Bendede öyle oldu.Cnm akıntı rengi ve idrar rengi koyulaşıyor üstelik hafif kaşıntı oluyor sonra çoğalıyor tabi insanı çileden çıkarıyor yani en azından bende öyle
Canm enfeksiyon bir mikrop ve sperm de canlı hücre. mikropların tesbih sallayarak volta attıgı bir ortamda sonradan gelen masum siperm ne hale gelir gözümüzde canlandıralım :)))
sen su ıcmelıyız dıyınce hemen bır bardak su ıctım bu sıralar bende azaltmıstım su ıcmeyı canım benım dıkkat et elını hemen sobanın onune tut ısınsın
evet ilk defa geçen ay başıma geldi bu ayda kronikleşmeye başlıyor bu iş doktora gidicem zaten 3 4 gün sonra yum günümkaçırıcam sanırım
Idrar yolu enfeksiyonu nda antibiotik felan kullanmayin bence 15 gun karnabahar suyu icin birseyciginiz kalmıyor. .ben denedim enfeksiyon felan kalmadi
evet bende suyu ihmal etmiştim belkide ondan böyle oldu bardağıma suyu koyuyorum arada sürekli içiyorum artık böyle yapacağım küçük sürahimle ortak çalışmaya girdik her şey bebiş için :)
canım kısmet hıc bellı olmaz hemen uzulme kendını o moda sokma lutfen hem gecenkı gıbı cok degıl azalmıs benım kuzenımde sureklı var der hep sistit oldum ama hamıle kaldı sımdı dunyalar tatlısı 1.5 yasında kızı var sen calısmanı yap aynı zamandada tedavını ol kısmette varsa olur
bu arada karnabaharin icinde sulfur var idrar da bakteri mikrobu kiiriyoo bunu da bilinIdrar yolu enfeksiyonu nda antibiotik felan kullanmayin bence 15 gun karnabahar suyu icin birseyciginiz kalmıyor. .ben denedim enfeksiyon felan kalmadi
Canm bu enfeksiyonun gizlisi de varmış hiçbir belirti vermeden vücutta yaşarmış nette okumuştum.özellikle hamileler dikkat etsin belirti olmasada test yaptırsın.sızın soyledıgınız gıbı sıkayeler yok canım bende cok sukur o annemın dusuncesı ıltıhap varsa kesınlıkle halledılmelı canım sen dr bır gorus bakalım canım senı ıyı bır sekılde yonlendırır ınsallah
Benimde aklımda karnıbahar var ve kafaya koydum deniycem.bu arada karnabaharin icinde sulfur var idrar da bakteri mikrobu kiiriyoo bunu da bilin
eğer doktor ilişkiyi yasaklamazsa devam edeceğim çünkü ağrı sancı çok yok çok hafif var enfeksiyon o nedenle karnıbahar suyu normal su ve zararsız ilaçlarla halledeceğim inşallah birde ayakısıtıcısı alıcam h sonu
İşe yarıyor mu gerçekten ben de dün karnabahar haşladım suyunu dökmemiştim dolaba koydum belki başka bi şeye faydası vardır diye internet ten araştırmaya zamanım olmadı aklıma gelmişken bakayım bari :)Idrar yolu enfeksiyonu nda antibiotik felan kullanmayin bence 15 gun karnabahar suyu icin birseyciginiz kalmıyor. .ben denedim enfeksiyon felan kalmadi
Benimkide öyle oldu tam yuma denk geldi doktor ve ilaçlar.Karnıbahar suyu deniyevet ilk defa geçen ay başıma geldi bu ayda kronikleşmeye başlıyor bu iş doktora gidicem zaten 3 4 gün sonra yum günümkaçırıcam sanırım
super bunlarla hemen toparlarsın ve maydonuz suyu ıc sabah aksam oda cok ıyı gelıyor yum donemınde bırakırsın bu sekılde gecer kacırmazsın yum zamanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?