Evet ya soyleme dedim daha sabah agzindan kacmis oyle dedi moralimi bozmayacagim esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapiyorBelki cok çekmiş gormemis bilmemis olabilirler de ya o ana ayak uydurmak da mi gelmez ellerinden bilmem
hayırlısı canımda pko yok bende adetlerim düzenli doktorda kntrol etti hiçbişeyin yok dedi...kistde anekoik kistti dedim doktra o da her kadında olur o kistin bi etkisi yok sana dedi...varikoseli nedir bu arada canımcanım erkek kadın farketmez kimin problemi olursa olsun üzücü bi durum iki kişiyi de etkiliyorbu ara erkeklerde varikoseli sık duyuyrum ben.. bi de kist popüler bi sıkıntı,pko da öyle ne bileyimm allah hayırlısını versin, inş temiz çıkar :)
Bizimki de aksamdan birsey konusuruz sabah aksamin tam tersini yapar ve bilirim ki bana inat yapar hem boşver sen yarına odaklanEvet ya soyleme dedim daha sabah agzindan kacmis oyle dedi moralimi bozmayacagim esimde ben uzulmeyeyim diye duymamis gibi yapiyor
Niye boyle yapiyorlar anlamiyorum ama moralimi bozmayacagim kendimi yarina odakliyorum guzel olacak insallahBizimki de aksamdan birsey konusuruz sabah aksamin tam tersini yapar ve bilirim ki bana inat yapar hem boşver sen yarına odaklan
iyi aksamlar kizlar
İyi aksamlar canim nasilsiniyi aksamlar kizlar
aynen öle canım ya hayırlısı olsun eşler kendi arasında pek sorun etmiyorda bizim türk milletinde çevresel baskı dedikodu var nispet var ona buna heves var var da var...onun bunun gelininde var sizde nie yok...Herşeyin olacağı bir zaman var aslında.. belki de biz biraz sabırsız davranıyoruz..
İnsan en çok sevdiği ya da istediği şeyle imtihan olurmuş derler.. Bizim de sınavımız böyleymiş deyip dua etmeliyiz :) Tabi çalışmaları da aynen devam ettirerek
iyiyim canim sen nasilsin?İyi aksamlar canim nasilsin
hımm anladım canımmm şimdi...hayırlısı olsun baya yoğunmuşunuz işallah tutunur bebeğinnn:) etraf iştee Allah herkesin gönlüne göre versin...insan en çokta dibindeki insanların düşünceleri çok etkiliyor onlar öle düşünüyrsa elalem napsın diyorummmmCanım ben 2 defa daha calıısp bırinsanın akırım derken sunu demek ıstedım bu ay cok calıstık nerdeyse adet bıttıgınden berı durmadık 12 14 16 18 ful calıstık bırde 20 22 calısım bu aylık yeterdır dıye dusunuyorum o yuzden 2 defa daha calısım bırkaım dedım bugn 19. gunum canm ınsanlar herseyı soyluyor canım ben korunmayı bırakalı daha ıkı ay olmus halam benım ıcın dr gıtmıyormu demıs ıstıyonda olmuyor herhalde dedı yuzume karsı bosver ınsanları takma canım vardır bır zamanı hayırlıısıyla saglıgıyla en kısa zamanda gelecektır bebıslerımız dıger yazdıklarınla ılgılı bılgım yok canım ama ınsallah en kısa zamandabebısın gelır gobusune konar kendını bu kadar stere sokma belkıde tek sebeb budur
napıysun hanfendimmm bayadırrrrKızlar naslsnz kimler hamile
amin canim insallah bebislerimizde biran evvel gelirAy canım benim çok sağol Yanımda olsan sarılasım geldi valla bi an duygulandım canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
oh neguzel insallah kalp atisinida duyarsiniz bizde insallah fazla beklemeyiz rabbim ol dese bata bir hafta var bekliyorum kiz bizede dua et nolur hamis duasi almak iyidir bizde sana bol bol dua edicez rahat hamilelik gecir diye allah kucagina almayi nasp etsinCanım hayır yaptırmadım doktora gidicem o zaman doktor kan analızleri verdiricek ya her şeyi kontrol altına almak için herşey yolundamı diye o zaman vericem adetim gecikdi test yapıyorum hepsi iki çızgi
Çok saol canım vallahi dua ediyorum hepde edicem inşallah bu ay gebe kalırsın canım.oh neguzel insallah kalp atisinida duyarsiniz bizde insallah fazla beklemeyiz rabbim ol dese bata bir hafta var bekliyorum kiz bizede dua et nolur hamis duasi almak iyidir bizde sana bol bol dua edicez rahat hamilelik gecir diye allah kucagina almayi nasp etsin
Çift çizgiyi gördüğün gün mü diğer gün mü ilişki oluyor canımKorunma yok cnm ..uzayan akinti yumurta aki gibi oluyor zaten onu ggordugumde ovi testi de yapıyorum cift cizgiyi gorup teyit etmis oluyorum :)
Ben bugün çok koyu çift çizgiyi gördüm ama bugün mü ilişki olsa yarın mı bilemedim malum çalışınca 2-3 günde ilişki oluyo ancaÇift çizgiyi gördüğün gün mü diğer gün mü ilişki oluyor canım
napıysun hanfendimmm bayadırrrr
Kızlar ovulasyon testi kullanmadigima pişman oldum ama artik çok geç :) bugün takvime gore yumurtlama günüm ve krem gibi sut beyazı akıntı ve ıslaklık var yumurtluyor muyum yoksa yumurtladimda kacirdim mi acaba. Var mi bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?