kızlar bugün kan testi yaptirdim 134 cikti doktor sali gunu tekrar gel tekrarlicaz dedi çok moralim bozuldu
Himm çalışmalar başlasın o zamanovulasyon canm :)
Kac gun gecikti adetin kikızlar bugün kan testi yaptirdim 134 cikti doktor sali gunu tekrar gel tekrarlicaz dedi çok moralim bozuldu
hadi maşallahhhh canım benim,hepsi döllensin kan can olsun inşallah,tabii geçmiş olsun birde :)slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
Yesinler totemimizi yaaa çok şekerler inş kendi bebeklerimiz için de nasip olur :)şimdi ben de katılıcam bu toteme :)
toteminizi sevsinler
Pancarım da çok şeker olmuş :)hadi maşallahhhh canım benim,hepsi döllensin kan can olsun inşallah,tabii geçmiş olsun birde :)
Goruntu harikaymis.masallah allah nazarlardan saklasin.darisi basimiza insallah.Eki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
Ben çok gittim cnm cildiye sivilceler için hiç geçmedi sonra etraf evlenince geçer dedi ne alaka dedimişe yaramıyor benim yine iki tane yüzümde çıkmış diğerleri yeni iniyordu fena valla ilk defa bu kadar uzun süreli fena oldu cildim yarın kadın doğuma gitmeseydim cildiyeye giderdim ama görünmeyen yerlerimle ilgilenmekten görünen yerlerime sıra gelmiyor malesef
Doktor gec döllenme yada kimyasal olup olmadığını anlamak icin yapiyorlar canim ben iki gunde bir gitmistim belki seni de cagirirlar iyice yukselene kadar şimdilik kimseye söyleme ama kendi icinde esinle yasa sevincini hamilesin sonucta kiz
Bende kiz hissediyorumSende mi kiz hissedenlerdensin :) Oyy hadi bakalim canim...
Hadi cnm inşallah hayırlısı olsun :)slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
Hayırlı olsun cnm çok sevindim :)kızlar bugün kan testi yaptirdim 134 cikti doktor sali gunu tekrar gel tekrarlicaz dedi çok moralim bozuldu
InsaAllah :)Goruntu harikaymis.masallah allah nazarlardan saklasin.darisi basimiza insallah.
İnşaAllah dollenirler canim beniiim...dualardasinn, miniklrrin gelsin canim :)slm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
Ve bir kiz hisseden daha geldiBende kiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?