Ayyy bebişin çok hüzel olmuş cnm yaa :) allah böyle güzel ni bebek nasip eder inşallah cnmGünaydınnnnn canımcımlar, pancarınız hepinizi sevgiyle kucaklıyor :)
yarın opu m var,yani benim yum.ları toplayacaklar Allah ın izniyle ondan sonra da inşallah 3 4 ya da 5. gün transfer olacak.yani bölünüp çoğalırlarsa inşallah.
Rabbiim cumanızı hayretsin,dualarımızı kabul etsin..
Calismadiginiz gunler kullan olmadı fitili bana da vermişti ama sanki hic ise yaramıyor gibi anlamadim gitti
O üşüme pek birşey iyi gelmiyor ya babam hep kızardı düzgün yemiyorsun kansız kalıyorsun diye kanım normalden yüksek çıktı ama hala donuyorum en iyisi su lopu ayağının altına koyuyorsun misSagol canm cok sukur canım daha ıyıyım ama su usumemeı gecırebılsem cok usuyorum sabah aksam pekmez ıcım yınede ısınmıyorum hele ayaklarım sen nasılsın canım
Fitili iliski esnasinda kullanmayin diyorlar ya ondan dedim doktor fitil icin de mi sorun olmaz dediçalışma olduğu gün kullansam sıkıntı mı yaratırişe yarıyor mu bilmiyorum ama iki tanede ayrıca ilaç alıyorum şimdi geçen ay kullanmıştım başka tek ilaç işe yaramadı demek bu aykiler yarar umarım ama ayaklarım böyle soğuk oldukça zor
O üşüme pek birşey iyi gelmiyor ya babam hep kızardı düzgün yemiyorsun kansız kalıyorsun diye kanım normalden yüksek çıktı ama hala donuyorum en iyisi su lopu ayağının altına koyuyorsun mis
tahmini yumurtlama döneminin dört gün öncesi dort gün sonrası dedi doktorumBu ay kimyasal gebelik gecirmistim.bu ay su sekildeydi 13.iliski olmustu 15.gun cift cizgiyi gordum gece iliski oldu bir de 16 .gun olmustu o de gece olmustu cnm...bence cift cizgi gorulduyse 2 gun onceden iliskide olmali ki onlar yumurtanin yakinina ulasabilsin..bunu doktorlarda soyluyoo..
Arkadasim döllenme olali bir hafta olmuştu ameliyata girdi iki hafta sonra test yaptı pozitif cikti ne narkozlar igneler antibiyotiklere rağmen 4 aylık oldu tosunumuzsağol canım :) sanırım hala ihtimal var :) ben çalışmalara devam ediyim antibiyotik bebeği olacak bu gidişle bebiş :) çatlamış olsa 30 günde bir adet olmam gerek bu mümkün değil düzenim 35 gün hatta geen ay 40 günde oldu o yüzden sanırım bundan sonra olgunlaşacak bakalım bekliyorum yarın hazırlıklar mı var ohh ohh ne güzel :)
Zararı yok ama kulladığın zaman ilişki olmasın ya da ilişki den sonra kullanma cnm eşim öyle yaptırmıştı banaeveteminebi bir eczacı eşi olarak enf için verilen fitili korunmuyorken kullanmanın zararı olur mu ne dersin:)
İnşaallah cnm bakıcaz artık.Him anladim canim insallah cabucak iyilesirsin egzersizlerini yap o zaman tatlim
Zararı yok ama kulladığın zaman ilişki olmasın ya da ilişki den sonra kullanma cnm eşim öyle yaptırmıştı bana
Saol cnm :) keşke değerlendirebilsem yaa acaba akşama eşimi kandırsam mı bilemedim şimdi öncelikle öksürüğe iyi gelecek bi şey bulmam lazım var mı bildiğiniz bi şeyler eşime dedim akşam ilaç getirecek ama benim akşama kesmem lazımHımm anladım canm hayırlısı gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne once senın saglıgıın evet canm su 2 gunude degerlendırım sonra canımız ne zaman ısterse ınsallahRabbım ol demıstırde hayırlısıyla saglgııyla gelır
Saol cnm :) keşke değerlendirebilsem yaa acaba akşama eşimi kandırsam mı bilemedim şimdi öncelikle öksürüğe iyi gelecek bi şey bulmam lazım var mı bildiğiniz bi şeyler eşime dedim akşam ilaç getirecek ama benim akşama kesmem lazım
c
anim kan testide yaptirsana guzel haberlerini bekliyoruz olmasa cikmazdi kana git hadi insallah bu guzel gunde bayram yapariz
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
Cnm tek kullanımlık toz var dr söyle versin gece yatmadan önce içiyorsun sabah dökülüyor ne varsa 2 güne geçiyor geçen ay kullanmıştım tekrarlamadı ama ilacın adını hatırlamıyorumcanım çok sağol demek bende öyle yapmalıyım bu fitili bi kullanmıcam sürekli tekrarlıyor bu hastalık üşütmeden dolayı o yüzden doktorla iyice bi konuşıyım :)
Cnm tek kullanımlık toz var dr söyle versin gece yatmadan önce içiyorsun sabah dökülüyor ne varsa 2 güne geçiyor geçen ay kullanmıştım tekrarlamadı ama ilacın adını hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?