Evet ya gelsinler artik tospaciklar :)ayyy ayy tesekkurler canım benım :) ye canım benım yeee ahhh bı gelseler bu ay umutla beklıyoruz kuzum :)
Saraçoğlu kronik idrar yolu enfeksiyonları için karnıbahar suyu için diye yazmıştı sitesinde.Nasıl kullancagmızın tatifi var karnıbaharın içinde kanserden koruyan maddeler bile varmış.Bende hiç sevmem ama brokoliye bayılırım eşim sırf ben seviyorum diye brokoli alırkaderimiz bir::) kahrolsun bazı mikroplarhadi bakalım karnıbahar su ne olacak :)
Bi dogsun sizin icin totosunun resmni atcamkaygilim gecmis olsun canim bol bol su iccc
Geçmiş olsun kaygılı inş şifa bulursun.
Evet ya gelsinler artik tospaciklar :)
Inşallah cnm çok bekletmeden gelirler :)Sizin gibi guzrl annelerin fiatik kizlari olur vallahii daha gelmeden yiyim ben onlarin totosunu
Saraçoğlu kronik idrar yolu enfeksiyonları için karnıbahar suyu için diye yazmıştı sitesinde.Nasıl kullancagmızın tatifi var karnıbaharın içinde kanserden koruyan maddeler bile varmış.Bende hiç sevmem ama brokoliye bayılırım eşim sırf ben seviyorum diye brokoli alır
Soğan kürü yap söker atar valla hem yumoş öncesi zarar olmaz[/QUOTE][QUOTE KAYGILI, post: 38024518, member: 572511"]inşallah çok sağol su su su ıykk şelale gibiyim damacanadan geçtim :)
KIZLAR SİZE MUTLULUĞUN RESMİNİ ATMAK İSTERDİM ELEMAN GİTTİ O ARA TUALETE GİTTİM RAHATÇA YAPTIM AFEDERSİNİZ VE SONUNDA ACI SANCI OLMADI OHH ÇOK ŞÜKÜR :):):) O AZ OLANI DAHİ OLMADI SU ŞİFADIR :):)
Cumanin hayriyla kabul olur insaAllahhhAhhh inşallah cnm benim allah kabul etsin duanı olsun da siz den iyisini mi bulcaz :)
Soğan kürü yap söker atar valla hem yumoş öncesi zarar olmaz
vallahi beklemedeyim bol bol stres yasiyorum geceleri bile uyaniyorum buay umitli degildim icimden oyle geliyor gerci duzenli calistik 12 ile 19 kadar19. geceyi bile degerlendirdim sonrasinda baskada zaten iliski olmadi dinlendik calisiyoruz bugun yarin yine olur seni takip ediyorum gecmis olsun usutmussun gayet duzenli calistin sende artik rabbimiz ol derse olur bol bol salavat cekiyorum rabbim niyetimizi hayirli kilsin diye aman dikkat etde ilac kullanma buay guzel haber alalim senden de tuuum bebek isteyenlerdenbende bugun onu dusundum canım aklımda canım sen naptın nasılsın canım
vallahi beklemedeyim bol bol stres yasiyorum geceleri bile uyaniyorum buay umitli degildim icimden oyle geliyor gerci duzenli calistik 12 ile 19 kadar19. geceyi bile degerlendirdim sonrasinda baskada zaten iliski olmadi dinlendik calisiyoruz bugun yarin yine olur seni takip ediyorum gecmis olsun usutmussun gayet duzenli calistin sende artik rabbimiz ol derse olur bol bol salavat cekiyorum rabbim niyetimizi hayirli kilsin diye aman dikkat etde ilac kullanma buay guzel haber alalim senden de tuuum bebek isteyenlerden
kızlar ayın 2 si 3 ü nasıl gelcek bana geçer mi zaman uyusak uyansak hemen olsa ya :)
ama ben senin kizini yerim cook tatli bir resim sanada cok yakisir insallah ilk seferde olur bebisin rabbim cok bekletmesinkesinlikle bak ben tedavi oluyorum sonuçta elimden ne gelirse yapıyorum ama alın yazısı ve kader diye bir gerçek var,çok inanıyorum,eğer vakti gelmediyse bu yollada olmaz sonuçta,sabır ve tevekkül lazım :) imtihanım buysa yaşarım,kısmetten öte köy de yok :)
aminnnnnn canım benimm rabbim hayırlısını versin hepimize inşşşşşş :)sabır canım gunler nasıl gecıp gıdıyor yarın hafta sonu hemencecık gecer sonra bır baktın gelmıs sen sakın ol eger bebegın varsa rahat rahat tutunsun hayırlısı neyse o olsun canım:)
canim bi belirtin varmi his ben bisey hissedemiyorum senin bat nezaman guzel haberlerini aliriz insallahkızlar ayın 2 si 3 ü nasıl gelcek bana geçer mi zaman uyusak uyansak hemen olsa ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?