2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kanama sonrasi baktık kana 2.75 cikti kan tahlilinden önce doktor ultrasona koydu ya dedim hic mi birsey yok rahimde kalinlasma falan yok anacim doktor da bikti benden
Benimki de en son gittim yumurta yok gelisen folikul yok agladim sarildi bana senin kucagina evladini vericem insallah dedi artik halime acidi yani

Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
öyle düşünme canımda aralık nie bela ayı kirabbime sığındıktak sonra herşeyin hayırlısı olur...az kalmış sana da hayırlısı olsun artıkkk...valla canım hamile kalan öle bi kalıyo ki biz gün aksatmayalım deriz benim ablam bi ilişkiyle hamile şu an 2. ye...yeni yeni bulantıları başlamışşş çok kötüyüm diyor...yani rabbim kimine hemen verir. bizlerinde sabrını ölçer...

Geçmişolsun canım üzüldüm: ( ben boş gebelikten sen canım ne zaman yaşadın bu üZücü durumu? Kaç aydır deniyosunuZ
Evlendim hamile kaldım hemen o ay 2011 subatta hidrosefali teshisi kondu ogluma bir tekmeliyordu ki patir patir sonra bes altı ay yapmadik kafam toparlansin diye haziran da basladik ocakta kimyasal oldu degerlerim 736 ya cikti tam rahatladik düştü martta hamile kaldım kalp atisini duyduk ertesi gun dustu bebek keseye gore büyükmüş odur budur hala deniyoz gecen ay da kimyasal oldu

Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
bak hemen bişe buldum ona örenek canım boşver korunma...........
Soru: Safer ayında dini ve resmi nikâh iyi değildir diyorlar. Dini bir hükmü var mı? Evlenenlerin evliliği hayırlı olmaz diyorlar. Kur’an’da böyle bir yaptırım var mı?
Cevap:
Safer ayının uğursuzluğuna dair söylenen şeylerin hepsi Cahiliye kaynaklı, batıl inanışlardır. Bunun dinimizde yeri yoktur.

“Cahiliye devrinde safer ayı uğursuz kabul edildiğinden bu ayda umre yapmak büyük günahlardan sayılıyordu. Yine bu ayda yapılan evliliklerin uzun ömürlü olmayacağı, başlanan işlerin sonuçsuz kalacağı ya da kötü biteceği şeklindeki batılinançların İslam’da da varlığını sürdürdüğü anlaşılmaktadır. Safer ayı hakkındaki Cahiliye anlayışını reddeden hadis (Buhari, Tıp, 19; Ebu Davud, Tıp, 24) daha çok nesî uygulanarak saferin haram ay kabul edilmesinin yasaklandığı şeklinde yorumlanmıştır; ancak bağlam bu ayla ilgili batıl inanışların geçersiz olduğu anlamının çıkarılmasına da elverişlidir.” (M. Kamil Yaşaroğlu, “Safer”, Diyanet İslam Ansiklopedisi, c: 35, s: 451.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…