2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------>
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------>
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme -------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme ------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme -------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme -------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme -------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme -------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Donence5838 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ---------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 -------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa -----------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ---------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks -------------------> 13 Kasım ------> 13. deneme -------->
Deminos ---------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ----------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------->
Pielorr -----------------> 16 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Mgul -------------------> 17 Kasım -------> 3. deneme ---------->
Hanife55 --------------> 18 Kasım ------> 11. deneme --------->
Abcdefcd --------------> 19 Kasım ------> 11. deneme --------->
Secido -----------------> 20 Kasım ------> 15. deneme --------->
Betiboop ---------------> 21 Kasım ------> 6. deneme ---------->
Berlinberlin ----------> 23 Kasım -------> 1. deneme ---------->

Arsinli -----------------> 24 Kasım -------> 7. deneme --------->
Beztebya --------------> 24 Kasım --------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Gulbıke ---------------> 25 Kasım ---------> 5. deneme -------->
Bebek isdeyen biri --> 25 Kasım ---------> 38. deneme ------>
Svai5 ------------------> 26 Kasım ---------> 9. deneme -------->

Nenuya ---------------> 26 Kasım ---------> 50. deneme ------->
Golyayla --------------> 28 Kasım ---------> 21. deneme
Zzzzynpppp ---------> 30 Kasım ---------> 7. deneme
Okosale ---------------> 30 Kasım ---------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 ------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ---------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık ------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık ------> 13. deneme
Mine_burcu ------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos -----------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr -------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Afrodit26 ----------> 15 Aralık ------> 4. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık -------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık -------> 16. deneme
Batu7884 ----------> 21 Aralık -------> 4. deneme
Arsinli -------------> 21 Aralık -------> 8. deneme
Betiboop -----------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks ---------------> 22 Aralık -------> 14. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

mogişim öyleymiş ben farketmedim bile :) enfeksiyon içinde yarın yine kv doktoruna gideceğim zararı yararı iyice düşünmek gerek eğer gerekirse korunacağım hayırlısı hakkımda tamda yumdan önce çıkması bir hayırdır belki çok sağol güzel duaların için sen yazınca farklı yazmıyorsun ama rahalıyorum bir doktor gibi rahatlatıyor dediklerin :)

kızlar bu arada ben resmimi bu totemi bilmeden değiştirdim tamamen rastlantıı artıık bu hem totem hem işaret mi bilemedim :)

bende bılmıyordum canım Lovely35 profılınde bebek resmını gordum cok hosuma gıttı bende koyayım dedım sonra gorsellerden arattım buldum ekledım bır baktımkı Lovely35 ile aynı resmı secmısım sonra yenıden degıstırdım

kuzuuummm iyi ki doğduuuun... minnak nasıl...cinsiyeti ne

canım dilerim tez zamanda bulantıların geçer...senin kontrol aralığın ilk haftasıydı dimi bir an önce gelsede öğrensek cinsiyeti
Aammiinn... Kuzum benimm evet salı günü nasipse doktoru sikistiracagim umarım görür bi çıkıntı bize de söyler

yum olmadıysa kullan canm daha bişey olmaz ama devam edeceksen de doktor der zaten kullan kullanma diye.. bi de heralde bebekle kullanılabileni de vardır bu ilacın

işte tümünü yarın soracağm bu doktor kullan dedi zten adetin geliyor ilaç bitimine dedi ama fitil vermiş onu bile demedi yarın bi sorup öğreniyim

bende mgülün resmini gördüm bu bebekisteyenbirinin avatarına benzemiş dedim sonra deedim benim nasıl baktım resim yok bunu seçtim koydum

tatlım bi de baska doktora danıs bakalım endişeni söyle ne diyecek.. hangi doktora gidiyorsun sen

Aammiinn... Kuzum benimm evet salı günü nasipse doktoru sikistiracagim umarım görür bi çıkıntı bize de söyler

gördünüz mü başıma gelenler esmam ve minnoşu :) enf oldum yine yum öncesi ve 16.günde hala yum yok sanırım 23lere kayacak günler doktor ilaç verdi güvenemedim yarın kv doktoruma gideceğim

canm orta büyüklüükte kara turp u delmeden kafa kısmını kes içini oy ve 2 tatlı kasığı bal koy geceden yap sabaha kadar bardak üstünde dursun sabah suzen suyunu iç ben öyle atlattım öksürük krizlerimi:)

ay inşallah canımm bi gidiim hemen yazıcam burdan olumlu yada olumsuz...Ama bu his çok kötü her an olcakmısım gibi hissediorum belimde agrı karnım da sancı ayaklarım buzz... ama gelen giden yok stresi de cabası :) neyse tek gelsin de bebiş her seye razııyım..

Oyyy yumuslarin güzel sonuçlar getirsin canim pancarimmm benimm Rabbim sağlıklı bebisler nasip etsin canim...:)

evet canım haklısın o zaman çok şükür az senin bu ilaç geçirecektir diye düşünüyorum ama kafan rahat değilse herhangi bir doktora sor artık karar onların sonuç rabbimin allaha emanet zarar oldu diyen yazmıyor nette

Hmm ben bunu duymuştum hatta hangi proğram da gördüm hatırlayamadım ama faydası var mı gerçekten

Sağol balım benim Dr. mogiş hizmetinizde Şaka bi yana böyle hissettirmek hoşuma gitti...Allahın izni ile atacaksın enfeksiyonu da sonra sağlıklı bünyeye sağlıklı bebiş gelecek...sen ayağını sıcak tut...maydonoz suyu iç bol su iç...bende soğan kürüne başlayacağım yarın adet lekelenmelerim yeni bitti (gerçi gün içinde gelir mi yine bilmiyorum) 9. gün üstelik...kist gidiyor bende de

yaşasın temizleyelim şunları ohh rahatlayalım sonra vücudumuz dengeyi bulsun artık :) çok araştırıp bulduğun için sanırım insan güvenilir kaynak gibi güveniyor sana :) ama bu ay bebiş düşünüyordum maydonoz suyu içemem doktor yarın korunun derse hemen başlarım maydonoza çünkü enfeksiyonum az doktor öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…