Tam bende risk etmemeye karar vermiştimkiii, o da ne tvde beşiktaş maçı bizimkini gelde ayır şimdi tv başındanCanim herikisi de olabilir.. Belirtiler cok benzer genelde.. O yuzden riske atma gun asiriya devam :)
Selam arkadaşlar Bende adet düzensizliği var 35 36 günde bir oluyordum bu ay 40 ı geçti ovulasyon testi aldım çaresizlikten regl biter bizmez yapmaya başlamammı lazım testi bide işe yaramıKızlar ovulasyon testi kullanmadigima pişman oldum ama artik çok geç :) bugün takvime gore yumurtlama günüm ve krem gibi sut beyazı akıntı ve ıslaklık var yumurtluyor muyum yoksa yumurtladimda kacirdim mi acaba. Var mi bilgisi olan
Canim son adet tarihinin ilk gununuBende bilmiyorum sitedeki hamilelik takfiminde hesapladım öyle yazdı doktora gidince doktor hesaplayacak kaç haftalık olduğunu
Hayirli olsun canimkizlar bugün itibariyle adetim bes gün gecikti ve testimde silik çıktı bi bkar mısınız kan testine yarin gidbilicem
Buraya bakabilirsin sanırım :) ben 22 günde bir regl olduğum için hemen regl sonrası başlamam gerekti ama sende durum farklı burda regl uzunluğuna göre başlama günleri tek tek verilmiş ama unutmamak gerekki bu yumurtlama işleri kişiden kişiye değişiyor. testi her gün aynı saatte yapmaya özen göstermelisin.Selam arkadaşlar Bende adet düzensizliği var 35 36 günde bir oluyordum bu ay 40 ı geçti ovulasyon testi aldım çaresizlikten regl biter bizmez yapmaya başlamammı lazım testi bide işe yaramı5 aydır deniyoruz olmadı ((
hayırlısı canım ilaç falan kullanıyrsan etki eder...bende folbil içyoorum nasıl fena...ben bu ay yapmadık...aralık 3 te adet olcam zati ondan sonra düşüncez... sonuna kadar devam :)vardır bu karışıklıkta da bir hayr...bat ne zamanİyidir canm benim batı bekliyom modem çok bulanı Yor halen sağlık ocağında kan testi yaptım sorun çıkmış karşmış felan dedi doktor yenilememiz lazm bende şans dedim yapmadım batı beklicem sen ne yapıyon
Haklısın canım hayırlısı olsun. Eşime hiç vitamin falan vermediler. Ama ben yinede alayım diyorum. Keçiboynuzu pekmezi yiyo şuan. Ceviz fındık badem falan yiyo. Keçiboynuzu suyu da yapacam inşallah. Bide çakşır suyunu ne varmış onu da çok iyi diyorlar.
Erkeğin yumurtalıklar ında varis şekilde olur ve Sperm salınmasına engeldirhayırlısı canımda pko yok bende adetlerim düzenli doktorda kntrol etti hiçbişeyin yok dedi...kistde anekoik kistti dedim doktra o da her kadında olur o kistin bi etkisi yok sana dedi...varikoseli nedir bu arada canım
canm naptın kullanıyor musun inofolic su an benm de yum zamanım acaba 1 kutu kullansam mı..Canım bugün oldu zaten artık doktor olur derse verecek eşim cts sperm testini. Bir sorun olacağını sanmıyorum bende çok fazla. Bu arada şu da varMogami bugün 25.gün t çizgim diğer günlere göre az daha koyu çıktı aklıma acaba git gide koyulaşır geç yumurtlar mıyım diye bir düşünce geldi ama yine de emin değilim şu bir kaç güne koyulaşır ise eşim nasıl sperm testi verecek onu düşünüyorum.
Bel fıtıgı degil diyo iki disk arasında daralma olmuş ve sürtünmeyle aşınmış diyo agrıyan kemik degil çevresindeki kaslarn kasılması ağrı yapıyo diyo.tek tedavi kasların egzersizle güçlendirilmesi diyoGecmis olsun canim esimde de var bel fitigi insallah tedaviyle gecer esimede ameliyat demis dr esim ameliyat olmak istemiyor
kuzuuummm iyi ki doğduuuun... minnak nasıl...cinsiyeti negünaydın kızlarrrr;
nasılsınız neler oldu kimbilir ben yokken bayağıdır giremiyorum hamilelik iş güç arada testler ultrasonlar gerilmeler doktorların soru işareti dolu akışları açıkçası çok çok gergin mutsuz günler geçirdim ama artık olumsuz düşünmememye çalışıyorum mutlu olmaya ve minişimide mutlue tmeye çalışıyorum ...
bu arada bugün doğumgünüm :)))
mutlu olup günü hep gülerek olumlu geçirmey planlıyorum
eeeee sizlerden ne haberler neler oldu analtın bakalım
canım dilerim tez zamanda bulantıların geçer...senin kontrol aralığın ilk haftasıydı dimi bir an önce gelsede öğrensek cinsiyetiKuzummm özledim sizi... Bugun daha iyiyim evi temizleyeyim... Bide senin brokoli diye anlattığın tarifi yapacağım bugün...çok özlemişim sen anlatınca fark ettim
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Hanife55 --------------> 18 Kasım ------> 11. deneme --------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım -------> 1. deneme ---------->
Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->
Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme -------->
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme ------>
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme -------->
Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme ------->
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ---------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık ------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık ------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos -----------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 ----------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Batu7884 ----------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Bebeem ----------> 16 Aralık--------> 8.deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogişş totem yaptıkYahu bacılar hepinizin avatarı bebişlerle dolu vallahi kim kimdir karıştırıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?