canm sakaryada sanırım ramazan bayırlı var ,annemin doktoru talat remzi demirkol var su an hangi hastanede bilmiyorum ama.. bir de abdurrahman bey var onlar da baya iyi doktorlar onlardan birine de gidebilirsin fikir alabilirsindevlette teoman haluk minsine canım biliyorsundur iyi bir doktor ona güveniyorum aslında ama kardeşimin eşine tıpta sakın kullanma düşük tehliken var demiş bu doktorlarda bi değişik
İnşaAllah canim inşaAllah... Hafifse geçer hemen diye umuyorum... Çok cins ve hassasiz bayan olarak yaa...hemen bur enfeksiyon bir mantar bir şey uruyor..çok dikkat etmemiz gerekiyor ışte...:)çalışmaya devam edicez inşallahta doktor yarın izin verirse ona göre devam edeceğim yoksa etmem bundada vardır bi hayır derim inşallah beş güne kadar doktor bi şey verir geçer bende bol su içerim sonra bebiş gelir ama kısmet :)
Daha iyi hamd olsun tatlimm...hafif bulantilarla basbasa..tek sıkıntı canimin hiç bir şey çekmememesi..o yüzden ne yemek yapacağım bilmiyorum...:)
Sizin buugun mu çalışma var inşaAllah :)
Ahaha hakikaten...ters elufuummYe esma teyzesi yeKiz o kdr yemiyorum da hatta doktorum kanda tuz oranin dusuk cikmis tuzlu yemek ye dedi hamilelere tuzsuz ye der bana tuzlu ne garip biriyim senin minnak ne durumda ne zmn kontrolun var cnm bayadr gorusemiyoruz Ozledim seniii
Olabilir canim ama gecikme payı da birakalim...belli olmuyor bu yum.işi ışte...benim dongum 30 32 arasındaydi...hep 17 si çatlar derdim..Hamike kaldığım ay 15.inde çatladı dongum 29 a indi... Yani bilemiyorsun bazen..o yüzden garanti altına al tatlim :)Hımm daha ıyı ol canım bundan sonra yemeye baslarsın ınsallah canım az azda olsa ye bırseylerden canım :)
evet canm ınsallah bugun var 20. gunum ben catlamıstır dıye dusuuyorum ama yınede calısmak ıstıyorum ıcım rahat etsın sencede catlamısmıdır canım dongumu bılıyorsun :)
Eliiiiffffff bu ne güzel bir şey maaşAllah barekAllaaahh...elleri yerin elleriii, kulaklarıni kapatmış...Oyyyy tosunumu Rabbim nazarlardan saklasin... Çok tatli buzusmus sanki HeheheEki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
Sankim bir pipi gorecen oyle hissediyorum canimin iciAhaha hakikaten...ters elufuumm
Aman sağlıklı olun da gerisi boş..
Tosun nasılsa büyüyor güzel güzel, ohh maaşAllah barekAllah :)
Bende çok özledim seniii... Hiç denk gelemiyoruz.. ben bulantilarla boğuşuyordum bugün hafifledi biraz bakalim artık pazar günü bitişe geçmemiz gerekiyor :):)
Minnosu 5 haftadır görmüyorum..doktor 5 hafta sonra gelin demişti cooook özledim.. salı günü sabahtan randevumuz bakalim nasıl görünecek minnakimiiizzz, zıp zıp hareket edecek mi, kuku veya pipi gösterecek mi
Oyyy oyyy maşallah :) çok duygulandım yaa ben niye böyle oldumEki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
evet ölemiş:) gerci babadada sac ince annedede ortaya ne cikar bilmiyorum:)günaydın rahis :) bebeğinin saçları uzuyor bu ay yaşasınnn:)
Soğan kürü yaptım enfeksiyonu azalttı ama geçirmedi bu defa karnıbahara transfer olcam[/QUOTE]midem soğana çok hassas karnıbaharı yapıyım suyu içiyim doktora gidicem olmadı adetten sonra başlayacağım canım :)
Olabilir canim ama gecikme payı da birakalim...belli olmuyor bu yum.işi ışte...benim dongum 30 32 arasındaydi...hep 17 si çatlar derdim..Hamike kaldığım ay 15.inde çatladı dongum 29 a indi... Yani bilemiyorsun bazen..o yüzden garanti altına al tatlim :)
Bende daha ağırlıklı olarak pipi hissediyorum ama en yakın arkadaşlarim hep kiz diyor... Merakla bekliyorum elifim :)Sankim bir pipi gorecen oyle hissediyorum canimin icibulanti kotu ya Rabbim yardimcin olsun insaAllah biter:)
Eki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
sende canımın içisin :) Rabbim eğer vakti zamanı geldiyse olsun inşallah,hayırlısıyla,çok sağol birtanem çok teşekkür ederim,sizlerle teselli buluyorum umutlanıyorum :)İlk sıraya hemide... :) sen benim canimsiin :) Rabbim her şeyi bilen, gören... Duaları geri çevirmeyen.. inşaAllah vakti zamani gelmiştir kuzum, o minicik şekerlerin konacaktir gobusune...insaAllaaahhh insaAllaaah...
Al tabii ya Annesiii :)bende canım dongum hep 28 14 15 catlar dıye dusunurdum gecen ay degıl oncekı ay 27 gunumde oldum gecen ayda 32 gunumde oldum ama ben dıkkat ettım benım en fazla 4 gun gecıkıyor bende hep dongum öyle dıye 15 gunden sonra calısmayı bırakıyordum bu ay bırakmadım ınsallah bebısım gelır bu calısmaya :) o kadar garantıye alacagımkı canım 22 gunumde bıle calısacagım :)
Eki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
Yok kiz nerde gobegi gor cocuk felan yok dersin dun uni ye gittim hocam inanmadi hamile oldugumaBende daha ağırlıklı olarak pipi hissediyorum ama en yakın arkadaşlarim hep kiz diyor... Merakla bekliyorum elifim :)
Evet zor ne yazık ki...amin amin, inşaAllah bitsin de balayı dönemleerimiz başlasın...kiz kilo aldın mi hiç :):)
Amin canim benim:)Maşallah minik kuzum benimbahtı güzel olsun darısı başımıza
Al tabii ya Annesiii :)
Minnos da gelsin sağlıkla zamani geldiyse hayırlısıyla..
Kardeşler cogalsin insaAllaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?