Doktor mu dedi yumurtlamadiginiYumurtlamadim bu ay normalde 6 gun kalcakti ama bakalim bu sefer kac gunde olck bilmiom
Ewet cnm yumurta takibindeydim 16. Gun hic gelisen yoktu ama dr gelisme ihtimali var yinede iliski duzenli olsun dedi oyle isteDoktor mu dedi yumurtlamadigini
Benim iki tane var biri de 16 haftaliktiInan nefesim daraldi su an senin de bekleyenin var demek tam da en güzel zamanlariydi neyse
belki de bu ay gec yumurtlayacaksindir benim hep iki gün oynardi gecen ay bes alti gun gec yumurtladimEwet cnm yumurta takibindeydim 16. Gun hic gelisen yoktu ama dr gelisme ihtimali var yinede iliski duzenli olsun dedi oyle iste
Iste o ihtimale karsi iliski oluyo benim beklentim yok ama yumurta olaydi asilama yaptircktmbelki de bu ay gec yumurtlayacaksindir benim hep iki gün oynardi gecen ay bes alti gun gec yumurtladim
Benim biri 23 biri 6 haftalikti zor tabi kimyasal da var arada psikolojim yeni yeni düzeliyor sayılırBenim iki tane var biri de 16 haftalikti
Ooo sen tam bendensin benim de 2 kimyasal var gecen ay kimyasal oldu tutunamadiBenim biri 23 biri 6 haftalikti zor tabi kimyasal da var arada psikolojim yeni yeni düzeliyor sayılır
Gerek kalmasa da bu ay hamile kalmış olsan inşallahIste o ihtimale karsi iliski oluyo benim beklentim yok ama yumurta olaydi asilama yaptircktm
Benimki cok bozuk duzelmio hep gozumde bi yas ha dustu ha dusecekBenim biri 23 biri 6 haftalikti zor tabi kimyasal da var arada psikolojim yeni yeni düzeliyor sayılır
Insallah cnm yha insallah olurGerek kalmasa da bu ay hamile kalmış olsan inşallah
Benim biri ocakta biri de gecen ay oldu 3 test yaptim pozitif halay cekecektim neredeyse sonra tabi ki tirt ciktiOoo sen tam bendensin benim de 2 kimyasal var gecen ay kimyasal oldu tutunamadi
Aynenn benimde iki testte silik cikti kan testim 7 cikti sonra cirtttBenim biri ocakta biri de gecen ay oldu 3 test yaptim pozitif halay cekecektim neredeyse sonra tabi ki tirt cikti
Her reklamda bebek her dizide hamile hersey bize karşı yahuBenimki cok bozuk duzelmio hep gozumde bi yas ha dustu ha dusecek
insallah canim :) sizde hayirli sonuclar alirsnz inşsevındım canım kızlar gec hareket edermıs nazlanıyor annesıne o zaman :) guzel sonuclarla gelırsınn ınsallah canım
Kanama sonrasi baktık kana 2.75 cikti kan tahlilinden önce doktor ultrasona koydu ya dedim hic mi birsey yok rahimde kalinlasma falan yok anacim doktor da bikti bendenAynenn benimde iki testte silik cikti kan testim 7 cikti sonra cirttt
Geçmişolsun canım üzüldüm: ( ben boş gebelikten sen canım ne zaman yaşadın bu üZücü durumu? Kaç aydır deniyosunuZNeden kurtaj oldun canim :-( benim hikayem de 5.5 aylık ölü doğumla bitmişti nasip işte mevlam yaşatmasın bir daha
Benimki de en son gittim yumurta yok gelisen folikul yok agladim sarildi bana senin kucagina evladini vericem insallah dedi artik halime acidi yaniKanama sonrasi baktık kana 2.75 cikti kan tahlilinden önce doktor ultrasona koydu ya dedim hic mi birsey yok rahimde kalinlasma falan yok anacim doktor da bikti benden
öyle düşünme canımda aralık nie bela ayı kiRabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
Evlendim hamile kaldım hemen o ay 2011 subatta hidrosefali teshisi kondu ogluma bir tekmeliyordu ki patir patir sonra bes altı ay yapmadik kafam toparlansin diye haziran da basladik ocakta kimyasal oldu degerlerim 736 ya cikti tam rahatladik düştü martta hamile kaldım kalp atisini duyduk ertesi gun dustu bebek keseye gore büyükmüş odur budur hala deniyoz gecen ay da kimyasal olduGeçmişolsun canım üzüldüm: ( ben boş gebelikten sen canım ne zaman yaşadın bu üZücü durumu? Kaç aydır deniyosunuZ
bak hemen bişe buldum ona örenek canım boşver korunma...........Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?