- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
evet canım büyük ihtimal öyle yapacamo zaman sen kendını sıcak tut bol bol su ıc o sekılde atarsın dıye dusuunuyorum canım cok degılse
Benim kullandığım toz sanırım iyi geldi bana 2 güne geçti dr a ben çocuk düşündüğümüzü söyledim ona göre vermişti sorun olmaz sanırım dr da vermiş zaten cnm için rahat edecekse başka bi dr sor istersenGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
Bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı geçen çarşamba doktorum enfeksşyonlu hamile kalamazsın kalsanda düşük olur dedi.herkesin bünyesi ve durumu farklı tabii.Sen doktorunla görüş kaygını belirt iç dşyosa iç.
Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonun belırtılerı nedır nasıl anlıyorsunuz test yaptırmadan once
yok valla transfer aşamasına bi geliym sadece lavaboya gidip gelicem birde yürümem geren yani adım atmam gereken zamanlar varmış onun dışında bol dua ve kitap okurum tv bile izlemem yani çokta sevdiğim bişey değil zaten :) annem evde olur işte bir şekil idare edicem artık :) bebikler konsunda anneleri gözü gibi bakar onlara...
kızlarrr ben gittim doktora tahliller için.beta hgc 0.100 çıkmış progesteron 19.85 çıkmış.doktor gebelik kesin yok diyemedi çnkü progesteron ve rahim görüntün benim şüphelerimi destekliyor dedi 2 si 3 ü gibi birdaha gidip kan vercekmişim.nedir ne değildir anlamadım garip bi durum hiç böyle bir şey yaşayanınız varmı ??
canım bende idrar bitiminde çok az yanma olmuştu batma şeklinde diyim bu ay çok çok az hissettim ama dün doktor muayene etti daha bakar bakmaz devam ediyor dedi
amin canim inşş :) bakalım ayın 2 si 3 ü gösterir inş kendini varsa tabi :)inşalllahh hayırlı haber alırsın canım.. ben yaşamadım ama daha önce frumda okumustum senin gibi olup pozitif çıkanları
geçmiş olsun canım ne kadar sürermiş ki tedavin ?canım bende idrar bitiminde çok az yanma olmuştu batma şeklinde diyim bu ay çok çok az hissettim ama dün doktor muayene etti daha bakar bakmaz devam ediyor dedi
AHH EVET CANIM KAFA KARIŞIK GÜVEMNDİM ŞİMDİYE KADAR DOKTORUMA ACAYİP BİR MANTAR BELASINDAN KURTARDI BENİ ZAMANINDA AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU KAFAMI KARIŞTIRDI İŞTE SUYUMU BU SON ZAMANLARDA İÇEMEDİM BULANTI YÜZÜNDEN BİLEMİYORUM İŞTE BAKTIM ORDAKİ KONULARA KULANAN VAR O TOZLARI ONLARINKİ BAYA İLERİ BENİM KÜLTÜRDE ÜREME YOK ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK FAZLA OLMASADA VAR ENFEKSİYON
bence bu konuda beynin rahatlayacak eee enf. içinde ilaç kullanıyormuşsun,coraspin i takma kafana, beyin olarak rahatlarsan sanırım gelmesi kolaylaşacak bebiğin,sen sıkma canını bu kadınların %50 sinden fazlasında olan bir durum,elinden gelenide yapıyorsun,fitilin işe yarayacağını düşünüyorum.
geçmiş olsun canım ne kadar sürermiş ki tedavin ?
Hım anladım canım annem bana hep sende ıltıhap var dıyordu bılıyorsun bende yok dedım bende acaba varda fark etmıyorum dıye belırtılerını merak etttım :)
bidoktora görünsen çok iyi olacak eğer varsa engel olur mu halltmeli miyiz korunmalı mıyız hepsini doktora soracağım
Amin canım benim amiiinInsallah diger hamilelik lerimiz hüsran olmazinsan sarsılıyor rr ...insllh tutar cnm.
KENDİMİ DAMACANA GBİ HİSSEDİYORUM SU İÇMEKTEN MAHVOLDUMHEP TUALETE GİDİYORUM ELLERİMİYIKARKEN BİDE ÖYLE ÜŞÜYORUM
Canm enfeksiyon bir mikrop ve sperm de canlı hücre. mikropların tesbih sallayarak volta attıgı bir ortamda sonradan gelen masum siperm ne hale gelir gözümüzde canlandıralım :)))bana doktor öyle bir şey demedi yani bu doktorlar bu işi kolay mı sanıyorlar ya ikinciye düşürmeme neden olursa ben başka doktora gideceğim yarın
Bazı doktorlar hastaya bulmaca çözdürmeyi seviyor maalesef akılda soru işaretleri bırakıyorlar. Su içmeyi ihmal etme ama üşümemende gerek idrar yollarını üşütürsen bide Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?