- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
anim kan testide yaptirsana guzel haberlerini bekliyoruz olmasa cikmazdi kana git hadi insallah bu guzel gunde bayram yaparizgünaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..
Evet canim yavas yavas yapiyorum birazdan kv ye gidecegim 1 saatlik isim var geri gelip devam edecegim hazirliga iyiyim canim sen nasilsingunaydın canım nasılsın basladınmı hazırlıklara
elisam canımın içi tüm dualarına kocaman amin,evet çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh,yeni yıl yeni umutlar demek,Allah gönlümüzdeki önümüze koysun :)Gunaydınn canım bızde senı kucaklıyoruzzzzzz ohh ne guzel bır haber bu hadı canım hayırlısyla toplansın bırlessın ve bolunup codalsın kucun pancarlar gelmek ıcın yola cıksınlar cuma gunun hurmetıne Rabbım cabalarımzzı bosa cıkarmasın yenı yıla karnımızda bebklerımızle merhaba dıyelımm :)
Evet canim yavas yavas yapiyorum birazdan kv ye gidecegim 1 saatlik isim var geri gelip devam edecegim hazirliga iyiyim canim sen nasilsin
Nerde calisiyodunnsen canm sicak degil mi ortam ben ufo yakiyorum valla devlet okulu ogleden sonra buz oluyoValla ne yapardım bılmıyorum donardım sanırım :) kolay gelsın canım evet cok sukur cuma geldı benm yarında ıs var yarınıda atlatırsam cok sukur
elisam canımın içi tüm dualarına kocaman amin,evet çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını versin inşallahhhh,yeni yıl yeni umutlar demek,Allah gönlümüzdeki önümüze koysun :)
Himm anladim canim olgunlasir yumlar yarin yildonumumuz ama bugun yapacagim yarin esim hem gunduz hem gece calisacak o yuzdensağol canım :) sanırım hala ihtimal var :) ben çalışmalara devam ediyim antibiyotik bebeği olacak bu gidişle bebiş :) çatlamış olsa 30 günde bir adet olmam gerek bu mümkün değil düzenim 35 gün hatta geen ay 40 günde oldu o yüzden sanırım bundan sonra olgunlaşacak bakalım bekliyorum yarın hazırlıklar mı var ohh ohh ne güzel :)
tatlım inşallahh, ben sizin haberlerinizle seviniyorum umutlanıyorum,umarım herşey yolunda gider,kısmetimizde ne varsa o :)ondan sonrada gelsin allahın izniyle bebiş güzel rabbim hepsini hayırlısıyla oldursun pancarım heyecanlandım şimdi inşallah her şey yolunda gider :) güzel güzel haberlerine sevineceğiz bu ay inşallah :)
Nerde calisiyodunnsen canm sicak degil mi ortam ben ufo yakiyorum valla devlet okulu ogleden sonra buz oluyo
Sagol canim aminn gorusuruz ben bi kv ye gideyimhımm kolay gelsın canım ellerıne saglık ınsallah gonlunden gecen gıbı guzel bır aksam olur bende ıyıyım canım cok sukr
Di mi yaa dogumu var bi de bu isin ☺ canm bi de ben klomen kullandigimi esime söylemedim gerilmesin diye simdi hsg de dersem ne bu acele diyecek cunku rahat o olur nasilsa modunda o yuzden kim tek gidecek hsg ye ☺ neyse bunları dusunmeyim şimdiden bekleyelim biinşallah olur bu ay canım hayırlısı olsun bu ayda olmazsa o ihtimali düşünmeyelim o zaman hsg çektir sonuçta zararlı bir şey değil kanallar açılır hemde korkma hiç doğumda ne yapıcaz bunlardan korkarsak :)
Ah o ayaklar en sicak.olmasi gereken de onlar ☺ben ozel sırkette calısıyoum canım dogalgaz var petege yapıstım ama ayaklarım ısınmıyor :)
Himm anladim canim olgunlasir yumlar yarin yildonumumuz ama bugun yapacagim yarin esim hem gunduz hem gece calisacak o yuzden
Sekerpancarim insallah bolunup cogalacaklar gobusune minik seker pancarlari konacak insallahGünaydınnnnn canımcımlar, pancarınız hepinizi sevgiyle kucaklıyor :)
yarın opu m var,yani benim yum.ları toplayacaklar Allah ın izniyle ondan sonra da inşallah 3 4 ya da 5. gün transfer olacak.yani bölünüp çoğalırlarsa inşallah.
Rabbiim cumanızı hayretsin,dualarımızı kabul etsin..
tatlım inşallahh, ben sizin haberlerinizle seviniyorum umutlanıyorum,umarım herşey yolunda gider,kısmetimizde ne varsa o :)
Ah o ayaklar en sicak.olmasi gereken de onlar ☺
Aminn canim insallah seneye hepimiz bebisle kutlarizsüper öyleyse inşallah dilediğin gibi güzel bir akşam olur :) seneyede bebişle kutlarsınız inşallah :)
Di mi yaa dogumu var bi de bu isin ☺ canm bi de ben klomen kullandigimi esime söylemedim gerilmesin diye simdi hsg de dersem ne bu acele diyecek cunku rahat o olur nasilsa modunda o yuzden kim tek gidecek hsg ye ☺ neyse bunları dusunmeyim şimdiden bekleyelim bi
canim kucuk isitici alsana ayaginin dibine ara ara yakarsin 30 40 lira AVM lerde elektirikli suan benim ayagimin dibinde yaniyor mesela onbes yirmi dakika aciyorum isininca kapatiyorumben ozel sırkette calısıyoum canım dogalgaz var petege yapıstım ama ayaklarım ısınmıyor :)
canim kucuk isitici alsana ayaginin dibine ara ara yakarsin 30 40 lira AVM lerde elektirikli suan benim ayagimin dibinde yaniyor mesela onbes yirmi dakika aciyorum isininca kapatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?