2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar bugün kan testi yaptirdim 134 cikti doktor sali gunu tekrar gel tekrarlicaz dedi çok moralim bozuldu

tebrıkler hamılesın Allah saglıcakla kucagına almayı naısp etsın neden morlanı bozuyorsunku bu gayet normla burda butun arkadaslar testlerını tekrarlıyorlar

Ben çok gittim cnm cildiye sivilceler için hiç geçmedi sonra etraf evlenince geçer dedi ne alaka dedim yeni yeni geçiyor adete yakın çıkıyor benim sivilceler ama erken çıktı sanırım daha 12 gün var offf stres zaten en büyük düşman

bebeem elisa__ bugün 6. günüm bayada gecti boyle dusuk cikinca kimyasal felan mi diye korkuyorum
Doktor gec döllenme yada kimyasal olup olmadığını anlamak icin yapiyorlar canim ben iki gunde bir gitmistim belki seni de cagirirlar iyice yukselene kadar şimdilik kimseye söyleme ama kendi icinde esinle yasa sevincini hamilesin sonucta kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…