2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sende canımın içisin :) Rabbim eğer vakti zamanı geldiyse olsun inşallah,hayırlısıyla,çok sağol birtanem çok teşekkür ederim,sizlerle teselli buluyorum umutlanıyorum :)
Canim benimm... En günahsız dua mumin kardeşlerin birbirine ettiği duadir... Cunki kimse kimse için günah isleyemez.. ışte bu yüzden önemlidir birbirimize ettiğimiz dualar... Teşekkür etmene bile gerek yok canim arkadaşım benimmm:) inşaAllah dualarimiz kabul olur...:)

Daha iyi hamd olsun tatlimm...hafif bulantilarla basbasa..tek sıkıntı canimin hiç bir şey çekmememesi..o yüzden ne yemek yapacağım bilmiyorum...:)
Sizin buugun mu çalışma var inşaAllah :)
oyyy maşallahhh 12 haftalıksın,ilk çeyrek bitiyor Allahın izniyle :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, göbüşte çıkmıştır tatlı güzel anne yerrim sizi

Selam kızlar nasılsınız ?
Mogami 'ciğim benm dün yaptırdığım kan testi de negatif.
Umudum kalmadı ama dr bir hafta-10 gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi
istersen o listedeki durumumu değiştirme adet olduğumda bilgi veririrm hala adet olmadım
Adet olduğumda da yeni tarih belirleriz
artık nasıl neye göre belirleyeceksek onu da bilmiyorum

Yok kiz nerde gobegi gor cocuk felan yok dersin dun uni ye gittim hocam inanmadi hamile olduguma
Amaniiinn... Ne güzel canimm yaa sana da bir maasAllah :):)
Ben 1 buçuk kilo aldım... Gobegin çıktı şimdiden... Haha bakalim nereye doğru gidiyoruz...

İnşallaaaaaaah...yoksa çatlayacağım

Selam kızlar nasılsınız ?
@@Mogami 'ciğim benm dün yaptırdığım kan testi de negatif.
Umudum kalmadı ama dr bir hafta-10 gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi
istersen o listedeki durumumu değiştirme adet olduğumda bilgi veririrm hala adet olmadım
Adet olduğumda da yeni tarih belirleriz
artık nasıl neye göre belirleyeceksek onu da bilmiyorum
bilgi veriyim dedim.

İnşaAllah canim inşaAllah... Hafifse geçer hemen diye umuyorum... Çok cins ve hassasiz bayan olarak yaa...hemen bur enfeksiyon bir mantar bir şey uruyor..çok dikkat etmemiz gerekiyor ışte...:)

evet fazlaca hassasız ama başka dertlerimiz olmasın çok şükür peynir süt yumurta yoğurt yiyor musun? yoğurt ev yoğurdu sen yapıyordun miden rahatladıysa devam et mutlaka sonra bebişin istediğin yerlerini gösterecek sana .:):):)

oyyy maşallahhh 12 haftalıksın,ilk çeyrek bitiyor Allahın izniyle :) Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, göbüşte çıkmıştır tatlı güzel anne yerrim sizi
Evet bitanem...pazar bitiyor hayırlısıyla...
1 buçuk kilo aldım..göbek çıktı , hatta basenlerim de genişlemis kocamin dediğine göre
Amiin canim amiiinn... Salı randevumuz var minnosu göreceğiz uzun bir aradan sonra canim benim..inşaAllah güzel haberlerle gelirimm:)

İnsallah kirmizilarin gelmezde hamis olursun tatlim

Olsun üzülme en azından kist filan yok di mi... Gecikme bazen güzel şeydir..ben Hamile kalmadan önceki ay 11 gün geciktim.. sabırla bekle bakalim sonucu ne olacak canim..

Oy oy yoğurt her gün en az büyük bir kase.. peynir ve yumurta kahvaltıda...süt de icerdim ama bulantim arttığından beri maalesef.. yakında başlarım yine inşaAllah tatlim :) hehe gostersin yaaa .

kist falan oluşmamış heralde canm ? o halde canını sıkma derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…