2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

[QUOTE="wuslt, post: 38013753, member: 598890muy canim nerdeee tanisma yildonumumuz evde yemekler pastalar yapip esime supriz yapacaktim biz her aksam kv gildeyiz yemege yarinda basbasa olalim kutlayalim istedim

Himm anladim canim tebrikler o saman.. Nice mutlu yildonumleriniz olsun insallah. Hem belki Allah soyletmistir derler ya bebisin de gelmesi yakindir belli mi olur[/QUOTE]
Tesekkur ederim canim insallah soyletmistir batimada az kaldi 2 aralikta hayirlisi olsun insallah tum isteyenlwrin bebisi olsun

çok sağ ol elisammm :):) çok rahatladım ultrasonu çeken doktor bir sene emzirmeye çalış dedi dedim çocuğu yapabilirsek emziririm doktorda altı ay kendiniz korunmayın olmazsa gelirsin bakarız dedi :) heyecanım geri geldi ben bugünden sonra çalışmaları başlangıç olarak alıyım 17.günüm bugün 17.19.21.23.25 şeklinde yeterli olur sanırı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik allahtan istiyorum aşırı derecede istemek iyi değil biliyorum ama sanki içimde çocuk ateşi var öyle bir istek allahım içimdekini durduramıyorum ama sen hayırlısını nasip et gönlümden geçen budur diyorum nefsimi dizginlemeye çalışıyorum :)

Him anladim canim insallah cabucak iyilesirsin egzersizlerini yap o zaman tatlim

bende seni ümitlendirmek istemem ama o hayalet çizgi işte o var çok şükür o yüzden sen yarın çok ummadan bir kan testi yaptır sonra inşallah beklediğim haberi gel burda ver allahın izniyle tabi ben h sonu yokum en iyisi sen beni etiketle :):):)

Evet canım 2 yasına kadar emzırmek gerkeıyormus heyecanımızın olması cok guzel canım aynen canım bu calısma takvımı cok guzel canım yum zamanındada goguste hassasıyet oluyormus mesela benım gecen aylarda yumda goguslerım cok hassaslasmıstı ama ben o zamanlar tecrubelı olmadgım ıcın hıc degerlendırmedım durmak yok sen bol bol calıs canım :) bende ıstıyorum canım sesszıce ıcımden gecırerek bu cabalarımızı bosa cıkrmaz ınsallah bu ay bıze bebek sevıncını yasamayı nasıpetsın Rabbım hayırlı saglıklı bır sekılde gondersın bıze meleklerımızı :)

Çift çizgiyi gördüğün gün mü diğer gün mü ilişki oluyor canım
Bu ay kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay su sekildeydi 13.iliski olmustu 15.gun cift cizgiyi gordum gece iliski oldu bir de 16 .gun olmustu o de gece olmustu cnm...bence cift cizgi gorulduyse 2 gun onceden iliskide olmali ki onlar yumurtanin yakinina ulasabilsin..bunu doktorlarda soyluyoo..

Gecmis olsun tatlim enfeksiyonu ilacla atlatirsin olgunlasir tabi canim yada drun dedigi gibi catlamis olabilir belki dr korunmana gerek yok dediyse kalabilirsin

amin inşallah elisam inşallah rabbim yüzümü güldürür :)

Gecmis olsun tatlim enfeksiyonu ilacla atlatirsin olgunlasir tabi canim yada drun dedigi gibi catlamis olabilir belki dr korunmana gerek yok dediyse kalabilirsin

sağol canım :) sanırım hala ihtimal var :) ben çalışmalara devam ediyim antibiyotik bebeği olacak bu gidişle bebiş :) çatlamış olsa 30 günde bir adet olmam gerek bu mümkün değil düzenim 35 gün hatta geen ay 40 günde oldu o yüzden sanırım bundan sonra olgunlaşacak bakalım bekliyorum yarın hazırlıklar mı var ohh ohh ne güzel :)

Sagol canm cok sukur canım daha ıyıyım ama su usumemeı gecırebılsem cok usuyorum sabah aksam pekmez ıcım yınede ısınmıyorum hele ayaklarım sen nasılsın canım
Canim usume bende de var yazin yanar kışın donarim icim usur ama bu kis daha usumedim pek sen bi de sicak yerdesin ankaranin ayazinda olsan napardin iyiyim canm evdeyim etrafi toparlayim dedim bu hafta uc misafir agirladim yemekli hem de neyse ki cuma geldi

Al al valla boyle gec adet gorenler için nimet bu ovulasyon testi ben klomen e basladim yine 2.deneme bu dr hsg onerdi ama ben bir yil demistim denemeye ufak bi yalan ilgilensin diye ☺ halbu ki 7 olacak bu o yuzden klomenle devam edelim dedkm ama bi yamdan da cekilsem mi diyorum korkuyorum ondan da bu ay olsun artik yaa yilbasi yeni yil ne guzel olur istiyorum arrik ben de

Valla ne yapardım bılmıyorum donardım sanırım :) kolay gelsın canım evet cok sukur cuma geldı benm yarında ıs var yarınıda atlatırsam cok sukur

Hmm anladım cnm bende adet takvimi var tel e yükledim hep doğruyu gösteriyor bugün de son gün ama çalışma olmaz çrş dr gittiğim de akıntı olmuştu ama gece geç geldil olmadı ertesi gün de izinliydik değerlendirdik bugün olmaz bizim ama sen değerlendir cnm dün olmadıysa sonraki iki gün de önemli nasip kısmet artık inşallah bu ay güzel haberler alırız bi de ben grip olunca çok zor oldu eşimden bana geçmişti bugün olsa iyi olur ama zor cnm kuru öksürük var sinüzit te olunca zorlanıyorum

inşallah olur bu ay canım hayırlısı olsun bu ayda olmazsa o ihtimali düşünmeyelim o zaman hsg çektir sonuçta zararlı bir şey değil kanallar açılır hemde korkma hiç doğumda ne yapıcaz bunlardan korkarsak :)

Günaydınnnnn canımcımlar, pancarınız hepinizi sevgiyle kucaklıyor :)
yarın opu m var,yani benim yum.ları toplayacaklar Allah ın izniyle ondan sonra da inşallah 3 4 ya da 5. gün transfer olacak.yani bölünüp çoğalırlarsa inşallah.
Rabbiim cumanızı hayretsin,dualarımızı kabul etsin..

Hımm anladım canm hayırlısı gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne once senın saglıgıın evet canm su 2 gunude degerlendırım sonra canımız ne zaman ısterse ınsallahRabbım ol demıstırde hayırlısıyla saglgııyla gelır

Gunaydınn canım bızde senı kucaklıyoruzzzzzz ohh ne guzel bır haber bu hadı canım hayırlısyla toplansın bırlessın ve bolunup codalsın kucun pancarlar gelmek ıcın yola cıksınlar cuma gunun hurmetıne Rabbım cabalarımzzı bosa cıkarmasın yenı yıla karnımızda bebklerımızle merhaba dıyelımm :)

ondan sonrada gelsin allahın izniyle bebiş güzel rabbim hepsini hayırlısıyla oldursun pancarım heyecanlandım şimdi inşallah her şey yolunda gider :) güzel güzel haberlerine sevineceğiz bu ay inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…