Zencefilli pekmez ye iyi geliyorSaol cnm :) keşke değerlendirebilsem yaa acaba akşama eşimi kandırsam mı bilemedim şimdi öncelikle öksürüğe iyi gelecek bi şey bulmam lazım var mı bildiğiniz bi şeyler eşime dedim akşam ilaç getirecek ama benim akşama kesmem lazım
Ay hadi bakalım inşallahkızlarrr ben gittim doktora tahliller için.beta hgc 0.100 çıkmış progesteron 19.85 çıkmış.doktor gebelik kesin yok diyemedi çnkü progesteron ve rahim görüntün benim şüphelerimi destekliyor dedi 2 si 3 ü gibi birdaha gidip kan vercekmişim.nedir ne değildir anlamadım garip bi durum hiç böyle bir şey yaşayanınız varmı ??
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı geçen çarşamba doktorum enfeksşyonlu hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.herkesin bünyesi ve durumu farklı tabii.Sen doktorunla görüş kaygını belirt iç dşyosa iç.GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
Karabiberli içemedim cnm midem bulandı zencefil yanımda yok evde içiyorum zencefili ama hala kesilmedi pemez le limon karışımı nasıl olur ki içenler fayda görmüşbencede degerledr canm bal ve zencefıl cok ıyı ayrıca bır su bardagı ılık suya 1 yemek kasıgı elma sırkesı bal lımon karıstır ıc canım ıyı gelır pekmez ıc canm bırazcık karabıber atabılırsın
Karabiberli içemedim cnm midem bulandı zencefil yanımda yok evde içiyorum zencefili ama hala kesilmedi pemez le limon karışımı nasıl olur ki içenler fayda görmüş
Aklına takılan herşeyi sor cnm yoksa kafada Sorular bitmiyorbu eseslamazinin tozu sanırım senin dediğin tamam doktoruma soracağım tek tek :)
Bende yum günlerime yakın gitmtam üstüne bastın bendede idrar yolu enfeksiyonu var ve kurtulamıyorum hemde yum günlerim geldi yarına randevu aldım gidip tek tek soracağım korunmasam sıkıntı olur mu diye çünkü doktor ilaç verdi ucu açık cevapladışimdi senin için @larsooon sanırım enf geçirmişti sorabilirsin bir de @SirriEyvan bi arkadşaının bu ilaçların kullanırken hamiş kaldığını iyi olduğunu söyledi ama sen başka bir doktora gidip durumunu söyleyebilirsin yani bu enf halletmek mi gerek bebiş toparlanana kadar beklemenin bir zararı olur mu bunlar önemli
O tozu izindeyken Türkiyede doktor banada verdi ama hiç kesmedi gelince burdaki doktorda yine enfeksiyon çıktı.burdakide 5 gün sabah akşam kullanılacak hap verdi bide mantar kremi verdi.Onuda kullandım bitti tekrar gidip idrar tahlili yaptırcam bakalım şyileşmişmiyimbu eseslamazinin tozu sanırım senin dediğin tamam doktoruma soracağım tek tek :)
yok valla transfer aşamasına bi geliym sadece lavaboya gidip gelicem birde yürümem geren yani adım atmam gereken zamanlar varmış onun dışında bol dua ve kitap okurum tv bile izlemem yani çokta sevdiğim bişey değil zaten :) annem evde olur işte bir şekil idare edicem artık :) bebikler konsunda anneleri gözü gibi bakar onlara...bebikler bi otursun oraya zaten evde tüm işler eşe yığılacak ilk zamanlar dikkat etmen gerek çünkü ama nasıl olacak eşinsiz ? oohhh canımıza değsin her işini kendi halledip çalışan kadın gidince görsünler bakalı ev sorumluluğu geçim yemek bulaşık nasıl oluyor
amiinnnnn canım inşallahhh,Rabbim cumanın hayrına kucaklarımızı sağlıklı bebiklerle doldurusun inşallahh :)Ayyy bebişin çok hüzel olmuş cnm yaa :) allah böyle güzel ni bebek nasip eder inşallah cnm
Cnm akıntı rengi ve idrar rengi koyulaşıyor üstelik hafif kaşıntı oluyor sonra çoğalıyor tabi insanı çileden çıkarıyor yani en azından bende öyleKızlar ıdrar yolu enfeksıyonun belırtılerı nedır nasıl anlıyorsunuz test yaptırmadan once
inşş kuzum bakalım hayırlısıysa olsun :)Ay hadi bakalım inşallah
AHH EVET CANIM KAFA KARIŞIK GÜVEMNDİM ŞİMDİYE KADAR DOKTORUMA ACAYİP BİR MANTAR BELASINDAN KURTARDI BENİ ZAMANINDA AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU KAFAMI KARIŞTIRDI İŞTE SUYUMU BU SON ZAMANLARDA İÇEMEDİM BULANTI YÜZÜNDEN BİLEMİYORUM İŞTE BAKTIM ORDAKİ KONULARA KULANAN VAR O TOZLARI ONLARINKİ BAYA İLERİ BENİM KÜLTÜRDE ÜREME YOK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK FAZLA OLMASADA VAR ENFEKSİYONtam üstüne bastın bendede idrar yolu enfeksiyonu var ve kurtulamıyorum hemde yum günlerim geldi yarına randevu aldım gidip tek tek soracağım korunmasam sıkıntı olur mu diye çünkü doktor ilaç verdi ucu açık cevapladışimdi senin için @larsooon sanırım enf geçirmişti sorabilirsin bir de @SirriEyvan bi arkadşaının bu ilaçların kullanırken hamiş kaldığını iyi olduğunu söyledi ama sen başka bir doktora gidip durumunu söyleyebilirsin yani bu enf halletmek mi gerek bebiş toparlanana kadar beklemenin bir zararı olur mu bunlar önemli
Cnm akıntı rengi ve idrar rengi koyulaşıyor üstelik hafif kaşıntı oluyor sonra çoğalıyor tabi insanı çileden çıkarıyor yani en azından bende öyle
Tmm cnm bi de pekmezle deneyim zencefili ama bende keçi boynuzu pekmezi var olur mu üzüm pekmezi mi olması gerekiyorZencefilli pekmez ye iyi geliyor
AHH EVET CANIM KAFA KARIŞIK GÜVEMNDİM ŞİMDİYE KADAR DOKTORUMA ACAYİP BİR MANTAR BELASINDAN KURTARDI BENİ ZAMANINDA AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU KAFAMI KARIŞTIRDI İŞTE SUYUMU BU SON ZAMANLARDA İÇEMEDİM BULANTI YÜZÜNDEN BİLEMİYORUM İŞTE BAKTIM ORDAKİ KONULARA KULANAN VAR O TOZLARI ONLARINKİ BAYA İLERİ BENİM KÜLTÜRDE ÜREME YOK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK FAZLA OLMASADA VAR ENFEKSİYON
bence bu konuda beynin rahatlayacak eee enf. içinde ilaç kullanıyormuşsun,coraspin i takma kafana, beyin olarak rahatlarsan sanırım gelmesi kolaylaşacak bebiğin,sen sıkma canını bu kadınların %50 sinden fazlasında olan bir durum,elinden gelenide yapıyorsun,fitilin işe yarayacağını düşünüyorum.CANLARIM KENDİ DOKTORUM YOĞUNDU KV DOKTORUMDAN RANDEVU ALDIM YARINA GİDİP HER ŞEYİ GÖSTERECEĞİM BU DOKTOR BANA CORASPİN VERMİŞTİ AMA KULLANMIYORUMONU NASIL AÇIKLARIM BİLEMİYORUM ŞU ENFEKSİYONA Bİ ÇÖZÜM BULALIM HER ŞEYİ DETAYLI SORIYIM İLAÇ ALIRKEN KORUNMAYI SONRA YUM DÜZENİNİ HEPSİNİ ÇOCUK KONUSUNDA BENİ EN ÇOK TEŞVİK EDEN BU DOKTOR OLDU BELKİ İÇİMİ RAHATLATIR HAYIRLISI EŞİME SÖYLEMESEM Mİ BİLEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?