hımm anladım canımmm şimdi...hayırlısı olsun baya yoğunmuşunuz işallah tutunur bebeğinnn:) etraf iştee Allah herkesin gönlüne göre versin...insan en çokta dibindeki insanların düşünceleri çok etkiliyor onlar öle düşünüyrsa elalem napsın diyorummmm
ayyy canim benim dikkat et ama bide gebe kalip hastalanma malum ilacta kullanamiyoruzben basim agirsa ilac icemez oldum hadi varsa bebis diye bi ihtimal ama insan kiyamiyor iste :) elisa__
Azmin böylesi ya masallahamiiinnn gelsin bebişler minik minik tepikler battaniye altinda mis kokulularimizla uyuyalim artik inşallah
İyi akşamlar hatunlar :) :)
elisa__ cnm benim de senin gibi dün öğlen uzayan akıntım oldu ama dünü değerlendiremedik biz geç saatte eve geldik çok yorgunduk izinli olduğumuz için bugün 1 gibi oldu 15 dk bekleyebildim bende seninle yum larımız aynı mi bilemedim nugüm yine akuntım vardı hadi inşallah tutar cnm bat 10 aralık benimde :)
günaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..
Günaydınnnn canim aamiinn agzina saglik guzel duan icin nasil oldun daha iyi misinGunaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbım bu guzel gunde ettıgımız duaları kabul etsın evlerımıze bereketını yagdırsın hepımıze hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın saglıklı huzurlu mutlu bır sekılde bır omur eslerımızle cocuklarımızla yasamayı nasıp etsınn
Canim sevindim temiz ciktigina sonuçlarının. . Tabiki var 16.gun eerken daha 20. 21 hatta 23 e kadar yolu var 1 haftaya olgunlasir ve catlar zannimca bem de klomen dem once 15.gun başladım teste 23 u bulurdu sen bu aralari degerlendir bos gecme ☺GÜNAYDINLARRR,
GÖĞÜS ULTRASONUM VE RAHİM TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN NİCE GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN :) YALNIZ ENFEKSİYONUM YİNE BİRAZ VARMIŞ AYAKLARIMI ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN SANIRIMDOKTOR İLAÇ VERDİ İLAÇLARI KULLANABİLİRSİN KORUNMUYOKEN DEDİ BİR DE YUMURTALIKLARIMA BAKTI GALİBA ÇATLAMIŞ DEDİ AMA DEDİM 35 GÜN SÜRÜYO DEDİ O ZAMAN DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ DÜN 16.GÜNDÜ BU SAATTEN SONRA OLGUNLAŞMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE BİR DE HAZNEDEN FİTİL VERMİŞ ONA RAĞMEN HAMİŞ KALABİLİR MİYİM
iki gün sonra yeniden tekrarla testini ve aynı durumdaysa kan testi yaptır canım :)
gunaydin canimm kocamannn bir aminnnnn :)Gunaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbım bu guzel gunde ettıgımız duaları kabul etsın evlerımıze bereketını yagdırsın hepımıze hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın saglıklı huzurlu mutlu bır sekılde bır omur eslerımızle cocuklarımızla yasamayı nasıp etsınn
GÜNAYDINLARRR,
GÖĞÜS ULTRASONUM VE RAHİM TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN NİCE GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN :) YALNIZ ENFEKSİYONUM YİNE BİRAZ VARMIŞ AYAKLARIMI ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN SANIRIMDOKTOR İLAÇ VERDİ İLAÇLARI KULLANABİLİRSİN KORUNMUYOKEN DEDİ BİR DE YUMURTALIKLARIMA BAKTI GALİBA ÇATLAMIŞ DEDİ AMA DEDİM 35 GÜN SÜRÜYO DEDİ O ZAMAN DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ DÜN 16.GÜNDÜ BU SAATTEN SONRA OLGUNLAŞMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE BİR DE HAZNEDEN FİTİL VERMİŞ ONA RAĞMEN HAMİŞ KALABİLİR MİYİM
Günaydınnnn canim aamiinn agzina saglik guzel duan icin nasil oldun daha iyi misin
[Canim sevindim temiz ciktigina sonuçlarının. . Tabiki var 16.gun eerken daha 20. 21 hatta 23 e kadar yolu var 1 haftaya olgunlasir ve catlar zannimca bem de klomen dem once 15.gun başladım teste 23 u bulurdu sen bu aralari degerlendir bos gecme ☺
Bugünde olmazsam yarın kan testi mi yaptırsam diyorum canım, çünkü hafta içi izin almam mümkün olmuyor.. Senin için de çok sevindim Allaha şükürler olsun inşallah hepimiz kavusuruz meleklerimze..
inşallah :) yaptır canım çünkü tanıdığım şu an hamile değeri 300lerde ama normal testte çıkmamıştı 4 gün gecikmesine rağmen :) sende bi kan testi yaptır yarın müsaitken eğer silik çizgiyi görmeseydin hiç önermezdim kanı hayırlısı olsun bebişin umarım orda saklanmış sana yarın ceee yapacak :)
Bende iyiyim canim senin batin dundu oldun mu canim evet hazirliklara baslayacagim birazdan moralimi bozmayacagimiyiyim canim sen nasilsin?
kaynanada bos ver takma sen yarina odaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?