2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Olsun üzülme en azından kist filan yok di mi... Gecikme bazen güzel şeydir..ben Hamile kalmadan önceki ay 11 gün geciktim.. sabırla bekle bakalim sonucu ne olacak canim..

canım adet olsam rahatlıcam tamam negatifti zaten bu da göstergesi dicem ama adette olmuyorum inan adet belirtisi de yok çok hafif belim ağrıyo. geçen ay adetliyken karından muayene oldum kist yok demişti yani kendimi bildim bileli kist denen şeyi bilmiyorum özelde de alttan çok muayene oldum.
Söktürücü almıcam bir hafta filan daha beklicem testi tekrar edicem adet gününden önceki gün bile yumurtlayanlar olu0muş ki bn bu ay yumurtlama ağrısı yasamadım normalde yumurtlamayı ağrılarımdan tahmin ediyodum yumurtlamayı hiç farketmedim belki de adete yakın bir günde yumurtladım bide adete yakın da eşimle yakınlaşmamız oldu şuan nötr haldeyim hamile miyim bilemiyorum beklemeye aldım kendimi. Değerim 1.20 çıktı.

canim benimde buay bi beklentim yok duzenli calistik olursa supriz olur sadece gogus etrafi dokundugumda agriyor sanki damarlara dogru elimlr bastitirsam rabbim sanada banada ve tum isteyenlere nasip etsin benim 5.deneme o yuzden galiba karamsar oldum buayki tek farklilik gogsum oda etrafi gecmiyo vakit gece gecmiyo rabbim sesimizi duyar ve insallah older

Hayirli sonuclar alirsin insaAllah canim benim

kist falan oluşmamış heralde canm ? o halde canını sıkma derim :)

A afrodit26 canım bende kist olacağını sanmıorum ha bir ayda kist olduysa bilemem geçen ay adetliyken karından muayene olduğumda dr kist yok demişti ben hiç kist olayını yasamadım bekliyim bakalım. Adet gelcekse de kendiliğinden gelsin.

Ama ben gobegim biraz ciksn isriyorum ama cikmiyor:)
..ğ.
Kızın olcak senin cnm.

Hayirli sonuclar alirsin insaAllah canim benim

insallah hayırlısı yaa canım benim ne diyim artık sasırdım kaldım bakın bu kulupten kanda negatifi görüp söktürücü içen bir arkadasın basına ne gelmiş okuyun kızlar

merhaba kızlar,
son 6-7 aydır bebek istiyorum. bundan 4 ay önce adetim 13 gecikti, bu arada evde 3defa idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı, sonunda doktora gittim kan testinde 0,2 gibi bir değer çıkmıştı, hamile değilsin deyip adet söktürücü farlutal verdi doktor bana. onu kullandım, üstünden 10 gün daha geçip hala adet olmayınca tekrar doktora gittim, yine hamilelik testi yaptı ve değer 585 çıktı. ama maalesef bikaç gün içinde düşük yaptım ilaçtan dolayı.
düşükten sonra 3ay bekledim ve geçen ay yine korunmayı bıraktım. en son 18 şubatta adet olmuştum, bugün 10 gün geçti, hala bir belirti yok. adetim gecikince evde test yaptım negatif, 5gün geçince bu defa farklı bir hastaneye ve doktora gittim, kan testim bu defada 0,44 çıktı, bu doktorda hamile değilsin deyip şimdide adet söktürücü tarlusal verdi bana.ilacı aldım ama kullanmaya korkuyorum, henüz başlayamadım ya yine aynı şey olursa diye. napıcamı bilemedim ya, kullansam mı, bir süre daha beklesem mi sizce? bu arada düşükten sonra bile hep adetlerim düzenliydi, her ayın 15 ile 18i arasında kesin adet oluyodum. bilemedim psikolojik olarak mı gecikiyor, yoksa yine hamileyimde testte mi çıkmadı?

canm değeri 1.20 olup da yükselen cok vardı bu forumda okuduğum.. insallah senin de öyle olur kist 1 ayda da oluşabilir canm şahsen benm kistim 1 ayda oluşmuş işte o ayın yumu çatlamadığı için..

Canim 1 hafta daha bekle baktin adet olmuyorsun bu sefer sokturucu kullanirsin

canm değeri 1.20 olup da yükselen cok vardı bu forumda okuduğum.. insallah senin de öyle olur kist 1 ayda da oluşabilir canm şahsen benm kistim 1 ayda oluşmuş işte o ayın yumu çatlamadığı için..

yükselcek mi yükselmicek mi anlıcaz bakalım. beklicem kahrolasıca kist mi oluşmuş onu da anlıcam er geç ortaya çıkcak nasılsa canım. Sinirden gülümsüyorum şuan.

amin canımmm hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzz :) bide şimdi bende korkmaya başladım acaba dış gebelik mi acaba kimyasal gebelik mi diye düşünüp duruyorumm

yükselcek mi yükselmicek mi anlıcaz bakalım. beklicem kahrolasıca kist mi oluşmuş onu da anlıcam er geç ortaya çıkcak nasılsa canım. Sinirden gülümsüyorum şuan.
yok tatlım sakin ol kistin olsa doktorun derdi zaten yoktur muhtemelen.. sabırla duayla bekle bakalım sakin ol canımm:)

Oy oy yoğurt her gün en az büyük bir kase.. peynir ve yumurta kahvaltıda...süt de icerdim ama bulantim arttığından beri maalesef.. yakında başlarım yine inşaAllah tatlim :) hehe gostersin yaaa .

sütten yoğurdu sen yapıyorsun ya pastörize olmayan süt önermiyorlar var mı bir bilgin acaba bizi aydınlatsan esmam :)

Arkadaşlar benim ilacım (progesteron) bitti çok şükür ama bugün çok kötüyüm. Belimde kasıklarımda feci bi ağrı var. Baskı yapıyo bana. Midem de bulanıyo. Adetimede az kaldı bu tür belirtileri de hiç yaşamadım adet olurken. Biri biliyorsa bana yardımcı olsun lütfen. Neyim var benim böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…