2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Selam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye masaAllah buyumus hemen boyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim

Bu guzel gunde cok guzel haber canım masallah Allah'ım esırgesın korusun sana bagıslasın masallah pasaya selvı boylu olacak deseene yerım ben senın pasanı yer ohhh ne guzel masallah masalalh

hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır geçen ay yum dönemi sanıp ilaç alırken korundum meğerse yum dönemi 17 lerde değil 23lerdeymiş ama işte kısmet :)

aynen canım kısmet olay gectıkten sonra anlıyoruz nelerın engel oldugunu ıcınden nasıl yapmak gelıyorsa oyle yap canım:)

Selam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye gittm masaAllah buyumus hemen boyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
Ohhh maşallah maşallah nazar değmesin tosunumuza allah bağışlasın cnm benim

diren KAYGILI, 2 gün bolbol su içip karnabahar takviyesi ile kurtuluyosun ve yumurtlama gününü kaçırmıyosun güveniyoruz sana :)

saat başı tualete gidiyorum sabahın ilk idrarını saymazsam iki kere gittim birazdan yine gidicem pcyle tualette kendime bir mekan mı yaratsam direniyorum direne direne doğuracağım benim sloganımdı bi ara tamam olmadı gece kaynatırım ilk suyunu döküp yeniden mi kaynatıcam bilmiyorum :) gece içerim yarında içerim sonra iki gün geçer yine yaparım zaten yum gelir sanırım allah yardımcımız olsun :)

evet bende suyu ihmal etmiştim belkide ondan böyle oldu bardağıma suyu koyuyorum arada sürekli içiyorum artık böyle yapacağım küçük sürahimle ortak çalışmaya girdik her şey bebiş için :)
Kaygılıcım bende çok usuturdum idrar yollarım sürekli bir yanma halindeydi. Doktor bana da fitil vermişti kullandım ilaçlar filan. Ama bitince tekrar oluyordu. Ben onu çok çektim. Hatta doktorun biri bana iltihap da hamile kalmana engel olur demişti. Sonra hamile kalayim diye soğan suyu yaptım ama o da enfeksiyona şifa oldu. Ondan sonra çok şükür olmadı tabi dikkatte etmek lazım ayaklarını usutmeyeceksin idrar ini tutmayacaksin ki ben çok tutarım. Bu huyumu terk ettikten sonra enfeksiyon olmadı bir daha.

ben idrarımı tutmam da suyu azalttım ayaklarda buz kesince sanırmı tekrarladı çok şükür hafif yanma vs olmuyor doktora gitmesem anlamayacaktım başındayken h sonu sıcak tutucam kendimi bol su içicem karnıbaharı da içicem üstüne ayak ısıtıcısı alırsam hallolucak inşallah sende çok iyi yapmışsın eğer bu ay bebiş gelmezsse bende soğan kürü uygularım belki bu mideyle çok zor:)

Iyi bari senin enfeksiyonun azmis o zamn benimki çok fenaydı. Suyu da çok içmek lazım. Bak ben soğan suyunu iki aydır yapıyorum kist için öyle çok kötü değil tadı. Tabi herkesin midesi farklı yap bence iyi olur ama 15 günden fazla yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…