2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canm enfeksiyon bir mikrop ve sperm de canlı hücre. mikropların tesbih sallayarak volta attıgı bir ortamda sonradan gelen masum siperm ne hale gelir gözümüzde canlandıralım :)))

evet ilk defa geçen ay başıma geldi bu ayda kronikleşmeye başlıyor bu iş doktora gidicem zaten 3 4 gün sonra yum günüm kaçırıcam sanırım

Idrar yolu enfeksiyonu nda antibiotik felan kullanmayin bence 15 gun karnabahar suyu icin birseyciginiz kalmıyor. .ben denedim enfeksiyon felan kalmadi

sen su ıcmelıyız dıyınce hemen bır bardak su ıctım bu sıralar bende azaltmıstım su ıcmeyı canım benım dıkkat et elını hemen sobanın onune tut ısınsın

evet bende suyu ihmal etmiştim belkide ondan böyle oldu bardağıma suyu koyuyorum arada sürekli içiyorum artık böyle yapacağım küçük sürahimle ortak çalışmaya girdik her şey bebiş için :)

evet ilk defa geçen ay başıma geldi bu ayda kronikleşmeye başlıyor bu iş doktora gidicem zaten 3 4 gün sonra yum günüm kaçırıcam sanırım

canım kısmet hıc bellı olmaz hemen uzulme kendını o moda sokma lutfen hem gecenkı gıbı cok degıl azalmıs benım kuzenımde sureklı var der hep sistit oldum ama hamıle kaldı sımdı dunyalar tatlısı 1.5 yasında kızı var sen calısmanı yap aynı zamandada tedavını ol kısmette varsa olur

Idrar yolu enfeksiyonu nda antibiotik felan kullanmayin bence 15 gun karnabahar suyu icin birseyciginiz kalmıyor. .ben denedim enfeksiyon felan kalmadi

karnıbahar suyu iyi geliyormuş ben bu hafta brokoli tükettim dün annem karnıbahar verdi yarın doktordan sonra yapıp içerim haftada iki karnıbahar günü benimdir artık :)

evet bende suyu ihmal etmiştim belkide ondan böyle oldu bardağıma suyu koyuyorum arada sürekli içiyorum artık böyle yapacağım küçük sürahimle ortak çalışmaya girdik her şey bebiş için :)

Hııı aynen canım onunda katkısı olsun bebıslerın ıcın sevmedıgımız seylerı bıle yapmalıyız annelık böyle bır duygu demekkı canım gelecek gelecek bebıslerımız en kısa zamanda gelecek gobusumuze konaak :)

eğer doktor ilişkiyi yasaklamazsa devam edeceğim çünkü ağrı sancı çok yok çok hafif var enfeksiyon o nedenle karnıbahar suyu normal su ve zararsız ilaçlarla halledeceğim inşallah birde ayakısıtıcısı alıcam h sonu

Canm bu enfeksiyonun gizlisi de varmış hiçbir belirti vermeden vücutta yaşarmış nette okumuştum.özellikle hamileler dikkat etsin belirti olmasada test yaptırsın.

super bunlarla hemen toparlarsın ve maydonuz suyu ıc sabah aksam oda cok ıyı gelıyor yum donemınde bırakırsın bu sekılde gecer kacırmazsın yum zamanını

İşe yarıyor mu gerçekten ben de dün karnabahar haşladım suyunu dökmemiştim dolaba koydum belki başka bi şeye faydası vardır diye internet ten araştırmaya zamanım olmadı aklıma gelmişken bakayım bari :)

Banada doktor korun demedi hatta ovulasyon günlerimi hesplayıp işaretledi bu günlerde birliktelik olsun dedi.ama enfeksiyonu en son idrar testinde gördü ve ilaç yazdı.

super bunlarla hemen toparlarsın ve maydonuz suyu ıc sabah aksam oda cok ıyı gelıyor yum donemınde bırakırsın bu sekılde gecer kacırmazsın yum zamanını

hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır geçen ay yum dönemi sanıp ilaç alırken korundum meğerse yum dönemi 17 lerde değil 23lerdeymiş ama işte kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…