2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayyy bebişin çok hüzel olmuş cnm yaa :) allah böyle güzel ni bebek nasip eder inşallah cnm

Calismadiginiz gunler kullan olmadı fitili bana da vermişti ama sanki hic ise yaramıyor gibi anlamadim gitti

çalışma olduğu gün kullansam sıkıntı mı yaratır işe yarıyor mu bilmiyorum ama iki tanede ayrıca ilaç alıyorum şimdi geçen ay kullanmıştım başka tek ilaç işe yaramadı demek bu aykiler yarar umarım ama ayaklarım böyle soğuk oldukça zor

Sagol canm cok sukur canım daha ıyıyım ama su usumemeı gecırebılsem cok usuyorum sabah aksam pekmez ıcım yınede ısınmıyorum hele ayaklarım sen nasılsın canım
O üşüme pek birşey iyi gelmiyor ya babam hep kızardı düzgün yemiyorsun kansız kalıyorsun diye kanım normalden yüksek çıktı ama hala donuyorum en iyisi su lopu ayağının altına koyuyorsun mis

Fitili iliski esnasinda kullanmayin diyorlar ya ondan dedim doktor fitil icin de mi sorun olmaz dedi

O üşüme pek birşey iyi gelmiyor ya babam hep kızardı düzgün yemiyorsun kansız kalıyorsun diye kanım normalden yüksek çıktı ama hala donuyorum en iyisi su lopu ayağının altına koyuyorsun mis

banada dıyorlar kansızsın ondan dıye ama benım kanım normal sabahları usuyor ama alısıyor sonra yada ben alsııyrum ayagımın usumesıne :)

tahmini yumurtlama döneminin dört gün öncesi dort gün sonrası dedi doktorum

Arkadasim döllenme olali bir hafta olmuştu ameliyata girdi iki hafta sonra test yaptı pozitif cikti ne narkozlar igneler antibiyotiklere rağmen 4 aylık oldu tosunumuz

CANLARIM KENDİ DOKTORUM YOĞUNDU KV DOKTORUMDAN RANDEVU ALDIM YARINA GİDİP HER ŞEYİ GÖSTERECEĞİM BU DOKTOR BANA CORASPİN VERMİŞTİ AMA KULLANMIYORUM ONU NASIL AÇIKLARIM BİLEMİYORUM ŞU ENFEKSİYONA Bİ ÇÖZÜM BULALIM HER ŞEYİ DETAYLI SORIYIM İLAÇ ALIRKEN KORUNMAYI SONRA YUM DÜZENİNİ HEPSİNİ ÇOCUK KONUSUNDA BENİ EN ÇOK TEŞVİK EDEN BU DOKTOR OLDU BELKİ İÇİMİ RAHATLATIR HAYIRLISI EŞİME SÖYLEMESEM Mİ BİLEMEDİM

Zararı yok ama kulladığın zaman ilişki olmasın ya da ilişki den sonra kullanma cnm eşim öyle yaptırmıştı bana

canım çok sağol demek bende öyle yapmalıyım bu fitili bi kullanmıcam sürekli tekrarlıyor bu hastalık üşütmeden dolayı o yüzden doktorla iyice bi konuşıyım :)

Saol cnm :) keşke değerlendirebilsem yaa acaba akşama eşimi kandırsam mı bilemedim şimdi öncelikle öksürüğe iyi gelecek bi şey bulmam lazım var mı bildiğiniz bi şeyler eşime dedim akşam ilaç getirecek ama benim akşama kesmem lazım

SIKINTIM ŞU ANNEM 3 5 AY DİKKAT ET DÜŞÜK ATLATTIN DİYOR ASLINDA KENDİ DOKTORUMA GÜVENİYORUM AMA ONUN İKİNCİ DÜŞÜKLE SONUÇLANIRSA DURUMA MÜDAHELE OLUR DEMESİ BİRAZ BENİ TEDİRGİN ETTİ KUZENİM TIP OKUYOR ONA DİYORUM ACELE ETME İLAÇLARINI KULLAN SONRA ÇALIŞ DİYOR YANİ İÇİMDEKİ İSTEĞİ SİZDEN BAŞKASI GÖREMEZ O YÜZDEN BU DOKTORA GİDİCEM SANIRIM ENAZINDAN CORASPİNİ ÖNERDİ ÇOCUK İÇİN UĞRAŞIYOR

bencede degerledr canm bal ve zencefıl cok ıyı ayrıca bır su bardagı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı bal lımon karıstır ıc canım ıyı gelır pekmez ıc canm bırazcık karabıber atabılırsın

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN

tam üstüne bastın bendede idrar yolu enfeksiyonu var ve kurtulamıyorum hemde yum günlerim geldi yarına randevu aldım gidip tek tek soracağım korunmasam sıkıntı olur mu diye çünkü doktor ilaç verdi ucu açık cevapladı şimdi senin için @larsooon sanırım enf geçirmişti sorabilirsin bir de SirriEyvan bi arkadşaının bu ilaçların kullanırken hamiş kaldığını iyi olduğunu söyledi ama sen başka bir doktora gidip durumunu söyleyebilirsin yani bu enf halletmek mi gerek bebiş toparlanana kadar beklemenin bir zararı olur mu bunlar önemli

canım çok sağol demek bende öyle yapmalıyım bu fitili bi kullanmıcam sürekli tekrarlıyor bu hastalık üşütmeden dolayı o yüzden doktorla iyice bi konuşıyım :)
Cnm tek kullanımlık toz var dr söyle versin gece yatmadan önce içiyorsun sabah dökülüyor ne varsa 2 güne geçiyor geçen ay kullanmıştım tekrarlamadı ama ilacın adını hatırlamıyorum

Cnm tek kullanımlık toz var dr söyle versin gece yatmadan önce içiyorsun sabah dökülüyor ne varsa 2 güne geçiyor geçen ay kullanmıştım tekrarlamadı ama ilacın adını hatırlamıyorum

bu eseslamazinin tozu sanırım senin dediğin tamam doktoruma soracağım tek tek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…