2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amın canım ınsallah hepımızın bebegı tutunur tatlım :) kesınlıkle canım bende öyle dusunuyorum benım kendı halam boyle derse mıllet ne der dedım ama artık hıckımseyı takmıyorum canım

ayyy canim benim dikkat et ama bide gebe kalip hastalanma malum ilacta kullanamiyoruz ben basim agirsa ilac icemez oldum hadi varsa bebis diye bi ihtimal ama insan kiyamiyor iste :) elisa__

dıkkat etmeye calısıyorum canım aynen canım kıyamıyoruz hıcbırseye aksam esıme dıyorumm rahatsız usuttum sanırım dıyorum bana dedıkı dedım ben sana bugun yapalım dıye dınlemedın dıyor dunden ıcın bende dedımkı benım usumem bebegımn bu ay gelmesınden daha onemlı degıl dedım bu sozun ustune soylenecek soz yok dıyor esımm:) herseyı goze alıyoruz canım ınsallah bebeklerımız bu ay hayırlı saglıklı bır sekılde gelır )

Azmin böylesi ya masallah amiiinnn gelsin bebişler minik minik tepikler battaniye altinda mis kokulularimizla uyuyalim artik inşallah

sagol canım amın canım amın gelsın bebıslerımızzzzzzzzzzz bebeklerımızın kokusunu ıcımıze cekelımmmmmmmm ohhh mısssssssssss

canım benım yumun ben bu ayda gec catladıgını dusunuyorum ve öyle olunca batım 7 aralıktan 10 aralıga cekıyor ben gecıkmeyı 10 aralıktan sonra sayacagım canım hadı bakalım ınsallah bebıslerımız gelır bu ay canım ben 18. gunumde akıntıyı gordum gecesını degerlendırdk bugun 20 gunum bugunude dgerlendırırz canım ben bırde 22 gunumu degerlendırecegım sonrasıda ne zaman ıstersek o zamana doner canım:)

Gunaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbım bu guzel gunde ettıgımız duaları kabul etsın evlerımıze bereketını yagdırsın hepımıze hayırlı saglıklı bebekler nasıp etsın saglıklı huzurlu mutlu bır sekılde bır omur eslerımızle cocuklarımızla yasamayı nasıp etsınn

GÜNAYDINLARRR,

GÖĞÜS ULTRASONUM VE RAHİM TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN NİCE GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN :) YALNIZ ENFEKSİYONUM YİNE BİRAZ VARMIŞ AYAKLARIMI ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN SANIRIM DOKTOR İLAÇ VERDİ İLAÇLARI KULLANABİLİRSİN KORUNMUYOKEN DEDİ BİR DE YUMURTALIKLARIMA BAKTI GALİBA ÇATLAMIŞ DEDİ AMA DEDİM 35 GÜN SÜRÜYO DEDİ O ZAMAN DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ DÜN 16.GÜNDÜ BU SAATTEN SONRA OLGUNLAŞMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE BİR DE HAZNEDEN FİTİL VERMİŞ ONA RAĞMEN HAMİŞ KALABİLİR MİYİM

günaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..

iki gün sonra yeniden tekrarla testini ve aynı durumdaysa kan testi yaptır canım :)

Günaydınnnn canim aamiinn agzina saglik guzel duan icin nasil oldun daha iyi misin

Canim sevindim temiz ciktigina sonuçlarının. . Tabiki var 16.gun eerken daha 20. 21 hatta 23 e kadar yolu var 1 haftaya olgunlasir ve catlar zannimca bem de klomen dem once 15.gun başladım teste 23 u bulurdu sen bu aralari degerlendir bos gecme ☺

gunaydin canimm kocamannn bir aminnnnn :)

Çok sukur canım sevındım amınnn Allah'ım saglık versın canımmm gecmıs olsın usutmemeye calıs canım tabıkı yum olgunlasabılır canım sakın calısmaları bırakma dr korunmadan kullabılırsın dedııgıne gore bır zararı olmaz canım

Günaydınnnn canim aamiinn agzina saglik guzel duan icin nasil oldun daha iyi misin

Sagol canm cok sukur canım daha ıyıyım ama su usumemeı gecırebılsem cok usuyorum sabah aksam pekmez ıcım yınede ısınmıyorum hele ayaklarım sen nasılsın canım

[
betii çok sağol çok teşekkür ederim bende geçen ay 23te koyuyu görmüştüm demek benim böyle oluyor ben akşam ilişkiyi yaşarım gece fitili koyarım öyleyse çalışmalara devam :) bir de 5li ov kiti alıcam yarından itibaren 19.20.21.22.23 şeklinde yapıyım dedim :) allahım hayırlısını nasip etsin hepimize :)

Bugünde olmazsam yarın kan testi mi yaptırsam diyorum canım, çünkü hafta içi izin almam mümkün olmuyor.. Senin için de çok sevindim Allaha şükürler olsun inşallah hepimiz kavusuruz meleklerimze..

inşallah :) yaptır canım çünkü tanıdığım şu an hamile değeri 300lerde ama normal testte çıkmamıştı 4 gün gecikmesine rağmen :) sende bi kan testi yaptır yarın müsaitken eğer silik çizgiyi görmeseydin hiç önermezdim kanı hayırlısı olsun bebişin umarım orda saklanmış sana yarın ceee yapacak :)

aminn canım benimm inşallahh Allahım emeklerimzin karşılığını verir inşallah..
Hasta olmadım ama 3 gündür oluyormus gibi sancım var oldum sanıyorum ama leke bile yok.. ayaklarım donuyor ısıtamıyorum.. ümitenmemek için üşüttüm mü acaba diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…