2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Belki cok çekmiş gormemis bilmemis olabilirler de ya o ana ayak uydurmak da mi gelmez ellerinden bilmem
Evet ya soyleme dedim daha sabah agzindan kacmis oyle dedi moralimi bozmayacagim esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapiyor

hayırlısı canımda pko yok bende adetlerim düzenli doktorda kntrol etti hiçbişeyin yok dedi...kistde anekoik kistti dedim doktra o da her kadında olur o kistin bi etkisi yok sana dedi...varikoseli nedir bu arada canım

Evet ya soyleme dedim daha sabah agzindan kacmis oyle dedi moralimi bozmayacagim esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapiyor
Bizimki de aksamdan birsey konusuruz sabah aksamin tam tersini yapar ve bilirim ki bana inat yapar hem boşver sen yarına odaklan

Bizimki de aksamdan birsey konusuruz sabah aksamin tam tersini yapar ve bilirim ki bana inat yapar hem boşver sen yarına odaklan
Niye boyle yapiyorlar anlamiyorum ama moralimi bozmayacagim kendimi yarina odakliyorum guzel olacak insallah

aynen öle canım ya hayırlısı olsun eşler kendi arasında pek sorun etmiyorda bizim türk milletinde çevresel baskı dedikodu var nispet var ona buna heves var var da var...onun bunun gelininde var sizde nie yok...

hımm anladım canımmm şimdi...hayırlısı olsun baya yoğunmuşunuz işallah tutunur bebeğinnn:) etraf iştee Allah herkesin gönlüne göre versin...insan en çokta dibindeki insanların düşünceleri çok etkiliyor onlar öle düşünüyrsa elalem napsın diyorummmm

[QUOTE="wuslt, post: 38013753, member: 598890muy canim nerdeee tanisma yildonumumuz evde yemekler pastalar yapip esime supriz yapacaktim biz her aksam kv gildeyiz yemege yarinda basbasa olalim kutlayalim istedim[/QUOTE]

Himm anladim canim tebrikler o saman.. Nice mutlu yildonumleriniz olsun insallah. Hem belki Allah soyletmistir derler ya bebisin de gelmesi yakindir belli mi olur

Canım hayır yaptırmadım doktora gidicem o zaman doktor kan analızleri verdiricek ya her şeyi kontrol altına almak için herşey yolundamı diye o zaman vericem adetim gecikdi test yapıyorum hepsi iki çızgi
oh neguzel insallah kalp atisinida duyarsiniz bizde insallah fazla beklemeyiz rabbim ol dese bata bir hafta var bekliyorum kiz bizede dua et nolur hamis duasi almak iyidir bizde sana bol bol dua edicez rahat hamilelik gecir diye allah kucagina almayi nasp etsin

Çok saol canım vallahi dua ediyorum hepde edicem inşallah bu ay gebe kalırsın canım.

İyidir canm benim batı bekliyom modem çok bulanı Yor halen sağlık ocağında kan testi yaptım sorun çıkmış karşmış felan dedi doktor yenilememiz lazm bende şans dedim yapmadım batı beklicem sen ne yapıyon
napıysun hanfendimmm bayadırrrr

Kızlar ovulasyon testi kullanmadigima pişman oldum ama artik çok geç :) bugün takvime gore yumurtlama günüm ve krem gibi sut beyazı akıntı ve ıslaklık var yumurtluyor muyum yoksa yumurtladimda kacirdim mi acaba. Var mi bilgisi olan

Canim herikisi de olabilir.. Belirtiler cok benzer genelde.. O yuzden riske atma gun asiriya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…