Aynen canim eşime bu sefer de olmayinca ilk serzenisim ama hava da sogudu artik nasil banyo yapacağız yaa olmuştu
Agzin bal yesin ya ben cok cok fazla Üşüyorum birazcik sorun oluyor bicilar ama değer o ayriAllah onun gucunude verıyor canım calısmayıda yapıyoruz oyle bır ıstekkı bu Rabbım tum engellerı asacak gucu cesaretı verıyor Insallah cok aramadan en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır sekılde Rabbım bebıslerımızı nasıp edecek 2015 anne adayı olarak gırecegız :)
evettt üşütmesek bariii :) :) olacak inss bekliyoruzz bebişlerrr gelin hadi annelerinizee :)Aynen canim eşime bu sefer de olmayinca ilk serzenisim ama hava da sogudu artik nasil banyo yapacağız yaa olmuştu
amin kuzum hayırlısıdır inss :)hım nsallah canım belkı taze gebelıktır:)
Agzin bal yesin ya ben cok cok fazla Üşüyorum birazcik sorun oluyor bicilar ama değer o ayri
Ayağımda çorap patik terlik oyle geziyorum bizimki pacami açıp bakıyor kızıyor giymezsemevettt üşütmesek bariii :) :) olacak inss bekliyoruzz bebişlerrr gelin hadi annelerinizee :)
Azmin böylesi ya masallahbende cok usuyorum canım vucudum buz gıbı resmen battanıyenın altında otururum ve aylardır sofben alacagız almıyoruz havalarda bırden bozdu dusun nasıl banyo yaptıgımı buna ragmen calıstım canım ınsallah bu emeklerımızın karsılıgını alırız aralık lıstesı cosarrrrr:)
silikleştikten sonra da hemen bırakma canm çalışmayı silinmesi hemen çatladı anlamına gelmiyor o gün veya ertesi gün çatlıyor yum bikaç gün daha çalış derim..Evet Canım siliklesinceye kadar devam edeyim hatta siliklestigi gunde iliski olur gerisi Allah'ın takdiri ins tutar bu ay
bende cok usuyorum canım vucudum buz gıbı resmen battanıyenın altında otururum ve aylardır sofben alacagız almıyoruz havalarda bırden bozdu dusun nasıl banyo yaptıgımı buna ragmen calıstım canım ınsallah bu emeklerımızın karsılıgını alırız aralık lıstesı cosarrrrr:)
Selam canim iyiyim sen nasilsinSlm kızlar nasılsınız
İyi aksamlar kizlar yarin esime supriz yapacaktim kv sagolsun esimin yaninda kaynima yarin aksama burda degiller kutlama yapacak agbingil dedi esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapti esim odadan cikinca kv yede niye soyledin sabah soyleme dedim haberi yok supriz olacak diye agzimdan kacti dedi ama bilerwk yapti biliyorum
Gecmis olsun canim esimde de var bel fitigi insallah tedaviyle gecer esimede ameliyat demis dr esim ameliyat olmak istemiyorİyi sayılırım cnm.belden fixik tedaviye başlıycam dün sonuçlar belli oldu bel kaslarımı güçlendirmem gerekiyomuş
Yok canim nerdeee tanisma yildonumumuz evde yemekler pastalar yapip esime supriz yapacaktim biz her aksam kv gildeyiz yemege yarinda basbasa olalim kutlayalim istedimCanim nasil bi surpriz bu bebis mi geldi yoksa:)
Geçmiş olsun canım benim üzüldüm: ( korunma süresi verdimi peki dr un? İnşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır bu akşam eve gidince yine yapıcam test 14. Gün bugün. Bu akşamda çalışırız . Hamile kaldığım ay 12. Gün en koyu çizgiyi yakalamıştım. Bu sabah az akıntım geldi ama uzayan değil. Zaten ben akıntıdan anlamıyorum: (
Belki cok çekmiş gormemis bilmemis olabilirler de ya o ana ayak uydurmak da mi gelmez ellerinden bilmemYok canim nerdeee tanisma yildonumumuz evde yemekler pastalar yapip esime supriz yapacaktim biz her aksam kv gildeyiz yemege yarinda basbasa olalim kutlayalim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?