- 30 Ekim 2013
- 20.595
- 57.199
- 798
Ya bu fitili itebildigimiz kadar mi itecegiz biz birsey dedi misağol luluş :) doktor 15 gün bata kadar biter tedavi dedi korunmayın dedi ama fitil vermiş fitili bana söylememişti ben nasıl ilişkiye gireceğim bi şey anlatmadı oyüzden bir doktora daha gideceğim
Belki de hamilesin hiç belli olmuyor bu işler..biliyorum belirsizlik çok zor.. ama sabırla bekle kuzum elden başka bir şey gelmez maalesef...stres yapmamaya çalış daha çok gecikmesin...canım adet olsam rahatlıcam tamam negatifti zaten bu da göstergesi dicem ama adette olmuyorum inan adet belirtisi de yok çok hafif belim ağrıyo. geçen ay adetliyken karından muayene oldum kist yok demişti yani kendimi bildim bileli kist denen şeyi bilmiyorum özelde de alttan çok muayene oldum.
Söktürücü almıcam bir hafta filan daha beklicem testi tekrar edicem adet gününden önceki gün bile yumurtlayanlar olu0muş ki bn bu ay yumurtlama ağrısı yasamadım normalde yumurtlamayı ağrılarımdan tahmin ediyodum yumurtlamayı hiç farketmedim belki de adete yakın bir günde yumurtladım bide adete yakın da eşimle yakınlaşmamız oldu şuan nötr haldeyim hamile miyim bilemiyorum beklemeye aldım kendimi. Değerim 1.20 çıktı.
Sende mi kiz hissedenlerdensin :) Oyy hadi bakalim canim.....ğ.
Kızın olcak senin cnm.
Ne icin kullamistin progesteronu ben dusuk olmasin diye ictigimde de yapmisti oyle etkilerArkadaşlar benim ilacım (progesteron) bitti çok şükür ama bugün çok kötüyüm. Belimde kasıklarımda feci bi ağrı var. Baskı yapıyo bana. Midem de bulanıyo. Adetimede az kaldı bu tür belirtileri de hiç yaşamadım adet olurken. Biri biliyorsa bana yardımcı olsun lütfen. Neyim var benim böyle?
Ya bu fitili itebildigimiz kadar mi itecegiz biz birsey dedi mi
Belki de hamilesin hiç belli olmuyor bu işler..biliyorum belirsizlik çok zor.. ama sabırla bekle kuzum elden başka bir şey gelmez maalesef...stres yapmamaya çalış daha çok gecikmesin...
Kuzum inan çok farklı yorumlar duyuyorum...kimisi diyor ki illa şoklanmis olması lazım yoksa mikroplar olmuyor bebeğe zararlı olabilir yani hazır süt kimisi de o süt degil.kendin kaynat diyor, şekerpancarim daha iyi bilir belki bu konuyu... Ama ben zaten taze süt icemiyorum canim maalesef...kokuyorbana cçok kötü çocuklugumdan beri İcemem..sütten yoğurdu sen yapıyorsun ya pastörize olmayan süt önermiyorlar var mı bir bilgin acaba bizi aydınlatsan esmam :)
Kuzum inan çok farklı yorumlar duyuyorum...kimisi diyor ki illa şoklanmis olması lazım yoksa mikroplar olmuyor bebeğe zararlı olabilir yani hazır süt kimisi de o süt degil.kendin kaynat diyor, şekerpancarim daha iyi bilir belki bu konuyu... Ama ben zaten taze süt icemiyorum canim maalesef...kokuyorbana cçok kötü çocuklugumdan beri İcemem..
Deneyeceğim akşam :)Bilmiyorum ki elma üzüm dut bunlarla yapılıyor ama onunla da olur sanirim
Ne icin kullamistin progesteronu ben dusuk olmasin diye ictigimde de yapmisti oyle etkiler
Ayyy kız gülmekten yerlere yattımBU ANTİBİYOTİKLER ENFEKSİYONA YARAR MI BİLMEM AMA BU ARADA YÜZÜMDEKİ SİVİLCELERİDE YOK EDERLER İNŞALLAH1 TAŞTA İKİ KUŞ ::)
Birsey kalmamış ki beni düşün mesela benim o günlerde daha yumurtlamam olacakkızlar ayın 2 si 3 ü nasıl gelcek bana geçer mi zaman uyusak uyansak hemen olsa ya :)
canim oyle bisey aklina getirme ben var mi yok mu diye stres yapiyorun oyle seyler dunusupte moralini bozma olursa hayirlisi olsun rabbim bize hayirli kilsin diye duamizi yapaliminsallah gelsinamin canımmm hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzz :) bide şimdi bende korkmaya başladım acaba dış gebelik mi acaba kimyasal gebelik mi diye düşünüp duruyorumm
annem o doktor sayesinde rahim kanserinden kurtuldu canmRemzi bey ada tıpta arkadaşım da övüyor onu
Belkim hayırlı haberdirBana klomenden sonra bebek olursa tutunsun die vermişti. İçerken çok zorluklar çektim. Bayıldım ayıldım. İlaç bitti şimdide böyle bişey oldu anlamadım
adetine ne kadar var canm sende de vardır demiyorum ama ben bu belirtilerle gittim gecen ay kist cıkmıştı bende ihmal etme devam ederse..kızlarr cok yogunum bugun ya hamıle olsam suracıkta dogururdum stresten :):) kızlar benım 5. gunu yumurtam 19 mm di ve baska yumurta yoktu dunden bu yana sag kasıgımda sıslık var sankı oturunca top varmıs gıbı hıssedıyorum gecede cok agrıdı neden olur acaba
Ya bulamadım bi iyi doktor şu Düzce'de ya hafta sonu da özele gidilmiyor yoksa coktan gideceğim ona ya da altinova sami beyeannem o doktor sayesinde rahim kanserinden kurtuldu canm
Benimki de o fitildenmonodoks ornisid donaxyl 3 ilaç canım 2 ilaç bi fitil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?