2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlarrr ben gittim doktora tahliller için.beta hgc 0.100 çıkmış progesteron 19.85 çıkmış.doktor gebelik kesin yok diyemedi çnkü progesteron ve rahim görüntün benim şüphelerimi destekliyor dedi 2 si 3 ü gibi birdaha gidip kan vercekmişim.nedir ne değildir anlamadım garip bi durum hiç böyle bir şey yaşayanınız varmı ??

Zencefilli pekmez ye iyi geliyor

Ay hadi bakalım inşallah

birde idrar yolu enfeksiyonu topiclerine bakabilirsin :)

Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı geçen çarşamba doktorum enfeksşyonlu hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.herkesin bünyesi ve durumu farklı tabii.Sen doktorunla görüş kaygını belirt iç dşyosa iç.

bak topicte okudum tozu içenler var enfeksion ve hamiş olup birde büyük sorunlara yol açıyormuş halletmemz gerekmiş bu sorunu bende sabahtan beri 4 bardak su içtim bugün 2 litreyi tamamlarım :):) bol bol su iç canım

Karabiberli içemedim cnm midem bulandı zencefil yanımda yok evde içiyorum zencefili ama hala kesilmedi pemez le limon karışımı nasıl olur ki içenler fayda görmüş

Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonun belırtılerı nedır nasıl anlıyorsunuz test yaptırmadan once

Bende yum günlerime yakın gitm
bu eseslamazinin tozu sanırım senin dediğin tamam doktoruma soracağım tek tek :)
O tozu izindeyken Türkiyede doktor banada verdi ama hiç kesmedi gelince burdaki doktorda yine enfeksiyon çıktı.burdakide 5 gün sabah akşam kullanılacak hap verdi bide mantar kremi verdi.Onuda kullandım bitti tekrar gidip idrar tahlili yaptırcam bakalım şyileşmişmiyim

yok valla transfer aşamasına bi geliym sadece lavaboya gidip gelicem birde yürümem geren yani adım atmam gereken zamanlar varmış onun dışında bol dua ve kitap okurum tv bile izlemem yani çokta sevdiğim bişey değil zaten :) annem evde olur işte bir şekil idare edicem artık :) bebikler konsunda anneleri gözü gibi bakar onlara...

AHH EVET CANIM KAFA KARIŞIK GÜVEMNDİM ŞİMDİYE KADAR DOKTORUMA ACAYİP BİR MANTAR BELASINDAN KURTARDI BENİ ZAMANINDA AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU KAFAMI KARIŞTIRDI İŞTE SUYUMU BU SON ZAMANLARDA İÇEMEDİM BULANTI YÜZÜNDEN BİLEMİYORUM İŞTE BAKTIM ORDAKİ KONULARA KULANAN VAR O TOZLARI ONLARINKİ BAYA İLERİ BENİM KÜLTÜRDE ÜREME YOK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK FAZLA OLMASADA VAR ENFEKSİYON

o zaman sen kendını sıcak tut bol bol su ıc o sekılde atarsın dıye dusuunuyorum canım cok degılse

bence bu konuda beynin rahatlayacak eee enf. içinde ilaç kullanıyormuşsun,coraspin i takma kafana, beyin olarak rahatlarsan sanırım gelmesi kolaylaşacak bebiğin,sen sıkma canını bu kadınların %50 sinden fazlasında olan bir durum,elinden gelenide yapıyorsun,fitilin işe yarayacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…