işte ben de çıkmama ihtimaline karsı yapmak istemiyor bir yanım
belim ve karnım de adet olucakmışım gibi
Herşeyin olacağı bir zaman var aslında.. belki de biz biraz sabırsız davranıyoruz..bırakma canım ya ne kadardır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama baktın çkta uzun sürüyorsa içesine bir doktra git canım bende öle yapcam özele giderim artık doktrlardan tüm tahlilleri isticem artıkkk...spermografi yumurtalık takibi öncelik isticem...ya artık netten kendi kendimize araştırma yapıyorum kafayı yicem...bizim durumumuzda bir yumurtaya 2 sperm girdi...kromozom bozukluğu tabi...polysperm yani 250 milyondan fazla spermmiş...acaba bunlamı alakalı diyorummm bende bişeler var desem adetim düzenli bişeyin yok dedi...birde herkesin gözleri biz bayanlarda oluyor hemen damgayı yapıştıryolar çocuğu olmuyo diye sanki tek kişilk oluyo ya...eşime hissettirmemeye çalışıyrum ama acabada diyorumm sonra saçmalama diyorumm...hayırlısı kaderimizde varsa olur yoksa imtihanımızdır...
Bence günlerin güzel canimm:) hayırlısıysa gelsin minnosuunn:)Aynen canım sabah banyo dırek ıse gelıyorum... ınsallah gelıyordum benım cıtam canım :) dollensın tabı dollensın rahat rahat benım vucudum hıc ısınmaz zaten buz gıbıdır :) calısma gunlerım nasıl sence ne zamana kadar calısayım canım :)
bence bekle canım en ıyısı beklemek dıye dusunyorum ben
bence de bekle canım en az 1 hafta bi geçsin bide hava değişikliği falan adet düzenini etkileyebiliyor belki normal bir gecikmedir.en iyisi beklemek :)işte ben de çıkmama ihtimaline karsı yapmak istemiyor bir yanım
belim ve karnım de adet olucakmışım gibi
Bence günlerin güzel canimm:) hayırlısıysa gelsin minnosuunn:)
kuzum baktır baktır en azından kafan rahat eder.işte benim doktora gitme nedenim oydu aslında göğüslerde inanılmaz ağrı var kasıklarıma ara ara batma oluyor.benim biraz kafam rahatladı.ama varya doktorum da bi acayip :) ultrasonun başlığını karnıma dayar dayamaz e sen zaten gebe gibi duruyorsun demez mi o anlık mutluluğu anlatamammm o bile yetti bee :) darısı evet sen hamilesinn demesine :)YİNE SOL KASIK AĞRIM VAR DOKTORA GİDECEĞİM YARMI SAAT ERKEN ÇIKIP KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA OLSUN ULTRASONLA GÖĞÜS RAHİM HEPSİNE BAKTIRACAĞIM
İstemez misinn kuzum benimm:)inşallah bende çok istiyorum inanamıyorum ama çok istiyorum allahım nasip kısmet ederse
20 evet 22 bence senin dongun için geç bir zaman...ama garantiye alayım dersen geç çatlar belki 22 de olsun :)amın canım tesekkur ederım 20 22 gunlerıde degerlendırmelımıyım canım sence :)
20 evet 22 bence senin dongun için geç bir zaman...ama garantiye alayım dersen geç çatlar belki 22 de olsun :)
İyi iyi alismiz kocisinn...artık melekler fazla bekletmesin ana babalarını :)valla canım ılk korunmayı bıraktıgımdada 4 gun gecıkmıstı gecen ayda oyle oldu demekkı benım yum en gec 19 da catlıyor dedıgın gıbı 22 gec olur ama duruma gore bakarız o zaman sanırım ben 22 degerlendırırım :)esımle konusuyoruz bugun alıstı artık belkı bugun ozel gundur bugunde olacakmı dıyor dedım hayır dun oldu yanı 2 gun gecerlımı dıyor evet dedım :)
İyi iyi alismiz kocisinn...artık melekler fazla bekletmesin ana babalarını :)
Yap ama usutme sakin, sabah ise de gidiyorsun yazık yani.. dikkat et kendine...saçını da kurut aman bu soğuklarda gerçekten sinuzit olursun sonra migrene döner...tıpkı bende olduğu gibi oysa ben dışarı asla cikmazdim sadece sacimi kirutmazdim lisedeyken şimdi bu haldeyim...sakin ihmal etme...
canım sneın sonuc noldu bulamadım :)istersen yap test ama hemen çıkmayabilir? inş gebesindir
kuzum doktora gidemedim yarın saat 9:40 ta gidecem .ama sonuçlarımı öğrendim beta hgc sıfır küsür bişe yani negatif progesteron da 19 çıktı :) hayırlısı olsun:) yarın artık doktordan tam net bi bilgi alırımcanım sneın sonuc noldu bulamadım :)
aslında girip geçmişe bakıyorum elis yazamadım ev işiyaptım bol bol bugünüm boştu diyePamukprncess nerelerdesin kuzum görüemedik
canım erkek kadın farketmez kimin problemi olursa olsun üzücü bi durum iki kişiyi de etkiliyorbırakma canım ya ne kadardır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama baktın çkta uzun sürüyorsa içesine bir doktra git canım bende öle yapcam özele giderim artık doktrlardan tüm tahlilleri isticem artıkkk...spermografi yumurtalık takibi öncelik isticem...ya artık netten kendi kendimize araştırma yapıyorum kafayı yicem...bizim durumumuzda bir yumurtaya 2 sperm girdi...kromozom bozukluğu tabi...polysperm yani 250 milyondan fazla spermmiş...acaba bunlamı alakalı diyorummm bende bişeler var desem adetim düzenli bişeyin yok dedi...birde herkesin gözleri biz bayanlarda oluyor hemen damgayı yapıştıryolar çocuğu olmuyo diye sanki tek kişilk oluyo ya...eşime hissettirmemeye çalışıyrum ama acabada diyorumm sonra saçmalama diyorumm...hayırlısı kaderimizde varsa olur yoksa imtihanımızdır...
aslında girip geçmişe bakıyorum elis yazamadım ev işiyaptım bol bol bugünüm boştu diyesen nasılsın iyi gibisin sanki sabaha göre :)
kuzum doktora gidemedim yarın saat 9:40 ta gidecem .ama sonuçlarımı öğrendim beta hgc sıfır küsür bişe yani negatif progesteron da 19 çıktı :) hayırlısı olsun:) yarın artık doktordan tam net bi bilgi alırım
Amin canım ya millet soruyo birde amaaan takmiyorum be ne zaman olursa olsun diyorum sonra diyorum içimden bi an once olsun Allah'im ne olurhahahahhahahagerçekten de öyle ne çekiyoruz amannn olsun ya çektiğimiz bebişlerimiz için değer.Bu arada kimyasal gebelik olması iyiye işaretmiş en azından kalabiliyormuşsun inşş en yakın zamanda gerçeği gelirrrr
Aynen canim eşime bu sefer de olmayinca ilk serzenisim ama hava da sogudu artik nasil banyo yapacağız yaa olmuştuaminnn kuzummmm inşallahhh en yakın zamanda hepimizz evli mutluu birde bebişliii oluruzzzzzz :) havalarda iyice soğuyunca gerçekten daha da zor oluyor ama dayanıcağızz yılmak yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?