- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim senide takip ediyorum aman dikkat edin nolur hasta olmayin insallah iyi sonuc alalimvallahi beklemedeyim bol bol stres yasiyorum geceleri bile uyaniyorum buay umitli degildim icimden oyle geliyor gerci duzenli calistik 12 ile 19 kadar19. geceyi bile degerlendirdim sonrasinda baskada zaten iliski olmadi dinlendik calisiyoruz bugun yarin yine olur seni takip ediyorum gecmis olsun usutmussun gayet duzenli calistin sende artik rabbimiz ol derse olur bol bol salavat cekiyorum rabbim niyetimizi hayirli kilsin diye aman dikkat etde ilac kullanma buay guzel haber alalim senden de tuuum bebek isteyenlerden
aminnnn inşallah canım nasıl tatlı değil mi Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :)ama ben senin kizini yerim cook tatli bir resim sanada cok yakisir insallah ilk seferde olur bebisin rabbim cok bekletmesin
Katıl cnm inşallah evrenden bize güzel geri dönüşler olur :) :)şimdi ben de katılıcam bu toteme :)
şimdi ben de katılıcam bu toteme :)
bugun 12. günüm tatlım test yapmaya baslıcam bugun 4te yaparım:) gecmiş olsun canm enfeksiyon musenin kaçıncı günündü daha oluşmadı yum lar di mi benimde öyle afrodit bide enf oldum
bugun 12. günüm tatlım test yapmaya baslıcam bugun 4te yaparım:) gecmiş olsun canm enfeksiyon mu
kuşum ben çıkmışım sen yazmışsın...iyiyim balım derslerle uğraşıyorum işte... sen nasılsınMoğiş nasılsnn
innnşallahh:)Katıl cnm inşallah evrenden bize güzel geri dönüşler olur :) :)
hmm sor tabi tatlım için rahat hareket edersin.. ne vermişti ilaç doktorunevet benim 17.günüm daha oluşmamış yum lar o yüzden yarın yine doktora gideceğim enfeksiyon için verilen ilaçlarla çalışmaya devam etmeli miyim bu ilaçlar bana yaramıyor mu testsiz ilaç vermesi sağlıklı mı hepsini soracağım :)
hmm sor tabi tatlım için rahat hareket edersin.. ne vermişti ilaç doktorun
canim ben zaten asiri asiri gogus agrisi siskinligi ve kasıklarda batma nedeniyle gittim doktora hı bide pko var gitmisken ne durumda ogrenirim diye dusunuyordum.onun dışinda biraz bel agrisida var ama o hep oluyor calisirken oturdugum icin :) ama mide bulantisi falan yok zaten gebelikte kesin degil dedi doktor bi ihtimal onuda 2 sinde ogrencez sanirim.daha benim adet tarihim bile gelmedi bat 8 aralik bide o da kesin degil duzensiz cunku :) anlayacagin oyle kala kaldim :) sende durumlar nasil ??canim bi belirtin varmi his ben bisey hissedemiyorum senin bat nezaman guzel haberlerini aliriz insallah
nımmm fitil bildiğim kadarıyla içerde ne varsa söküyor ben de gecen ay kullandım onu akıntın fazlalaşmış demişti doktor içeriyi tamamen temizler demişti o belki zararlı olabilir bebişe denk gelirse ihmal etme canmmonodoks ornisid donaxyl 3 ilaç canım 2 ilaç bi fitil :)
çok sevindim canım inşallah kanda da görürsün pozitifi sonra bizlerle paylaş nasıl hamiş kaldığınıgünaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..
bacım senin bu yumlar çok ilginçler kafalarına göre davranıyorlarGÜNAYDINLARRR,
GÖĞÜS ULTRASONUM VE RAHİM TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH'A BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN NİCE GÜZEL SAĞLIKLI HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN :) YALNIZ ENFEKSİYONUM YİNE BİRAZ VARMIŞ AYAKLARIMI ÜŞÜTTÜĞÜM İÇİN SANIRIMDOKTOR İLAÇ VERDİ İLAÇLARI KULLANABİLİRSİN KORUNMUYOKEN DEDİ BİR DE YUMURTALIKLARIMA BAKTI GALİBA ÇATLAMIŞ DEDİ AMA DEDİM 35 GÜN SÜRÜYO DEDİ O ZAMAN DAHA OLGUNLAŞMAMIŞ DÜN 16.GÜNDÜ BU SAATTEN SONRA OLGUNLAŞMA İHTİMALİ VAR MI SİZCE BİR DE HAZNEDEN FİTİL VERMİŞ ONA RAĞMEN HAMİŞ KALABİLİR MİYİM
oyyyyyyyyy yesinler minik minik yumlar kavalyelriyle döllenip minik pancarlar olacak sonrada iki tanesi göbüşe konacak...sıkı sıkı tutunacaklar annelerine sonra bi bakmışsın 9 ay sonra bi kolunda bi bebiş diğer kolunda bi tane daha bebişGünaydınnnnn canımcımlar, pancarınız hepinizi sevgiyle kucaklıyor :)
yarın opu m var,yani benim yum.ları toplayacaklar Allah ın izniyle ondan sonra da inşallah 3 4 ya da 5. gün transfer olacak.yani bölünüp çoğalırlarsa inşallah.
Rabbiim cumanızı hayretsin,dualarımızı kabul etsin..
maaşallah küçük erkeğimize...Aslan gibi olsun inşallahSelam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye gittm masaAllah buyumus hemenboyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
nımmm fitil bildiğim kadarıyla içerde ne varsa söküyor ben de gecen ay kullandım onu akıntın fazlalaşmış demişti doktor içeriyi tamamen temizler demişti o belki zararlı olabilir bebişe denk gelirse ihmal etme canm
illaki yaşanıyormuş bu enfeksiyon gebelikte canım vucudun bebeğe verdiği tepkiymiş bazılarının geçip gidiyormuş bazılarının duruyormuş benim kültürde allahtan üreme yoktu ezeli beri zaten bende idrarda azda olsa enfeksiyona rastlanırdı gebelikte tabi bu biraz daha artmış reçetesinde hamileler üzerinde nasıl etkisi olduğu bilinmemektedir yazınca insan daha tedirgin oluyortez zamanda geçer inşallah kişiye göre değişiyor hamilelik boyunca çekende var hemen ertesi güne geçnde kadın 5 8 kere yaşamış tozu kullandım çünkü enf düşük ve erken doğum riskini arttırıyor yazmış ihmal etmeyin diyor o yüzden sende doktoruna güveniyorsan kullan ama bi çözüm bulmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?