2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim kullandığım toz sanırım iyi geldi bana 2 güne geçti dr a ben çocuk düşündüğümüzü söyledim ona göre vermişti sorun olmaz sanırım dr da vermiş zaten cnm için rahat edecekse başka bi dr sor istersen

bana doktor öyle bir şey demedi yani bu doktorlar bu işi kolay mı sanıyorlar ya ikinciye düşürmeme neden olursa ben başka doktora gideceğim yarın

Kızlar ıdrar yolu enfeksıyonun belırtılerı nedır nasıl anlıyorsunuz test yaptırmadan once

canım bende idrar bitiminde çok az yanma olmuştu batma şeklinde diyim bu ay çok çok az hissettim ama dün doktor muayene etti daha bakar bakmaz devam ediyor dedi

oyy onlar senin yavyuların :):)):

inşalllahh hayırlı haber alırsın canım.. ben yaşamadım ama daha önce frumda okumustum senin gibi olup pozitif çıkanları

canım bende idrar bitiminde çok az yanma olmuştu batma şeklinde diyim bu ay çok çok az hissettim ama dün doktor muayene etti daha bakar bakmaz devam ediyor dedi

Hım anladım canım annem bana hep sende ıltıhap var dıyordu bılıyorsun bende yok dedım bende acaba varda fark etmıyorum dıye belırtılerını merak etttım :)

tez zamanda geçer inşallah kişiye göre değişiyor hamilelik boyunca çekende var hemen ertesi güne geçnde kadın 5 8 kere yaşamış tozu kullandım çünkü enf düşük ve erken doğum riskini arttırıyor yazmış ihmal etmeyin diyor o yüzden sende doktoruna güveniyorsan kullan ama bi çözüm bulmalıyız

yarn doktora gideceğim hepsini detaylı şekilde konuşacağım neden kullanıyorum korunayım mı enf düşüğe neden oluyormuş dünkü doktor az demişti belki ondan korunma dedi ilalar verdi ama içim rahat değil benim çocuk sahibi olmam için uğraşan doktor oydu sanırım isteğimi anlıyor o yüzden bi gidip görüşeceğim hayırlısı önce şu enf atlat korun sonra çocuk diyebilir bakalım

geçmiş olsun canım ne kadar sürermiş ki tedavin ?

sağol luluş :) doktor 15 gün bata kadar biter tedavi dedi korunmayın dedi ama fitil vermiş fitili bana söylememişti ben nasıl ilişkiye gireceğim bi şey anlatmadı oyüzden bir doktora daha gideceğim

Hım anladım canım annem bana hep sende ıltıhap var dıyordu bılıyorsun bende yok dedım bende acaba varda fark etmıyorum dıye belırtılerını merak etttım :)

bidoktora görünsen çok iyi olacak eğer varsa engel olur mu halltmeli miyiz korunmalı mıyız hepsini doktora soracağım

KENDİMİ DAMACANA GBİ HİSSEDİYORUM SU İÇMEKTEN MAHVOLDUM HEP TUALETE GİDİYORUM ELLERİMİYIKARKEN BİDE ÖYLE ÜŞÜYORUM

bidoktora görünsen çok iyi olacak eğer varsa engel olur mu halltmeli miyiz korunmalı mıyız hepsini doktora soracağım

sızın soyledıgınız gıbı sıkayeler yok canım bende cok sukur o annemın dusuncesı ıltıhap varsa kesınlıkle halledılmelı canım sen dr bır gorus bakalım canım senı ıyı bır sekılde yonlendırır ınsallah

Bazı doktorlar hastaya bulmaca çözdürmeyi seviyor maalesef akılda soru işaretleri bırakıyorlar. Su içmeyi ihmal etme ama üşümemende gerek idrar yollarını üşütürsen bide Allah korusun..

KENDİMİ DAMACANA GBİ HİSSEDİYORUM SU İÇMEKTEN MAHVOLDUM HEP TUALETE GİDİYORUM ELLERİMİYIKARKEN BİDE ÖYLE ÜŞÜYORUM

sen su ıcmelıyız dıyınce hemen bır bardak su ıctım bu sıralar bende azaltmıstım su ıcmeyı canım benım dıkkat et elını hemen sobanın onune tut ısınsın

bana doktor öyle bir şey demedi yani bu doktorlar bu işi kolay mı sanıyorlar ya ikinciye düşürmeme neden olursa ben başka doktora gideceğim yarın
Canm enfeksiyon bir mikrop ve sperm de canlı hücre. mikropların tesbih sallayarak volta attıgı bir ortamda sonradan gelen masum siperm ne hale gelir gözümüzde canlandıralım :)))

Bazı doktorlar hastaya bulmaca çözdürmeyi seviyor maalesef akılda soru işaretleri bırakıyorlar. Su içmeyi ihmal etme ama üşümemende gerek idrar yollarını üşütürsen bide Allah korusun..

evet ve üşütüyorum eşim sana bir ayak ısıtıcısı alıcam dedi onu kullan iş yerinde sanırmı öyle yapıcam yoksa bu kronik hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…