şekerliğine şekersiniz de her yan bebek olunca bi tuhaf oldum bençok şeker olduk değil mi böyle :)
kuzum ben seni aralığa kaydırayım mı yoksa kasım batını sildiğimde senin bilgiler de silinecekSelam kızlar nasılsınız ?
@@Mogami 'ciğim benm dün yaptırdığım kan testi de negatif.
Umudum kalmadı ama dr bir hafta-10 gün daha bekle geç döllenme olabilir dedi
istersen o listedeki durumumu değiştirme adet olduğumda bilgi veririrm hala adet olmadım
Adet olduğumda da yeni tarih belirleriz
artık nasıl neye göre belirleyeceksek onu da bilmiyorum
bilgi veriyim dedim.
bebeğim şimdiye kadar kaç yum oluştuMogami Canımmm benim ben totemi bilmeden katılmışım çokta iyi olmuş :) inşallah canım bakalım normalde tek embriyo transferi uygun malum ikiz riskli ancak düşük over rezervi sebebiyle çift talep edicem transfer aşamasına gelirsem vede 2 yumoşum olursa tabi :) dualarına aminnn diyorum inşallahhhh :)
kıyamam ben ona maaşallah maaşallah erkeğimizeEki Görüntüle 1317825 Buda minigimin resmi teyzeleri telefondan bi turlu yuklenmedi yaaa
oyyy ne güzel haberler bunlar hadi inş hepsi sağlıklı döllensin sonrada iki tanesi anneye tutunsunlarslm kızlar yumları spermleri bıraktk geldik 6 sağlıklı yum toplamş de inş hepsi döllenr şimdi de progestn iğne ve fitil kullancm
En zor kismi basladi.bekle bekleyebilirsen.benim 2 gun kaldi kafayi yemej uzereyim.iyi aksamlar kizlar 20.gunun calismasinida yaptik cok sukuf insallah dollenir yad dollenmistir bebegim hayriyla sagligiyla gelir
sakinligimi korumaya yum donemindeymis gibi davranmaya calisacagim canim insallah sanada cabuk gecer guzel haberler verirsin sakin olnaya calis canimEn zor kismi basladi.bekle bekleyebilirsen.benim 2 gun kaldi kafayi yemej uzereyim.
Normalde sakin olurum ama bu ay bi garip midem falan bulandi bugun cok basimdondu gozumu acamadim.bide yumurtlamadan sonra akintim durmadi devam ediyor cok yogun degil ama var yani.bunlar yuzunden sabirsizim.sakinligimi korumaya yum donemindeymis gibi davranmaya calisacagim canim insallah sanada cabuk gecer guzel haberler verirsin sakin olnaya calis canim
ne guzel belNormalde sakin olurum ama bu ay bi garip midem falan bulandi bugun cok basimdondu gozumu acamadim.bide yumurtlamadan sonra akintim durmadi devam ediyor cok yogun degil ama var yani.bunlar yuzunden sabirsizim.
Guzelde bunlarin yine kandirikci belirti olmasindan korkuyorumne guzel bel
inşallah cnmbnm pzts yada cars transfer günü belli olckoyyy ne güzel haberler bunlar hadi inş hepsi sağlıklı döllensin sonrada iki tanesi anneye tutunsunlar
sağol cnmbnm senin tedavi ne durumda nasıl gidiyohadi maşallahhhh canım benim,hepsi döllensin kan can olsun inşallah,tabii geçmiş olsun birde :)
hayırlısı canım ilaç falan kullanıyrsan etki eder...bende folbil içyoorum nasıl fena...ben bu ay yapmadık...aralık 3 te adet olcam zati ondan sonra düşüncez... sonuna kadar devam :)vardır bu karışıklıkta da bir hayr...bat ne zaman
insallah kandirikci degildrbebisin gelir ca im seni cok iyi anliyorum bana artik hicbirsey belirti olaeak gel.iyor adef on gun gecmedokte n sonra inanmam sanirGuzelde bunlarin yine kandirikci belirti olmasindan korkuyorum.her ay baska seyler cikiyor.bebek cikmiyor .
Evet çünkü kız annelerin baseni genişler karnı sivri olur.erkek annelerinde baseni çıkık olmaz dümdüz kalır karnıda sivri olmaz yan tarafları dolu olur.bögürleri çişer.11 çocuk doğuran rahmetli annemin tesbitiydi bu ve 2 kızkardeşimdede ben şahit oldum kalça çıkık karın sivri olan kız doğurdu kalça düz karın sivri olmayan geniş karınlı olanda erkek hemde 3900 gr doğdu oğluSende mi kiz hissedenlerdensin :) Oyy hadi bakalim canim...
Aynen canim ben keseyi falan gorene kadar inanamam heralde.negatifler oyle icime islediki.insallah kandirikci degildrbebisin gelir ca im seni cok iyi anliyorum bana artik hicbirsey belirti olaeak gel.iyor adef on gun gecmedokte n sonra inanmam sanir
iyi aksamlar iyiyim canim sen naslsinSlm kızlar hayırlı akşamlar
Bende iyiyim şükürler olsun rabbime.yakı bandı diyolarya ondan aldık bu gün eczaneden belime yapıştırdık.Hamile kalmayada etkili diyolar bakalım bana etkisi olcakmı.iyi aksamlar iyiyim canim sen naslsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?