2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim senide takip ediyorum aman dikkat edin nolur hasta olmayin insallah iyi sonuc alalim

bugun 12. günüm tatlım test yapmaya baslıcam bugun 4te yaparım:) gecmiş olsun canm enfeksiyon mu

evet benim 17.günüm daha oluşmamış yum lar o yüzden yarın yine doktora gideceğim enfeksiyon için verilen ilaçlarla çalışmaya devam etmeli miyim bu ilaçlar bana yaramıyor mu testsiz ilaç vermesi sağlıklı mı hepsini soracağım :)

hmm sor tabi tatlım için rahat hareket edersin.. ne vermişti ilaç doktorun

canim bi belirtin varmi his ben bisey hissedemiyorum senin bat nezaman guzel haberlerini aliriz insallah
canim ben zaten asiri asiri gogus agrisi siskinligi ve kasıklarda batma nedeniyle gittim doktora hı bide pko var gitmisken ne durumda ogrenirim diye dusunuyordum.onun dışinda biraz bel agrisida var ama o hep oluyor calisirken oturdugum icin :) ama mide bulantisi falan yok zaten gebelikte kesin degil dedi doktor bi ihtimal onuda 2 sinde ogrencez sanirim.daha benim adet tarihim bile gelmedi bat 8 aralik bide o da kesin degil duzensiz cunku :) anlayacagin oyle kala kaldim :) sende durumlar nasil ??

monodoks ornisid donaxyl 3 ilaç canım 2 ilaç bi fitil :)
nımmm fitil bildiğim kadarıyla içerde ne varsa söküyor ben de gecen ay kullandım onu akıntın fazlalaşmış demişti doktor içeriyi tamamen temizler demişti o belki zararlı olabilir bebişe denk gelirse ihmal etme canm

günaydınn kızlarr
Dün erken gebelik testi aldım ( predictor) ikinci çizgi çook silik bir şekilde çıktı ama yok denecek kadar silik..
Bir şey anlamadım ve hala hasta olmadım 3 gün gecti..
çok sevindim canım inşallah kanda da görürsün pozitifi sonra bizlerle paylaş nasıl hamiş kaldığını
bacım senin bu yumlar çok ilginçler kafalarına göre davranıyorlar gün aşırı ilişkiye gir kaçırmazsın diye düşünüyorum...rahim ve göğüsün temiz çıkmasına çoook sevindim Rabbim enfeksiyonundan da kurtulmana yardım etsin sende bu su içme azmi varken onu da atlatırsın inş....toteme sen bilmeden katılmışsın zaten...kızlar avatarlarına bebek resimleri koyarak totem yapıyorlar
oyyyyyyyyy yesinler minik minik yumlar kavalyelriyle döllenip minik pancarlar olacak sonrada iki tanesi göbüşe konacak...sıkı sıkı tutunacaklar annelerine sonra bi bakmışsın 9 ay sonra bi kolunda bi bebiş diğer kolunda bi tane daha bebiş
Selam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye gittm masaAllah buyumus hemen boyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
maaşallah küçük erkeğimize...Aslan gibi olsun inşallah

bu akşam kullanmam fitili yarın doktor ne derse ona göre hareket edicem

illaki yaşanıyormuş bu enfeksiyon gebelikte canım vucudun bebeğe verdiği tepkiymiş bazılarının geçip gidiyormuş bazılarının duruyormuş benim kültürde allahtan üreme yoktu ezeli beri zaten bende idrarda azda olsa enfeksiyona rastlanırdı gebelikte tabi bu biraz daha artmış reçetesinde hamileler üzerinde nasıl etkisi olduğu bilinmemektedir yazınca insan daha tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…