Selam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye masaAllah buyumus hemenboyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır geçen ay yum dönemi sanıp ilaç alırken korundum meğerse yum dönemi 17 lerde değil 23lerdeymiş ama işte kısmet :)
Ohhh maşallah maşallah nazar değmesin tosunumuzaSelam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye gittm masaAllah buyumus hemenboyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
diren KAYGILI, 2 gün bolbol su içip karnabahar takviyesi ile kurtuluyosun ve yumurtlama gününü kaçırmıyosun güveniyoruz sana :)
Kaygılıcım bende çok usuturdum idrar yollarım sürekli bir yanma halindeydi. Doktor bana da fitil vermişti kullandım ilaçlar filan. Ama bitince tekrar oluyordu. Ben onu çok çektim. Hatta doktorun biri bana iltihap da hamile kalmana engel olur demişti. Sonra hamile kalayim diye soğan suyu yaptım ama o da enfeksiyona şifa oldu. Ondan sonra çok şükür olmadı tabi dikkatte etmek lazım ayaklarını usutmeyeceksin idrar ini tutmayacaksin ki ben çok tutarım. Bu huyumu terk ettikten sonra enfeksiyon olmadı bir daha.evet bende suyu ihmal etmiştim belkide ondan böyle oldu bardağıma suyu koyuyorum arada sürekli içiyorum artık böyle yapacağım küçük sürahimle ortak çalışmaya girdik her şey bebiş için :)
Amin tatlim benimBu guzel gunde cok guzel haber canım masallah Allah'ım esırgesın korusun sana bagıslasın masallah pasaya selvı boylu olacak deseeneyerım ben senın pasanı yer ohhh ne guzel masallah masalalh
Benimkide öyle oldu tam yuma denk geldi doktor ve ilaçlar.Karnıbahar suyu deniy
Sagol canim benim sizlerden prensesler bekliyorum oglusuma alcamOhhh maşallah maşallah nazar değmesin tosunumuzaallah bağışlasın cnm benim
Kaygılıcım bende çok usuturdum idrar yollarım sürekli bir yanma halindeydi. Doktor bana da fitil vermişti kullandım ilaçlar filan. Ama bitince tekrar oluyordu. Ben onu çok çektim. Hatta doktorun biri bana iltihap da hamile kalmana engel olur demişti. Sonra hamile kalayim diye soğan suyu yaptım ama o da enfeksiyona şifa oldu. Ondan sonra çok şükür olmadı tabi dikkatte etmek lazım ayaklarını usutmeyeceksin idrar ini tutmayacaksin ki ben çok tutarım. Bu huyumu terk ettikten sonra enfeksiyon olmadı bir daha.
Amin tatlim benimSimdiden kiz ariyorum oglusuma Ye teyzesi ye
Amin tatlim benimSimdiden kiz ariyorum oglusuma Ye teyzesi ye
Iyi bari senin enfeksiyonun azmis o zamn benimki çok fenaydı. Suyu da çok içmek lazım. Bak ben soğan suyunu iki aydır yapıyorum kist için öyle çok kötü değil tadı. Tabi herkesin midesi farklı yap bence iyi olur ama 15 günden fazla yapmaben idrarımı tutmam da suyu azalttım ayaklarda buz kesince sanırmı tekrarladı çok şükür hafif yanma vs olmuyor doktora gitmesem anlamayacaktım başındayken h sonu sıcak tutucam kendimi bol su içicem karnıbaharı da içicem üstüne ayak ısıtıcısı alırsam hallolucak inşallah sende çok iyi yapmışsın eğer bu ay bebiş gelmezsse bende soğan kürü uygularım belki bu mideyle çok zor:)
Sagol canim benim sizlerden prensesler bekliyorum oglusuma alcam
Bi dogsun sizin icin totosunun resmni atcamabbbooo kaynana olmuş elifim :):):) allah nazarlardan korusun paşayı :) ohh onun büyüyen totosunu öptüm bi tane :)
Tamam senden erkek kardes istiyoruzBende oğluşuna arkadaş yapıcam elif
hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır geçen ay yum dönemi sanıp ilaç alırken korundum meğerse yum dönemi 17 lerde değil 23lerdeymiş ama işte kısmet :)
Sizin gibi guzrl annelerin fiatik kizlari olur vallahii daha gelmeden yiyim ben onlarin totosunuteyzesı poposundan poposundan ısırırbenı kızım olursa verırım oglusuna senden ıyı kaynana olur
Sizin gibi guzrl annelerin fiatik kizlari olur vallahii daha gelmeden yiyim ben onlarin totosunu
Ahhh inşallah cnm benim allah kabul etsin duanı olsun da siz den iyisini mi bulcaz :)Sagol canim benim sizlerden prensesler bekliyorum oglusuma alcam
İnşTamam senden erkek kardes istiyoruzhemen gelsin minnos hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?