2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canim eşime bu sefer de olmayinca ilk serzenisim ama hava da sogudu artik nasil banyo yapacağız yaa olmuştu

Allah onun gucunude verıyor canım calısmayıda yapıyoruz oyle bır ıstekkı bu Rabbım tum engellerı asacak gucu cesaretı verıyor Insallah cok aramadan en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır sekılde Rabbım bebıslerımızı nasıp edecek 2015 anne adayı olarak gırecegız :)

Agzin bal yesin ya ben cok cok fazla Üşüyorum birazcik sorun oluyor bicilar ama değer o ayri

Agzin bal yesin ya ben cok cok fazla Üşüyorum birazcik sorun oluyor bicilar ama değer o ayri

bende cok usuyorum canım vucudum buz gıbı resmen battanıyenın altında otururum ve aylardır sofben alacagız almıyoruz havalarda bırden bozdu dusun nasıl banyo yaptıgımı buna ragmen calıstım canım ınsallah bu emeklerımızın karsılıgını alırız aralık lıstesı cosarrrrr:)

Azmin böylesi ya masallah amiiinnn gelsin bebişler minik minik tepikler battaniye altinda mis kokulularimizla uyuyalim artik inşallah

Evet Canım siliklesinceye kadar devam edeyim hatta siliklestigi gunde iliski olur gerisi Allah'ın takdiri ins tutar bu ay
silikleştikten sonra da hemen bırakma canm çalışmayı silinmesi hemen çatladı anlamına gelmiyor o gün veya ertesi gün çatlıyor yum bikaç gün daha çalış derim..

ayyy canim benim dikkat et ama bide gebe kalip hastalanma malum ilacta kullanamiyoruz ben basim agirsa ilac icemez oldum hadi varsa bebis diye bi ihtimal ama insan kiyamiyor iste :) elisa__

İyi akşamlar hatunlar :) :)
elisa__ cnm benim de senin gibi dün öğlen uzayan akıntım oldu ama dünü değerlendiremedik biz geç saatte eve geldik çok yorgunduk izinli olduğumuz için bugün 1 gibi oldu 15 dk bekleyebildim bende seninle yum larımız aynı mi bilemedim nugüm yine akuntım vardı hadi inşallah tutar cnm bat 10 aralık benimde :)

İyi aksamlar kizlar yarin esime supriz yapacaktim kv sagolsun esimin yaninda kaynima yarin aksama burda degiller kutlama yapacak agbingil dedi esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapti esim odadan cikinca kv yede niye soyledin sabah soyleme dedim haberi yok supriz olacak diye agzimdan kacti dedi ama bilerwk yapti biliyorum

İyi sayılırım cnm.belden fixik tedaviye başlıycam dün sonuçlar belli oldu bel kaslarımı güçlendirmem gerekiyomuş

Canim nasil bi surpriz bu bebis mi geldi yoksa:)

İyi sayılırım cnm.belden fixik tedaviye başlıycam dün sonuçlar belli oldu bel kaslarımı güçlendirmem gerekiyomuş
Gecmis olsun canim esimde de var bel fitigi insallah tedaviyle gecer esimede ameliyat demis dr esim ameliyat olmak istemiyor

Korunma yok cnm ..uzayan akinti yumurta aki gibi oluyor zaten onu ggordugumde ovi testi de yapıyorum cift cizgiyi gorup teyit etmis oluyorum :)

Yok canim nerdeee tanisma yildonumumuz evde yemekler pastalar yapip esime supriz yapacaktim biz her aksam kv gildeyiz yemege yarinda basbasa olalim kutlayalim istedim
Belki cok çekmiş gormemis bilmemis olabilirler de ya o ana ayak uydurmak da mi gelmez ellerinden bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…