amin bizlere de versin rabbim aratmasın inşallah :)
Canim ben mantar oldum hamileliğin başlarinda , krem kullandım ama idrar yolu enfeksiyonu için hamileyken ilac kullanmadım...benim arkadaşım ilac kullanmış sonra hamile olduğunu öğrenmişti...hamd olsun oğlu sağlıklı ...ama doktor yanlış bir ilac vermez sanıyorum...GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ BENİM GEBELİKTE İDRARDA ENFEKSİYON OLANLARA SESLENİŞİM :) BENİM KENDİ DOKTORUM BANA BİR KULLANIMLIK TOZ ŞEKLİNDE SUYLA KARIŞTIRIŞIP İÇİLEN BİR İLAÇ YAZDI AMA KARDEŞİMİN EŞİNİN DOKTORU SAKIN KULLANMA DEMİŞ ONUN DÜŞÜK TEHLİKESİ VARDI NE YAPSAM ŞAŞIRDIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUDA İYİDEĞİLMİŞ GEBELİKTE BİLGİSİ OLAN VARMI YADA BU TOZU KULLANAN
tavsiyem hiç düşünme varsa vardır zaten yoksa da Allaha şükür deyip geç kuzum...ama ben inanıyorum güzel haberler vereceksin...bazı bayanlar böyle adet sancıları çekebiliyor gebe olsalardaay inşallah canımm bi gidiim hemen yazıcam burdan olumlu yada olumsuz...Ama bu his çok kötü her an olcakmısım gibi hissediorum belimde agrı karnım da sancı ayaklarım buzz... ama gelen giden yok stresi de cabası :) neyse tek gelsin de bebiş her seye razııyım..
ah canm olmaz mı gribimi 5 günde atlattım ama öksürüğü 2 hafta atamamıştım zencefil bal denedim pekmez denedim ıhlamur denedim cevizle elma kaynatıp içtim ama sadece gribe iyi geldiler öksürük gitmedi artık boğulmaya baslamıştım öksürmekten sesim falan gitmişti 4 5 gün sabah yaptım akşam içtim akşam yaptım sabah içtim yani günde 2 kez içtim çok iyi geldi mutlaka yapHmm ben bunu duymuştum hatta hangi proğram da gördüm hatırlayamadım ama faydası var mı gerçekten
ah canm olmaz mı gribimi 5 günde atlattım ama öksürüğü 2 hafta atamamıştım zencefil bal denedim pekmez denedim ıhlamur denedim cevizle elma kaynatıp içtim ama sadece gribe iyi geldiler öksürük gitmedi artık boğulmaya baslamıştım öksürmekten sesim falan gitmişti 4 5 gün sabah yaptım akşam içtim akşam yaptım sabah içtim yani günde 2 kez içtim çok iyi geldi mutlaka yap
Esmam can arkadaşım benim aminnnn inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş ya benide eklermisin dualarına bugünlerde....Oyyy yumuslarin güzel sonuçlar getirsin canim pancarimmm benimmRabbim sağlıklı bebisler nasip etsin canim...:)
Oyyy yerim ben onuuuu, canim benim...maaşAllah tosun pasaya...anası iyi besleniyor demek baksana nasil da serpiliyor...yerim yerimmm... :) Sağ salim kucağına almak Nasip olsub elifimm..:)Selam kizceler nasilsiniz ben bugun pasami gormeye gittm masaAllah buyumus hemenboyumuz 18.66 kilomuz 232 gr olmus Rabbim onu bana bagislasin fotosunu birazdan yuklerim
İlk sıraya hemide... :) sen benim canimsiin :) Rabbim her şeyi bilen, gören... Duaları geri çevirmeyen.. inşaAllah vakti zamani gelmiştir kuzum, o minicik şekerlerin konacaktir gobusune...insaAllaaahhh insaAllaaah...Esmam can arkadaşım benim aminnnn inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş ya benide eklermisin dualarına bugünlerde....
İlk sıraya hemide... :) sen benim canimsiin :) Rabbim her şeyi bilen, gören... Duaları geri çevirmeyen.. inşaAllah vakti zamani gelmiştir kuzum, o minicik şekerlerin konacaktir gobusune...insaAllaaahhh insaAllaaah...
devlette teoman haluk minsine canım biliyorsundur iyi bir doktor ona güveniyorum aslında ama kardeşimin eşine tıpta sakın kullanma düşük tehliken var demiş bu doktorlarda bi değişiktatlım bi de baska doktora danıs bakalım endişeni söyle ne diyecek.. hangi doktora gidiyorsun sen
canm biraz büyükse turp 2 kez falan kullanılabilir ben de küçükse bir kez ortaysa 2kez kullandım.. ucunuz delmiyoruz bal süzülüyo zaten turptan..kara turp dimi ucunu deliyorsun bal ordan mı akıyor birde her gün başka turp mu aldın ?
Oyy Oyy senin dongun uzun ya daha oluşmamis kuşum yunurtan..sabırla çalışmaya devam edin bak bundan sonraki günler daha önemli... O enfeksiyon da usutmekten tut af edersin eşinin idrar kalıntısına kdar her şeyden olur... Onu da karantinaya al derimgördünüz mü başıma gelenler esmam ve minnoşu :) enf oldum yine yum öncesi ve 16.günde hala yum yok sanırım 23lere kayacak günler doktor ilaç verdi güvenemedim yarın kv doktoruma gideceğim
canm biraz büyükse turp 2 kez falan kullanılabilir ben de küçükse bir kez ortaysa 2kez kullandım.. ucunuz delmiyoruz bal süzülüyo zaten turptan..
Sen bir de bana sor teyzesiiiiİnşallaaaaaaah...yoksa çatlayacağım
Oyy Oyy senin dongun uzun ya daha oluşmamis kuşum yunurtan..sabırla çalışmaya devam edin bak bundan sonraki günler daha önemli... O enfeksiyon da usutmekten tut af edersin eşinin idrar kalıntısına kdar her şeyden olur... Onu da karantinaya al derim
Daha iyi hamd olsun tatlimm...hafif bulantilarla basbasa..tek sıkıntı canimin hiç bir şey çekmememesi..o yüzden ne yemek yapacağım bilmiyorum...:)esmam bugun nasılsın tatlımmm :)
Tmm cnm mutlaka yapacağım çok kötü ya öksüre öksüre bi hal oldum faydası olur inşallahah canm olmaz mı gribimi 5 günde atlattım ama öksürüğü 2 hafta atamamıştım zencefil bal denedim pekmez denedim ıhlamur denedim cevizle elma kaynatıp içtim ama sadece gribe iyi geldiler öksürük gitmedi artık boğulmaya baslamıştım öksürmekten sesim falan gitmişti 4 5 gün sabah yaptım akşam içtim akşam yaptım sabah içtim yani günde 2 kez içtim çok iyi geldi mutlaka yap
Ye esma teyzesi yeOyyy yerim ben onuuuu, canim benim...maaşAllah tosun pasaya...anası iyi besleniyor demek baksana nasil da serpiliyor...yerim yerimmm... :) Sağ salim kucağına almak Nasip olsub elifimm..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?