2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kaderimiz bir::) kahrolsun bazı mikroplar hadi bakalım karnıbahar su ne olacak :)
Saraçoğlu kronik idrar yolu enfeksiyonları için karnıbahar suyu için diye yazmıştı sitesinde.Nasıl kullancagmızın tatifi var karnıbaharın içinde kanserden koruyan maddeler bile varmış.Bende hiç sevmem ama brokoliye bayılırım eşim sırf ben seviyorum diye brokoli alır

Evet ya gelsinler artik tospaciklar :)

gelsın kuzum gelsın bu ay o kadar cok calıstıkkı gelmesı lazım artık Rabbım ol demıstır ınsallah :) canım 12 gunume kadar canım ıstedıgsekılde bazen ust uste bıle yogun sekılde calısma oldu 12 14 16 18 degerlendırık bugun 20 gn bugunude degerlnedırecegız ben hatta 22 de degerlendırım dıyorum yanıı kuzum demelı kısın ortasında annem benım ıcın bu kadar calısıyor bende gelmelıyım demelı

bu hafta 2 gün brokoli yedim ev yoğurtlu ve sarımsaklı belkide ev yoğurdu yediğim için çok çoğalmıyor enf :) artık birazda karnıbahar yerim içerim ohhh vitamin deposu kaygılı :)

[QUOTE KAYGILI, post: 38024518, member: 572511"]inşallah çok sağol su su su ıykk şelale gibiyim damacanadan geçtim :)[/QUOTE]
Soğan kürü yap söker atar valla hem yumoş öncesi zarar olmaz

[QUOTE KAYGILI, post: 38024518, member: 572511"]inşallah çok sağol su su su ıykk şelale gibiyim damacanadan geçtim :)
Soğan kürü yap söker atar valla hem yumoş öncesi zarar olmaz[/QUOTE]

midem soğana çok hassas karnıbaharı yapıyım suyu içiyim doktora gidicem olmadı adetten sonra başlayacağım canım :)

ohh ohh cok sukur canım sevındım su ıcmelı bol bol :):)

Soğan kürü yap söker atar valla hem yumoş öncesi zarar olmaz

midem soğana çok hassas karnıbaharı yapıyım suyu içiyim doktora gidicem olmadı adetten sonra başlayacağım canım :)[/QUOTE]
Soğan kürü yaptım enfeksiyonu azalttı ama geçirmedi bu defa karnıbahara transfer olcam

bende bugun onu dusundum canım aklımda canım sen naptın nasılsın canım
vallahi beklemedeyim bol bol stres yasiyorum geceleri bile uyaniyorum buay umitli degildim icimden oyle geliyor gerci duzenli calistik 12 ile 19 kadar19. geceyi bile degerlendirdim sonrasinda baskada zaten iliski olmadi dinlendik calisiyoruz bugun yarin yine olur seni takip ediyorum gecmis olsun usutmussun gayet duzenli calistin sende artik rabbimiz ol derse olur bol bol salavat cekiyorum rabbim niyetimizi hayirli kilsin diye aman dikkat etde ilac kullanma buay guzel haber alalim senden de tuuum bebek isteyenlerden

Stres en buyuk dusman canım sakın olmaya calıs kendını yorma ttalım sende yaptın calısmanı Rabbım ol derse olacak bızımde bugun ılıskı olur canım bırde hafta sonu sonra bende dınlenmeye bırakacagım vucudmu bebegım rahat rahat dollensın dıye ınsallah Rabbım ol demıstır yok canım ılac kullanmıyorum sabah aksam pekmez ıcıyorum gun ıcınde zencefl ıcıyorum oyle gecıyor amınnn rabbım guzel haberler verıp almayı nasıp etsın amınnıyetımızı hayırlı kılsın Rabbım

kızlar ayın 2 si 3 ü nasıl gelcek bana geçer mi zaman uyusak uyansak hemen olsa ya :)

sabır canım gunler nasıl gecıp gıdıyor yarın hafta sonu hemencecık gecer sonra bır baktın gelmıs sen sakın ol eger bebegın varsa rahat rahat tutunsun hayırlısı neyse o olsun canım:)

ama ben senin kizini yerim cook tatli bir resim sanada cok yakisir insallah ilk seferde olur bebisin rabbim cok bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…