2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlarr cok yogunum bugun ya hamıle olsam suracıkta dogururdum stresten :):) kızlar benım 5. gunu yumurtam 19 mm di ve baska yumurta yoktu dunden bu yana sag kasıgımda sıslık var sankı oturunca top varmıs gıbı hıssedıyorum gecede cok agrıdı neden olur acaba

sağol luluş :) doktor 15 gün bata kadar biter tedavi dedi korunmayın dedi ama fitil vermiş fitili bana söylememişti ben nasıl ilişkiye gireceğim bi şey anlatmadı oyüzden bir doktora daha gideceğim
Ya bu fitili itebildigimiz kadar mi itecegiz biz birsey dedi mi

Belki de hamilesin hiç belli olmuyor bu işler..biliyorum belirsizlik çok zor.. ama sabırla bekle kuzum elden başka bir şey gelmez maalesef...stres yapmamaya çalış daha çok gecikmesin...

Ne icin kullamistin progesteronu ben dusuk olmasin diye ictigimde de yapmisti oyle etkiler

Ya bu fitili itebildigimiz kadar mi itecegiz biz birsey dedi mi

evet en derine it yatarken koy diyorlar ama eldivenle tak ben öyle yapmıştım daha önce kullanırken kalkıp el yıkayamadığım için onunla içime atıp eldiveni içe katlayıp kenara koymuştum :)

Belki de hamilesin hiç belli olmuyor bu işler..biliyorum belirsizlik çok zor.. ama sabırla bekle kuzum elden başka bir şey gelmez maalesef...stres yapmamaya çalış daha çok gecikmesin...

evet bu stres daha da mahvediyo ya en azından beklentilerim azaldı gercekten kafam rahatladı artık gün saymıorum adetimi bekliyorum bu da iyi bişey. Çünkü belirsizlik daha yıpratıcı. hayırlısı olsun diyelim.

sütten yoğurdu sen yapıyorsun ya pastörize olmayan süt önermiyorlar var mı bir bilgin acaba bizi aydınlatsan esmam :)
Kuzum inan çok farklı yorumlar duyuyorum...kimisi diyor ki illa şoklanmis olması lazım yoksa mikroplar olmuyor bebeğe zararlı olabilir yani hazır süt kimisi de o süt degil.kendin kaynat diyor, şekerpancarim daha iyi bilir belki bu konuyu... Ama ben zaten taze süt icemiyorum canim maalesef...kokuyorbana cçok kötü çocuklugumdan beri İcemem..

taze sütü bende içemem pastörize sütler içerim ama yoğurtta o sütten üretiliyor sonuçta sekerpancari bi kere uyarmıştı bu konuda ama ben yine balık hafızamla unuttum :)

BU ANTİBİYOTİKLER ENFEKSİYONA YARAR MI BİLMEM AMA BU ARADA YÜZÜMDEKİ SİVİLCELERİDE YOK EDERLER İNŞALLAH 1 TAŞTA İKİ KUŞ ::)

Bana klomenden sonra bebek olursa tutunsun die vermişti. İçerken çok zorluklar çektim. Bayıldım ayıldım. İlaç bitti şimdide böyle bişey oldu anlamadım
Ne icin kullamistin progesteronu ben dusuk olmasin diye ictigimde de yapmisti oyle etkiler

BU ANTİBİYOTİKLER ENFEKSİYONA YARAR MI BİLMEM AMA BU ARADA YÜZÜMDEKİ SİVİLCELERİDE YOK EDERLER İNŞALLAH 1 TAŞTA İKİ KUŞ ::)
Ayyy kız gülmekten yerlere yattım valla işe yarıyorsa söyle sabah bi kalktım yüzümde 3 tane sivilce ve acıyor sıkmıyorum da ama stresten olabilir benim bu ara sınavlarım var bi de çocukistiyoruz malum işte kafa çorba resmen

amin canımmm hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzz :) bide şimdi bende korkmaya başladım acaba dış gebelik mi acaba kimyasal gebelik mi diye düşünüp duruyorumm
canim oyle bisey aklina getirme ben var mi yok mu diye stres yapiyorun oyle seyler dunusupte moralini bozma olursa hayirlisi olsun rabbim bize hayirli kilsin diye duamizi yapaliminsallah gelsin

adetine ne kadar var canm sende de vardır demiyorum ama ben bu belirtilerle gittim gecen ay kist cıkmıştı bende ihmal etme devam ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…