2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canim ben keseyi falan gorene kadar inanamam heralde.negatifler oyle icime islediki.bu ay yumurtlama gununu bildigim icin gunum gecerse test yapicam.insallah senin bebisinde tuplerindedir.
sen ne guzel yumurta gununu biliyorsun canim i nsallah bebisin seninledir bende inanamam canim o kadar alistimki adet olmaya amin canim insallah bebegim bana gelmek icin hazirlik yapiyordur

Bende iyiyim şükürler olsun rabbime.yakı bandı diyolarya ondan aldık bu gün eczaneden belime yapıştırdık.Hamile kalmayada etkili diyolar bakalım bana etkisi olcakmı.
insallah vezile olur canim bebegin gelir

MasaAllah ne yeedi kiz bende onu yiyim :)

MasaAllah ne yeedi kiz bende onu yiyim :)
Et hiç yemez sevmez çünkü.Yediklerine hiç dikkatte etmedi aş ererkende canı turp istedi turpta degil turpun yapraklarındaki sapı istedi kocasıda hayırlı bişey isteseydi bari diyodu :)) Canım bizde biraz ırsi abimin oğluda 4500 kilo doğdu doktoru normal doğum yapamazsın biraz daha beklersek dedi erken doğum yaptırttı.Ama abimde 195 boyunda eşi 175 galiba.Doktor bu çocuğun babasını görcem ondan başkasına bebegi vermiycem demiş.Abim gelmiş ooo bu babaya bu oğul normal demiş :))

MasaAllah canim iri bir ailesiniz benim tarafada cekse iri olur o zmn esimde iri ama ailesi degil:)

Kızlar merhabalar bugün 15. Gün ve ovu testim aşırı silik. Dün kopkoyuydu 1 günde tamamen silikleşmiş. Dün gece çalıştık 14.gündü birde 12. gün çalıştık.testim silikleştiği için muhtemelen yumurtladım aslında bugünde çalışma olsa çok içime sinecekti ama yüzüm yok kocama yaklaşmaya : ) artarda hergün olmuyo. Birde yarın çalışma olur yani 12.14.16. Günler olucak ve ben bırakırım çalışmayı.. Kritik günün 1 günü çalışmış oluyoruz o yüzden umutsuzum

Oğlan dayıya kız halaya çeker tezinden yola çıkarsak benim kızım 150cm boyunda olur.erkek olup dayılarına çekerse en az 175 olur.Hele bir hamile kalalımda allahım ne eylerse güzel eyler.hayırlısı neyse o olsun rabbimden gelene rızam sonsuz.

MasaAllah canim iri bir ailesiniz benim tarafada cekse iri olur o zmn esimde iri ama ailesi degil:)
Boy ve kilosu normal ölçüm takvimine göre öndeyse iri doğuyo.Ama bizim torunlarda sonradan kötüleşiyo.anne baba çalışıyo çocuklarda mutsuz oluyo iştahsiz oluyo galiba

Çokk güzel en doğru günlerde çalışmışsın cnm.İnşaAllah güzel haberler alırız senden bu ay cnm.

Anne babayi ozluyorlar demek
Çok özlüyolar hatta pazarlık yapıyolar anne ben hiç oyuncak istemiycem.İşe gitme herşeyimiz var paraya ihtiyacımız yok diye söz alıp sabahta arkalarından ağlıyolar.büyüdükçe alışıyolar kaderlerine

Ben haftada iki kere ile hamile kaldım tutacaksa coktan tutmustur takma kafana zaten hergün olunca kalitesi düşüyor spermin

Slm kizlar epeycedir bakmamistim buraya nasilsiniz ben adetimi bekliom bakalim nolck

Ben haftada iki kere ile hamile kaldım tutacaksa coktan tutmustur takma kafana zaten hergün olunca kalitesi düşüyor spermin
Bende temmuz ayında 12.13ve 15.günlerde ilişkiyle hamile kaldım 12.gün koyuydu testim eylülde kürtaj oldum: ( bu ay 14. Gün gördün koyu çizgiyi

Bende temmuz ayında 12.13ve 15.günlerde ilişkiyle hamile kaldım 12.gün koyuydu testim eylülde kürtaj oldum: ( bu ay 14. Gün gördün koyu çizgiyi
Neden kurtaj oldun canim :-( benim hikayem de 5.5 aylık ölü doğumla bitmişti nasip işte mevlam yaşatmasın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…