çok sevindim canım inşallah kanda da görürsün pozitifi sonra bizlerle paylaş nasıl hamiş kaldığını
bacım senin bu yumlar çok ilginçler kafalarına göre davranıyorlargün aşırı ilişkiye gir kaçırmazsın diye düşünüyorum...rahim ve göğüsün temiz çıkmasına çoook sevindim Rabbim enfeksiyonundan da kurtulmana yardım etsin sende bu su içme azmi varken onu da atlatırsın inş....toteme sen bilmeden katılmışsın zaten...kızlar avatarlarına bebek resimleri koyarak totem yapıyorlar
oyyyyyyyyy yesinler minik minik yumlar kavalyelriyle döllenip minik pancarlar olacak sonrada iki tanesi göbüşe konacak...sıkı sıkı tutunacaklar annelerine sonra bi bakmışsın 9 ay sonra bi kolunda bi bebiş diğer kolunda bi tane daha bebiş
maaşallah küçük erkeğimize...Aslan gibi olsun inşallah
Inşallah cnm çifte mutluluk yaşarsın allah gönlüne göre versin :)değiştirdiiiiiminşallah bu ay bebişim gelir aynı bu bebiş gibi bana hem yılbası hediyesi hem de doğum günü hediyesi oluuur
yum olmadıysa kullan canm daha bişey olmaz ama devam edeceksen de doktor der zaten kullan kullanma diye.. bi de heralde bebekle kullanılabileni de vardır bu ilacınbu akşam kullanmam fitili yarın doktor ne derse ona göre hareket edicem
kızlar bu arada ben resmimi bu totemi bilmeden değiştirdim tamamen rastlantıı artıık bu hem totem hem işaret mi bilemedim :)
Aammiinn... Kuzum benimm evet salı günü nasipse doktoru sikistiracagim umarım görür bi çıkıntı bize de söylerkuzuuummm iyi ki doğduuuun... minnak nasıl...cinsiyeti ne
canım dilerim tez zamanda bulantıların geçer...senin kontrol aralığın ilk haftasıydı dimi bir an önce gelsede öğrensek cinsiyeti
yum olmadıysa kullan canm daha bişey olmaz ama devam edeceksen de doktor der zaten kullan kullanma diye.. bi de heralde bebekle kullanılabileni de vardır bu ilacın
tatlım bi de baska doktora danıs bakalım endişeni söyle ne diyecek.. hangi doktora gidiyorsun senGÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
Aammiinn... Kuzum benimm evet salı günü nasipse doktoru sikistiracagim umarım görür bi çıkıntı bize de söyler
bende mgülün resmini gördüm bu bebekisteyenbirinin avatarına benzemiş dedim sonra deedim benim nasıl baktım resim yok bunu seçtim koydum
canm orta büyüklüükte kara turp u delmeden kafa kısmını kes içini oy ve 2 tatlı kasığı bal koy geceden yap sabaha kadar bardak üstünde dursun sabah suzen suyunu iç ben öyle atlattım öksürük krizlerimi:)Saol cnm :) keşke değerlendirebilsem yaa acaba akşama eşimi kandırsam mı bilemedim şimdi öncelikle öksürüğe iyi gelecek bi şey bulmam lazım var mı bildiğiniz bi şeyler eşime dedim akşam ilaç getirecek ama benim akşama kesmem lazım
çok sevindim canım inşallah kanda da görürsün pozitifi sonra bizlerle paylaş nasıl hamiş kaldığını
bacım senin bu yumlar çok ilginçler kafalarına göre davranıyorlargün aşırı ilişkiye gir kaçırmazsın diye düşünüyorum...rahim ve göğüsün temiz çıkmasına çoook sevindim Rabbim enfeksiyonundan da kurtulmana yardım etsin sende bu su içme azmi varken onu da atlatırsın inş....toteme sen bilmeden katılmışsın zaten...kızlar avatarlarına bebek resimleri koyarak totem yapıyorlar
oyyyyyyyyy yesinler minik minik yumlar kavalyelriyle döllenip minik pancarlar olacak sonrada iki tanesi göbüşe konacak...sıkı sıkı tutunacaklar annelerine sonra bi bakmışsın 9 ay sonra bi kolunda bi bebiş diğer kolunda bi tane daha bebiş
maaşallah küçük erkeğimize...Aslan gibi olsun inşallah
Oyyy yumuslarin güzel sonuçlar getirsin canim pancarimmm benimmGünaydınnnnn canımcımlar, pancarınız hepinizi sevgiyle kucaklıyor :)
yarın opu m var,yani benim yum.ları toplayacaklar Allah ın izniyle ondan sonra da inşallah 3 4 ya da 5. gün transfer olacak.yani bölünüp çoğalırlarsa inşallah.
Rabbiim cumanızı hayretsin,dualarımızı kabul etsin..
illaki yaşanıyormuş bu enfeksiyon gebelikte canım vucudun bebeğe verdiği tepkiymiş bazılarının geçip gidiyormuş bazılarının duruyormuş benim kültürde allahtan üreme yoktu ezeli beri zaten bende idrarda azda olsa enfeksiyona rastlanırdı gebelikte tabi bu biraz daha artmış reçetesinde hamileler üzerinde nasıl etkisi olduğu bilinmemektedir yazınca insan daha tedirgin oluyor
Çok tatlı ben onun buzusen agzını yuzunu yerım Rabbım sana da böyle tatlı bır bebıs nasıp etsınnnn :)
Hmm ben bunu duymuştum hatta hangi proğram da gördüm hatırlayamadım ama faydası var mı gerçektencanm orta büyüklüükte kara turp u delmeden kafa kısmını kes içini oy ve 2 tatlı kasığı bal koy geceden yap sabaha kadar bardak üstünde dursun sabah suzen suyunu iç ben öyle atlattım öksürük krizlerimi:)
Sağol balım benim Dr. mogiş hizmetinizdemogişim öyleymiş ben farketmedim bile :) enfeksiyon içinde yarın yine kv doktoruna gideceğim zararı yararı iyice düşünmek gerek eğer gerekirse korunacağım hayırlısı hakkımda tamda yumdan önce çıkması bir hayırdır belki çok sağol güzel duaların için sen yazınca farklı yazmıyorsun ama rahalıyorum bir doktor gibi rahatlatıyor dediklerin :)
İnşallaaaaaaah...yoksa çatlayacağımAammiinn... Kuzum benimm evet salı günü nasipse doktoru sikistiracagim umarım görür bi çıkıntı bize de söyler
Sağol balım benim Dr. mogiş hizmetinizdeŞaka bi yana böyle hissettirmek hoşuma gitti...Allahın izni ile atacaksın enfeksiyonu da sonra sağlıklı bünyeye sağlıklı bebiş gelecek...sen ayağını sıcak tut...maydonoz suyu iç bol su iç...bende soğan kürüne başlayacağım yarın adet lekelenmelerim yeni bitti (gerçi gün içinde gelir mi yine bilmiyorum) 9. gün üstelik...kist gidiyor bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?