- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canim benimm... En günahsız dua mumin kardeşlerin birbirine ettiği duadir... Cunki kimse kimse için günah isleyemez.. ışte bu yüzden önemlidir birbirimize ettiğimiz dualar... Teşekkür etmene bile gerek yok canim arkadaşım benimmm:) inşaAllah dualarimiz kabul olur...:)sende canımın içisin :) Rabbim eğer vakti zamanı geldiyse olsun inşallah,hayırlısıyla,çok sağol birtanem çok teşekkür ederim,sizlerle teselli buluyorum umutlanıyorum :)
oyyy maşallahhh 12 haftalıksın,ilk çeyrek bitiyor Allahın izniyle :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, göbüşte çıkmıştır tatlı güzel anne yerrim siziDaha iyi hamd olsun tatlimm...hafif bulantilarla basbasa..tek sıkıntı canimin hiç bir şey çekmememesi..o yüzden ne yemek yapacağım bilmiyorum...:)
Sizin buugun mu çalışma var inşaAllah :)
Amaniiinn... Ne güzel canimm yaa sana da bir maasAllah :):)Yok kiz nerde gobegi gor cocuk felan yok dersin dun uni ye gittim hocam inanmadi hamile olduguma
İnşallaaaaaaah...yoksa çatlayacağım
Aminn tatlim aminn sizinkileride boyle gorurum insaAllahhhelıfım masallah masallah ne guzelde yatıyor öyle ayy nasıl duygulandım mutlu oldum anlatamam Allah'ım saglıcakla kucagına alamyı nasıp etsın nazarlardan korusun :)
Ama ben gobegim biraz ciksn isriyorum ama cikmiyor:)Amaniiinn... Ne güzel canimm yaa sana da bir maasAllah :):)
Ben 1 buçuk kilo aldım... Gobegin çıktı şimdiden...Haha bakalim nereye doğru gidiyoruz...
İnşaAllah canim inşaAllah... Hafifse geçer hemen diye umuyorum... Çok cins ve hassasiz bayan olarak yaa...hemen bur enfeksiyon bir mantar bir şey uruyor..çok dikkat etmemiz gerekiyor ışte...:)
Gelecek insallah annesinin gobusune minik sekerler hayirlisiylaWuslatım canım benim amin inşallahhh,gelse keşke benim pancarlar artık :)
Evet bitanem...pazar bitiyor hayırlısıyla...oyyy maşallahhh 12 haftalıksın,ilk çeyrek bitiyor Allahın izniyle :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, göbüşte çıkmıştır tatlı güzel anne yerrim sizi
Aminn tatlim aminn sizinkileride boyle gorurum insaAllahhh
İnsallah kirmizilarin gelmezde hamis olursun tatlimevet canim bozma moralini guzel guzel yap hazirligini
benim adet gecen sefer 2 gun one geldi 29 u oldum sizin hesaplamaniza hesaplasam adetim 1 gun kecti
ama ben kendi hesabimla gidicem yarini beklicem
hem hamilelik belirtimde yok goguslerde de tik yok adet belirtisinide ben yasamiyorum zaten kendiliyinden geli veriyolar kendileri
Eki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
Olsun üzülme en azından kist filan yok di mi... Gecikme bazen güzel şeydir..ben Hamile kalmadan önceki ay 11 gün geciktim.. sabırla bekle bakalim sonucu ne olacak canim..Selam kızlar nasılsınız ?
Mogami 'ciğim benm dün yaptırdığım kan testi de negatif.
Umudum kalmadı ama dr bir hafta-10 gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi
istersen o listedeki durumumu değiştirme adet olduğumda bilgi veririrm hala adet olmadım
Adet olduğumda da yeni tarih belirleriz
artık nasıl neye göre belirleyeceksek onu da bilmiyorum
evet ölemiş:) gerci babadada sac ince annedede ortaya ne cikar bilmiyorum:)
InsaAllah kendi bebisinide boyle gorecegin gun gelir insaAllahhhOyyy oyyy maşallah :) çok duygulandım yaa ben niye böyle oldum
Çıksın çıksın... Demek iç karnin geniş baya... En kısa zamanda cikar annesii inşaAllah :)Ama ben gobegim biraz ciksn isriyorum ama cikmiyor:)
Oy oy yoğurt her gün en az büyük bir kase.. peynir ve yumurta kahvaltıda...süt de icerdim ama bulantim arttığından beri maalesef.. yakında başlarım yine inşaAllah tatlim :) hehe gostersin yaaaevet fazlaca hassasız ama başka dertlerimiz olmasın çok şükür peynir süt yumurta yoğurt yiyor musun? yoğurt ev yoğurdu sen yapıyordun miden rahatladıysa devam et mutlaka sonra bebişin istediğin yerlerini gösterecek sana .:):):)
kist falan oluşmamış heralde canm ? o halde canını sıkma derim :)Selam kızlar nasılsınız ?
Mogami 'ciğim benm dün yaptırdığım kan testi de negatif.
Umudum kalmadı ama dr bir hafta-10 gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi
istersen o listedeki durumumu değiştirme adet olduğumda bilgi veririrm hala adet olmadım
Adet olduğumda da yeni tarih belirleriz
artık nasıl neye göre belirleyeceksek onu da bilmiyorum
Ayyy ne guzel dua ettin Allah razi olsun kaygilim guzel kalpli teyzosumuzanaaam anam anammm onun kolları bacaklarımı var maşallahhh subhanallah allahım nazarlardan kötülüklerden şerrin her türlüsünden korusun inşallah çok datlu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?