anm sen nerdesin:)Ya bulamadım bi iyi doktor şu Düzce'de ya hafta sonu da özele gidilmiyor yoksa coktan gideceğim ona ya da altinova sami beye
Dogal antibiyotik etkisi varmis kara turbuncanm orta büyüklüükte kara turp u delmeden kafa kısmını kes içini oy ve 2 tatlı kasığı bal koy geceden yap sabaha kadar bardak üstünde dursun sabah suzen suyunu iç ben öyle atlattım öksürük krizlerimi:)
Ayyy kız gülmekten yerlere yattımvalla işe yarıyorsa söyle sabah bi kalktım yüzümde 3 tane sivilce ve acıyor sıkmıyorum da ama stresten olabilir benim bu ara sınavlarım var bi de çocukistiyoruz malum işte kafa çorba resmen
Benimki de o fitilden
Belkim hayırlı haberdir
kız sehir kastettim benYasa
coban kavsagindayim sen
offff bu yumuşlarrrr ne geldikleri belli ne döllendikleri çok gıcıklarBirsey kalmamış ki beni düşün mesela benim o günlerde daha yumurtlamam olacak
slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
bu stres eritecek bizi yeminle yaa işte bende çok kızıyorum hep stres yapanlara ama insanın elinde değil kii iş bebek olunca insan bi daha hassas oluyor.etrafta gebeler bebişler.biz daha dün bebek tebriğine gittik 1 aylık bi bebişti :)canim oyle bisey aklina getirme ben var mi yok mu diye stres yapiyorun oyle seyler dunusupte moralini bozma olursa hayirlisi olsun rabbim bize hayirli kilsin diye duamizi yapaliminsallah gelsin
bende yampiri yampiri el yıkmaya gittim aksam eldiven sonra aklıma geldievet en derine it yatarken koy diyorlar ama eldivenle tak ben öyle yapmıştım daha önce kullanırken kalkıp el yıkayamadığım için onunla içime atıp eldiveni içe katlayıp kenara koymuştum :)
sağolasn cnm eşimn sperm sayısı da artmiş dahada sevindk pzts yada crs gelick bebişlerm göbüşümeOhh ne guzel canım hadı ınsallah hepsı dollenecek guzel guzel bebısler gelecek sana hayırlısı olsun bıtanem cok sevındım
sağolasn cnm eşimn sperm sayısı da artmiş dahada sevindk pzts yada crs gelick bebişlerm göbüşüme
Doktor akintim var dediğimde vermişti iki üç tane kullandim yumurtlamama alti gun vardi o ay hamile kaldim dedim yumurtlamadan once yine deneyeyim olur mu olursen niye kullanıyorsun şimdi ben yarın yine doktora sorayım sana haber veririm bi şekilde burdan :)
Doğunca totosunu isiracam diyorum zatenoffff bu yumuşlarrrr ne geldikleri belli ne döllendikleri çok gıcıklar
ins canim:)gür saçlı çıkar sen proteini bol al görürüzz oyy bi gelsindee saçını tenini yerler :)
Düzcekız sehir kastettim ben
cnm aslında içimde döllenmiş yum yani bi embriyo olcak yarı hamiş sayılırm ama 12 gün bekleyp test yapcakmışım pozitf cıkarsa kesinlik kazanckAyyy canım benımm ne guzel cok sevındım canım pekı sımdı transferı yaptktan sonra sen sımdı hamısmı oluyorsun yoksa bır sure bekleyecekmısın
bebis iyi ins canim:) hala hissetmedimde ben hafta.knt var ayrintli ult.gidicez hayirlsi:)Gunaydın canım nasılsın bebıs nasıl hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?