2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kuzum ben seni aralığa kaydırayım mı yoksa kasım batını sildiğimde senin bilgiler de silinecek

bebeğim şimdiye kadar kaç yum oluştu

En zor kismi basladi.bekle bekleyebilirsen.benim 2 gun kaldi kafayi yemej uzereyim.
sakinligimi korumaya yum donemindeymis gibi davranmaya calisacagim canim insallah sanada cabuk gecer guzel haberler verirsin sakin olnaya calis canim

sakinligimi korumaya yum donemindeymis gibi davranmaya calisacagim canim insallah sanada cabuk gecer guzel haberler verirsin sakin olnaya calis canim
Normalde sakin olurum ama bu ay bi garip midem falan bulandi bugun cok basimdondu gozumu acamadim.bide yumurtlamadan sonra akintim durmadi devam ediyor cok yogun degil ama var yani.bunlar yuzunden sabirsizim.

Normalde sakin olurum ama bu ay bi garip midem falan bulandi bugun cok basimdondu gozumu acamadim.bide yumurtlamadan sonra akintim durmadi devam ediyor cok yogun degil ama var yani.bunlar yuzunden sabirsizim.
ne guzel bel

Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı

Guzelde bunlarin yine kandirikci belirti olmasindan korkuyorum.her ay baska seyler cikiyor.bebek cikmiyor.
insallah kandirikci degildrbebisin gelir ca im seni cok iyi anliyorum bana artik hicbirsey belirti olaeak gel.iyor adef on gun gecmedokte n sonra inanmam sanir

Sende mi kiz hissedenlerdensin :) Oyy hadi bakalim canim...
Evet çünkü kız annelerin baseni genişler karnı sivri olur.erkek annelerinde baseni çıkık olmaz dümdüz kalır karnıda sivri olmaz yan tarafları dolu olur.bögürleri çişer.11 çocuk doğuran rahmetli annemin tesbitiydi bu ve 2 kızkardeşimdede ben şahit oldum kalça çıkık karın sivri olan kız doğurdu kalça düz karın sivri olmayan geniş karınlı olanda erkek hemde 3900 gr doğdu oğlu

insallah kandirikci degildrbebisin gelir ca im seni cok iyi anliyorum bana artik hicbirsey belirti olaeak gel.iyor adef on gun gecmedokte n sonra inanmam sanir
Aynen canim ben keseyi falan gorene kadar inanamam heralde.negatifler oyle icime islediki.bu ay yumurtlama gununu bildigim icin gunum gecerse test yapicam.insallah senin bebisinde tuplerindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…