2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

c
günaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..
anim kan testide yaptirsana guzel haberlerini bekliyoruz olmasa cikmazdi kana git hadi insallah bu guzel gunde bayram yapariz

elisam canımın içi tüm dualarına kocaman amin,evet çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh,yeni yıl yeni umutlar demek,Allah gönlümüzdeki önümüze koysun :)

Evet canim yavas yavas yapiyorum birazdan kv ye gidecegim 1 saatlik isim var geri gelip devam edecegim hazirliga iyiyim canim sen nasilsin

hımm kolay gelsın canım ellerıne saglık ınsallah gonlunden gecen gıbı guzel bır aksam olur bende ıyıyım canım cok sukr

elisam canımın içi tüm dualarına kocaman amin,evet çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh,yeni yıl yeni umutlar demek,Allah gönlümüzdeki önümüze koysun :)

amınnnnnnnnnn canım amınnnnnnn Allah buyuk bızı goruyor gonlumuzdekını bılıyorum ınsallah meleklerımızı bıze bu ay gonderecek :)

Himm anladim canim olgunlasir yumlar yarin yildonumumuz ama bugun yapacagim yarin esim hem gunduz hem gece calisacak o yuzden

ondan sonrada gelsin allahın izniyle bebiş güzel rabbim hepsini hayırlısıyla oldursun pancarım heyecanlandım şimdi inşallah her şey yolunda gider :) güzel güzel haberlerine sevineceğiz bu ay inşallah :)
tatlım inşallahh, ben sizin haberlerinizle seviniyorum umutlanıyorum,umarım herşey yolunda gider,kısmetimizde ne varsa o :)

Di mi yaa dogumu var bi de bu isin ☺ canm bi de ben klomen kullandigimi esime söylemedim gerilmesin diye simdi hsg de dersem ne bu acele diyecek cunku rahat o olur nasilsa modunda o yuzden kim tek gidecek hsg ye ☺ neyse bunları dusunmeyim şimdiden bekleyelim bi

Sekerpancarim insallah bolunup cogalacaklar gobusune minik seker pancarlari konacak insallah

ben her işi tek başıma karıştırıyorum tek o işi ikimiz yapıyoruz onunda o kadarında bulunması kafi bana eğer öyle düşünüyorsan az daha bekle klomenle sonra bi şekilde istiyorum dersin yanında gelir :) umarım gerek kalmaz sende onun kadar rahat olsan gelmişti bile belki de :)

ben ozel sırkette calısıyoum canım dogalgaz var petege yapıstım ama ayaklarım ısınmıyor :)
canim kucuk isitici alsana ayaginin dibine ara ara yakarsin 30 40 lira AVM lerde elektirikli suan benim ayagimin dibinde yaniyor mesela onbes yirmi dakika aciyorum isininca kapatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…