2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Dogal antibiyotik etkisi varmis kara turbun

işe yaramıyor benim yine iki tane yüzümde çıkmış diğerleri yeni iniyordu fena valla ilk defa bu kadar uzun süreli fena oldu cildim yarın kadın doğuma gitmeseydim cildiyeye giderdim ama görünmeyen yerlerimle ilgilenmekten görünen yerlerime sıra gelmiyor malesef

slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm

Ohh ne guzel canım hadı ınsallah hepsı dollenecek guzel guzel bebısler gelecek sana hayırlısı olsun bıtanem cok sevındım

canim oyle bisey aklina getirme ben var mi yok mu diye stres yapiyorun oyle seyler dunusupte moralini bozma olursa hayirlisi olsun rabbim bize hayirli kilsin diye duamizi yapaliminsallah gelsin
bu stres eritecek bizi yeminle yaa işte bende çok kızıyorum hep stres yapanlara ama insanın elinde değil kii iş bebek olunca insan bi daha hassas oluyor.etrafta gebeler bebişler.biz daha dün bebek tebriğine gittik 1 aylık bi bebişti :)

evet en derine it yatarken koy diyorlar ama eldivenle tak ben öyle yapmıştım daha önce kullanırken kalkıp el yıkayamadığım için onunla içime atıp eldiveni içe katlayıp kenara koymuştum :)
bende yampiri yampiri el yıkmaya gittim aksam eldiven sonra aklıma geldi

sen niye kullanıyorsun şimdi ben yarın yine doktora sorayım sana haber veririm bi şekilde burdan :)
Doktor akintim var dediğimde vermişti iki üç tane kullandim yumurtlamama alti gun vardi o ay hamile kaldim dedim yumurtlamadan once yine deneyeyim olur mu olur

Ayyy canım benımm ne guzel cok sevındım canım pekı sımdı transferı yaptktan sonra sen sımdı hamısmı oluyorsun yoksa bır sure bekleyecekmısın
cnm aslında içimde döllenmiş yum yani bi embriyo olcak yarı hamiş sayılırm ama 12 gün bekleyp test yapcakmışım pozitf cıkarsa kesinlik kazanck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…