Bizim komsumuzun torunu olmustu annesi üstte uyuyor kaynanasi bakiyordu bebeğe aldım kucağıma ama berbat oldum ya bebegimi kaybedeli iki uc ay olmustu basimi hic kaldirmadan az ağladım sevdimde sevdimbu stres eritecek bizi yeminle yaa işte bende çok kızıyorum hep stres yapanlara ama insanın elinde değil kii iş bebek olunca insan bi daha hassas oluyor.etrafta gebeler bebişler.biz daha dün bebek tebriğine gittik 1 aylık bi bebişti :)
canım bugü dr a gidecektin demii..kızlarr cok yogunum bugun ya hamıle olsam suracıkta dogururdum stresten :):) kızlar benım 5. gunu yumurtam 19 mm di ve baska yumurta yoktu dunden bu yana sag kasıgımda sıslık var sankı oturunca top varmıs gıbı hıssedıyorum gecede cok agrıdı neden olur acaba
cnm aslında içimde döllenmiş yum yani bi embriyo olcak yarı hamiş sayılırm ama 12 gün bekleyp test yapcakmışım pozitf cıkarsa kesinlik kazanck
slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
bebis iyi ins canim:) hala hissetmedimde ben hafta.knt var ayrintli ult.gidicez hayirlsi:)
inş cnm amiiinHım anladım canım hadı bakalım ınsallah canım beraber guzel haberler verırız ınsallah
Doktor akintim var dediğimde vermişti iki üç tane kullandim yumurtlamama alti gun vardi o ay hamile kaldim dedim yumurtlamadan once yine deneyeyim olur mu olur
Adetimi bitiminde kullandim etki olmasin diye biraz akintim olmustu da onceki gun dun gece kullanayim dedim bendedenemeye mi çevirdin işi ya hamiş kalırsan sonra enf olursa ama ilacı vücut alıştığı için takmazsa ne yapıcaksın hemen kötü şeyler diyeyim bir daha önerilmeden kullanma bebeem :)
sanırım farklı doktorlardan bahsediyoruz canm o zman:) ben ve eseslamazi26 eskişehirdeyiz :)
Adetimi bitiminde kullandim etki olmasin diye biraz akintim olmustu da onceki gun dun gece kullanayim dedim bende
Ada dedigim Adapazarı bi an buralardan birini buldum sandım sevindimsanırım farklı doktorlardan bahsediyoruz canm o zman:) ben ve eseslamazi26 eskişehirdeyiz :)
Insallah ben normalde ağrı kesici bile icmem isin ucunda bebek hayali oluncapeki peki inşallah işe yarar da bebiş gelir hayırlısıyla ikinciye hamiş oluruz :)
Ada dedigim Adapazarı bi an buralardan birini buldum sandım sevindim
yok kıst yok cok sukur cunku progestanım yuksek tı sukur :) adetın 5. guu gttım hala rahım kalın ve 19 mm yumurtam vardıadetine ne kadar var canm sende de vardır demiyorum ama ben bu belirtilerle gittim gecen ay kist cıkmıştı bende ihmal etme devam ederse..
gıdemedım ıslerım cok tu yarın sabah gıdecegım ınsallah bakalım ne olacakcanım bugü dr a gidecektin demii..
Ay kiyamam bende istiyorum pozitif sonuc ama bu arada ovulasyon mu hamilelik testimikızlar ben bugun inofolic alıcam gözümü kararttım tabi önce eczacıma da danıscam bakalım o nasıl konusacak.. bu arada bugunki testimmm:)
ovulasyon canm :)Ay kiyamam bende istiyorum pozitif sonuc ama bu arada ovulasyon mu hamilelik testimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?