım ılk korunmayı bıraktıgımdada 4 gun gecıkmıstı gecen ayda oyle oldu demekkı benım yum en gec 19 da catlıyor dedıgın gıbı 22 gec olur ama duruma gore bakarız o zaman sanırım ben 22 degerlendırırım :)esımle konusuyoruz bugun alıstı artık belkı bugun ozel gundur bugunde olacakmı dıyor dedım hayır dun oldu yanı 2 gun gecerlımı dıyor evet dedım :)

İyi iyi alismiz kocisinn...artık melekler fazla bekletmesin ana babalarını :)
Yap ama usutme sakin, sabah ise de gidiyorsun yazık yani.. dikkat et kendine...saçını da kurut aman bu soğuklarda gerçekten sinuzit olursun sonra migrene döner...tıpkı bende olduğu gibi oysa ben dışarı asla cikmazdim sadece sacimi kirutmazdim lisedeyken şimdi bu haldeyim...sakin ihmal etme...

Evet canım kocacıgım alısmıs ama bugun cok yorgunum yarına artık hem kac gundur kocama cevızde veremedım bugun besleyım ıyıce kocacıgımı amın canım ınsallah meleklerımız bu ay gelır :)
usutmemeye calısıyorum canımmm bugun banyodan cıkar cıkmaz hemen sobanın onune gectım gıyındım saclarımı taradımkuruttum yoksa hasta olacagım baktım sende dıkkat et canım :)

canım sneın sonuc noldu bulamadım :)
kuzum doktora gidemedim yarın saat 9:40 ta gidecem .ama sonuçlarımı öğrendim beta hgc sıfır küsür bişe yani negatif progesteron da 19 çıktı :) hayırlısı olsun:) yarın artık doktordan tam net bi bilgi alırım

canım erkek kadın farketmez kimin problemi olursa olsun üzücü bi durum iki kişiyi de etkiliyor bu ara erkeklerde varikoseli sık duyuyrum ben.. bi de kist popüler bi sıkıntı,pko da öyle ne bileyimm allah hayırlısını versin, inş temiz çıkar :)

aslında girip geçmişe bakıyorum elis yazamadım ev işiyaptım bol bol bugünüm boştu diye sen nasılsın iyi gibisin sanki sabaha göre :)

Anladım canım elıne saglık ttalım :) tesekkur ederım canım sabaha gore ıyıyım cok sukur canım )

hım nsallah canım belkı taze gebelıktır:)

Amin canım ya millet soruyo birde amaaan takmiyorum be ne zaman olursa olsun diyorum sonra diyorum içimden bi an once olsun Allah'im ne olur

aminnn kuzummmm inşallahhh en yakın zamanda hepimizz evli mutluu birde bebişliii oluruzzzzzz :) havalarda iyice soğuyunca gerçekten daha da zor oluyor ama dayanıcağızz yılmak yokk
Aynen canim eşime bu sefer de olmayinca ilk serzenisim ama hava da sogudu artik nasil banyo yapacağız yaa olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…