2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizim komsumuzun torunu olmustu annesi üstte uyuyor kaynanasi bakiyordu bebeğe aldım kucağıma ama berbat oldum ya bebegimi kaybedeli iki uc ay olmustu basimi hic kaldirmadan az ağladım sevdimde sevdim

canım bugü dr a gidecektin demii..

cnm aslında içimde döllenmiş yum yani bi embriyo olcak yarı hamiş sayılırm ama 12 gün bekleyp test yapcakmışım pozitf cıkarsa kesinlik kazanck

Hım anladım canım hadı bakalım ınsallah canım beraber guzel haberler verırız ınsallah

slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm

süperr allahım hayırlı sonuçlar getirsiin çok heyecanlı listeye kocaman bir hamiş yapıcak allah izin verirse sana ve sekerpancari na :)

Doktor akintim var dediğimde vermişti iki üç tane kullandim yumurtlamama alti gun vardi o ay hamile kaldim dedim yumurtlamadan once yine deneyeyim olur mu olur

denemeye mi çevirdin işi ya hamiş kalırsan sonra enf olursa ama ilacı vücut alıştığı için takmazsa ne yapıcaksın hemen kötü şeyler diyeyim bir daha önerilmeden kullanma bebeem :)

denemeye mi çevirdin işi ya hamiş kalırsan sonra enf olursa ama ilacı vücut alıştığı için takmazsa ne yapıcaksın hemen kötü şeyler diyeyim bir daha önerilmeden kullanma bebeem :)
Adetimi bitiminde kullandim etki olmasin diye biraz akintim olmustu da onceki gun dun gece kullanayim dedim bende

kızlar ben bugun inofolic alıcam gözümü kararttım tabi önce eczacıma da danıscam bakalım o nasıl konusacak.. bu arada bugunki testimmm:)

Eklentiler

• 20141128_160711.webp
    178,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20141128_160806.webp
    133,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlarrrr naptınızzz calısanların mesaısı doldu ve hanımlarıda yemek hazırlıgında galıba kımsecıkler kalmamıs burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…