- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Wuslatım canım benim amin inşallahhh,gelse keşke benim pancarlar artık :)Sekerpancarim insallah bolunup cogalacaklar gobusune minik seker pancarlari konacak insallah
kesinlikle bak ben tedavi oluyorum sonuçta elimden ne gelirse yapıyorum ama alın yazısı ve kader diye bir gerçek var,çok inanıyorum,eğer vakti gelmediyse bu yollada olmaz sonuçta,sabır ve tevekkül lazım :) imtihanım buysa yaşarım,kısmetten öte köy de yok :)akşam yattık eşime dedim kısmetten öteye yol yok dimi o zaman yatıp uyuyalım:)
Doğru söylüyosun canım ben bu ay tam 14. Gn koyu çizgi gördüm bizimde 12 ve 14te ilişki oldu birde 16.gün yani yarın olur muhtemelen inş tutar canım ikimizinde diğer isteyen arkadaşlarımızındaBu ay kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay su sekildeydi 13.iliski olmustu 15.gun cift cizgiyi gordum gece iliski oldu bir de 16 .gun olmustu o de gece olmustu cnm...bence cift cizgi gorulduyse 2 gun onceden iliskide olmali ki onlar yumurtanin yakinina ulasabilsin..bunu doktorlarda soyluyoo..
aynı dediğin gibi ona sadece yarın ihtiyacım olacak, onada mecburum zaten :) ama bunun için hayıflanıyor değilim şartlar bu, ondan transfere falan gelebilirmi hiç bilmiyorum,tedavi olduğum yerde kadınlar yum. kontrölüne bile eşleriyle geliyorlar valla doğrusu o mu benim kimi,yoksa bir ortası var mı bu işin henüz çözemedim.ben her işi tek başıma karıştırıyorum tek o işi ikimiz yapıyoruz onunda o kadarında bulunması kafi banaeğer öyle düşünüyorsan az daha bekle klomenle sonra bi şekilde istiyorum dersin yanında gelir :) umarım gerek kalmaz sende onun kadar rahat olsan gelmişti bile belki de :)
Doğru söylüyosun canım ben bu ay tam 14. Gn koyu çizgi gördüm bizimde 12 ve 14te ilişki oldu birde 16.gün yani yarın olur muhtemelen inş tutar canım ikimizinde diğer isteyen arkadaşlarımızında
elisam maşallah çok güzel çalışma olmuş bu ay,inşallahh bu yeni yıla 3 kişi girmeyi nasip eder Rabbim :)benım ılıskı gunlerım böyle devam edıyor ınsallah tutar canımmm bebıslerımız gelır bu ay hepımız hamıs kalırız ve bebklerımızden konusurz ınsallah
evet canim bozma moralini guzel guzel yap hazirliginiBende iyiyim canim senin batin dundu oldun mu canim evet hazirliklara baslayacagim birazdan moralimi bozmayacagim
elisam maşallah çok güzel çalışma olmuş bu ay,inşallahh bu yeni yıla 3 kişi girmeyi nasip eder Rabbim :)
kesinlikle bak ben tedavi oluyorum sonuçta elimden ne gelirse yapıyorum ama alın yazısı ve kader diye bir gerçek var,çok inanıyorum,eğer vakti gelmediyse bu yollada olmaz sonuçta,sabır ve tevekkül lazım :) imtihanım buysa yaşarım,kısmetten öte köy de yok :)
Insallah diger hamilelik lerimiz hüsran olmazDoğru söylüyosun canım ben bu ay tam 14. Gn koyu çizgi gördüm bizimde 12 ve 14te ilişki oldu birde 16.gün yani yarın olur muhtemelen inş tutar canım ikimizinde diğer isteyen arkadaşlarımızında
Günaydın Kızlarrr hayırlı cumalarr
aynı dediğin gibi ona sadece yarın ihtiyacım olacak, onada mecburum zaten :) ama bunun için hayıflanıyor değilim şartlar bu, ondan transfere falan gelebilirmi hiç bilmiyorum,tedavi olduğum yerde kadınlar yum. kontrölüne bile eşleriyle geliyorlar valla doğrusu o mu benim kimi,yoksa bir ortası var mı bu işin henüz çözemedim.
Günaydın Kızlarrr hayırlı cumalarr
ohhh ohhh maşallah iyi besin güzel çalışma veeeee küçük elisalar çok sevindim,Allah emeğinizin çabanızın meyvesini versin inşallahcanım ılk defa bu kadar ıyı calıstık duzenlı bır sekılde beslenmesınede dıkkat ettık dun yıne bır karısım hazırladım verdım bana ne dese begenırsın hep cınsellık odaklı beslıyorsun bnı dıyorcanım adetten sonrada ıyı calıstık sonra duzene bındı 12 14 16 18 dıye bugun 20 gunum ama hala calısmayı bırakmadım 22 gunumdede calısacagım sonra normale doner artık :) amınnnn canım amınn hepımızın yenı yılda umutları heyecanları bebeklerıyle katlansın
bugünümüze bu zamanımıza hamdolsun,şükürler olsun,bize düşen o uygun zamanı beklemek,Rabbimin bizim için öngördüğü :)evet şu an dünyada milyonlarca insan bizim gibi evnde sıcacık yatabilmeyi işi olmayı yiyecek almak için parası olmayı sağlığının iyiye gidip hayatta olmayı o kadar çok isteyen varki şu an yaşadığımıza sağlığımıza sevdiklerimizle evli olduğumuza başımızı sokacak sıcak evlerimiz olduğuna işimiz paramız imkanlaırmız olduğuna hepsine ayrı ayrı şükrediyorum kader dediğin gibi nasipte ne zaman varsa rabbimin mutlak var bir bildiği bizler için :)
ohhh ohhh maşallah iyi besin güzel çalışma veeeee küçük elisalar çok sevindim,Allah emeğinizin çabanızın meyvesini versin inşallah
yani işte tabii dr. muayenesi çalışan kadın her işini kendi gören kadın mantığıda var, benim yapım bu galiba,hadi şurayada benimle gel demem, ailemede demezdim evlenmeden önce,yani tabii şimdi ben bu kadar zor zamanını çekiyorum eğer bebikler olursa diyorum hepsi benim olacak :)bende bilemiyorum bu bize bağlı tabiki gelecek bana destek olacak diye düşünüyorsak eşler gelir mesela ben rutin kontrollerde eşimi hiç yormam paramı cebime koyar otobüse biner gider muayene ultrason halleder dönerim :) ama iş bebişe gelince yorulsunlar diyorum :)
Calismadiginiz gunler kullan olmadı fitili bana da vermişti ama sanki hic ise yaramıyor gibi anlamadim gittiGÜNAYDINLARRR,
GÖĞÜS ULTRASONUM VE RAHİM TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN NİCE GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN :) YALNIZ ENFEKSİYONUM YİNE BİRAZ VARMIŞ AYAKLARIMI ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN SANIRIMDOKTOR İLAÇ VERDİ İLAÇLARI KULLANABİLİRSİN KORUNMUYOKEN DEDİ BİR DE YUMURTALIKLARIMA BAKTI GALİBA ÇATLAMIŞ DEDİ AMA DEDİM 35 GÜN SÜRÜYO DEDİ O ZAMAN DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ DÜN 16.GÜNDÜ BU SAATTEN SONRA OLGUNLAŞMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE BİR DE HAZNEDEN FİTİL VERMİŞ ONA RAĞMEN HAMİŞ KALABİLİR MİYİM
yani işte tabii dr. muayenesi çalışan kadın her işini kendi gören kadın mantığıda var, benim yapım bu galiba,hadi şurayada benimle gel demem, ailemede demezdim evlenmeden önce,yani tabii şimdi ben bu kadar zor zamanını çekiyorum eğer bebikler olursa diyorum hepsi benim olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?