2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
BU ARADA CANIM BAK İYİ HATIRLATTIN BİLMİYORDUM BUNU VE OKUNACAK DUALARI BULDUM...O AY OKURUM GERİSİ RABBİME KALMIŞ...
SELAM AYETLERİNİN İNCELİKLERİNDEN
Davd-u Antaki, "Tezkire" isimli eserinde buyurmuşturki: Gökten inen bütün belalar safer ayının son çarşambasında iner. Bundan dolayı o gün insanlar üzerine çok zor gelir. İşte o gün selam ayetlerini okuyan, bir daha seneye kadar selamette olur. O ayetler de şunlardır:Safer ayı namazı:
Safer ayının ilk ve son çarşamba gecesi gece yarısından sonra, yeryüzüne nazil olacak (inecek ) belâlardan biiznillahi tealâ muhafaza olmak için sabah namazından evvel (teheccüd vakti, imsak öncesi) dört rek´at nafile namaz kılıp birinci rek´aktda Fatiha dan sonra onyedi kevser suresi, ikinci rek´atda Fatiha dan sonra beş ihlas-ı şerif, üçüncüde Fatiha´dan sonra bir Felak suresi dördüncüde bir Nas suresi okuyup selam verilip dua edilecektir.

Aynen Safer ayının son çarşambasının gecesi veya gündüzü iki rek' at namaz kılıp, birinci ve ikinci rek'at da Fatiha' dan sonra onbir İhlas-ı şerif okunacak,
namazdan sonra yedi defa istiğfar edip, el kaldırıp onbir defa Salat-ı Münciye ve sonralarında:انك على كل شىء قدير okunacaktır.

Safer ayi duaları

* İslâmî ayların ikincisidir. Bu ayda her gün:

"Allâhümme bâriklenâ fî şehrissafer. Vahtim lenâ bisse-âdeti vezzafer" duâsı okunur.
* İlk Çarşamba gecesi, imsaktan evvel dört rek'at nafile namaz kılınır. Sonra duâ okunur.
* Son Çarşamba gecesi veya gündüzünde iki rek'at namaz kılınır. Sonra duâ okunur.
* Selâm âyetleri, Safer ayı boyunca her gün en az birer defa okunur.
* Yine Safer ayı ile ilgili duâ, Safer ayı boyunca her gün en az bir defa muhafaza için okunur.

1- Safer ayı boyunca:
Yukarıda da geçtiği gibi şu duâyı her gün en az bir defa okumayı ihmâl etmemelidir:

"Allâhümme bârik lenâ fî şehrissafer. Vahtim lenâ bissa-âdeti vezzafer."

2- Safer ayının ilk Çarşamba gecesi namazı ve okunacak duâları

Bu ayın ilk Çarşamba gecesi gece yarısından sonra, yeryüzüne nazil olacak belâlardan -biiznillâhi Teâlâ- muhafaza olmak için, imsaktan önce dört rek'at aşağıdaki şekilde nafile namaz kılınır.

Birinci rekatta; Fâtiha'dan sonra 17 Kevser sûresi (İnna a'tayna),
İkinci rekatta; Fâtiha'dan sonra 5 İhlâs sûresi (Kulhüvallâ-hü Ehad),
Üçüncü rekatta; Fâtiha'dan sonra 1 Felak sûresi (Kul eûzü birabbilfelak),
Dördüncü rekatta; Fâtiha'dan sonra 1 Nâs sûresi (Kul eûzü birabbinnâs), okuyup selâm verilir.

-Bilâhare, yedi defa istiğfar edilir (yâni, Estağfirullâh el-azim denir.)

-Sonra eller kaldırılıp 11 (onbir) defa salât-ı münciye (salâ-ten tüncînâ) okunur:

"Allâhümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali Seyyidina Muhammedin salâten tüncî-nâ bihâ min cemî il ehvâli velâfât. Ve takdî lenâ bihâ cemîal hâ-cât. Ve tütahhirunâ bihâ min cemîıs seyyiât. Ve terfeunâ bihâ indeke a'led derecât. Ve tübelliğunâ bihâ aksal gâyât. Min cemîil hayratı fil hayati ve ba'del memat. Birahmetike yâ erhamerrâhimîn. Hasbünallâhü ve ni'melvekîl, ni'melmevlâ ve ni'mennasîr. Guf-râneke rabbenâ ve ileykel masîr amin ya mucibi da'vât velhamdulillahi rabbil alemin."

Okunduktan sonra:

İnneke alâ külli şey'in kadîr. denir. 102

Bundan sonra yapılacak duâda:

"Yâ Rabbi! Beni ve âile efradımı ve bilcümle mü'minleri âfât-ı semâviyye ve arâdiyyelerden (yer ve gök âfetlerinden) ve cemi' belâlardan muhafaza eyle!"denir.

3- Safer Ayının Son Çarşambasının Gecesinde veya Gündüzünde Namaz ve DuâSafer ayının son Çarşambasının gecesinde veya gündüzünde iki rek'at namaz kılınır. Şöyle ki ;

Birinci rek'atta, Fâtiha'dan sonra 11 (on bir) İhlâs sûresi,
İkinci rek'atta, Fâtiha'dan sonra 11 (on bir) İhlâs sûresi okunur.

Namazdan sonra, ayın ilk Çarşambasında kılınan namazı müteâkib yapılan istiğfar ve duâlar aynen yapılır:

7 (yedi) defa istiğfar edilir:
Estağfirullâh el-azîm, denir.

Sonra eller kaldırılıp:

11 (on bir) defa salât-ı münciye (Salâten tüncînâ) okuyup:
"İnneke alâ külli şey'in kadîr" denir.
Sonra yapılacak duâda:
"Yâ Rabbi! Beni ve âile efradımı ve bilcümle mü'minleri, âfât-ı semâviyye ve arâdıyelerden muhafaza eyle!" denir.

4-Her Türlü Âfetlerden Muhafaza Olunmak İçin Safer Ayı Boyunca Her Gün En Az Birer Defa Okunacak Selâm Âyetleri

5- Safer Ayı Boyunca Her Gün Okunacak
Diğer Bir Duâ

6- Aşağıdaki duâlar Safer ayı boyunca Selâm âyetleriyle beraber her gün okunur:
Bismillâhirrahmânirrahîm,
Fallâhü hayrun hâfizan ve hüve erhamürrâhimîn.
Rabbeneftah beynenâ ve beyne kavminâ bilhakkı ve en-te hayrül fatihin.
Allâhümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ ebvâbel hayrat.

"Bismillâhirrahmânirrahîm, Eûzü billahi min şerri hâzezzemâ-ni ve esteîzü bihî min şürûri sâirizzamâni. Ve eûzü bi celâli vechi-ke ve cemâli kudsike en tücîranî minelbelâi fî hâzihisseneti ve kına min şerri mâ kadaytü fîhâ. Ve ekrimnâ fissaferi Yâ Ekramel ek-ramîyn. Ezhır vahtim hâzihişşühûra aleyye, bisselâmeti vesse-âdeti ve liehli beyti ve li akraba! ve licemî ümmeti Muhammedin -aleyhissalâtü vesselam-. Birahmetike yâ erhamerrâhimîyn. Allâhümme ferricnâ bi duhûlissaferi. Vahtim lenâ bilhayri vezzafer."

Allahım sabırlar versin en kısa hayırlı zamanda kucağını doldursun rabbim bende çok istiyorum belkide hayatta hiçbirşeyi bu kadar istemediğim kadar.. Biliyorum bu kadar istemek iyi değil belki ama hakim olamıyorum duygularıma

kuzum ben seni aralığa kaydırayım mı yoksa kasım batını sildiğimde senin bilgiler de silinecek

Canim madem kasim ayi bitio tamam silinsin onemli degil o halde sen beni aralik listesine yazma bnim su adet durumum belli olsun o zaman tarihi soylerim sende eklersn olur mu ?

En sevdiginle sinanirmissin ya ama sevilmeyecek birsey değil ki evlat bu istiyom valla

Rabbim büyük bizlere de hayrlı kapı acar aralıkta korun bela ayı Aralık ayı bu ayda korunacam ben bat 6 aralık bakalım ne olacak hayrlısı
24 Kasım 2014 Pazartesi – Safer ayı 1. günü Safer ayı başlar
25 Kasım 2014 Salı – Safer ayı 2. günü
26 Kasım 2014 Çarşamba – Safer ayı 3. günü
27 Kasım 2014 Perşembe- Safer ayı 4. günü
28 Aralık 2014 Cuma – Safer ayı 5. günü
29 Kasım 2014 -cumartesi Safer ayı 6. günü
30 Kasım 2014 pazar – Safer ayı 7. günü
1 Aralık 2014 Pazartesi – Safer ayı 8. günü
2 Aralık 2014 salı – Safer ayı 9. günü
3 Aralık 2014 çarşamba – Safer ayı 10. günü
4 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 11. günü
5 Aralık 2014 cuma – Safer ayı 12. günü
6 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 13. günü
7 Aralık 2014 pazar – Safer ayı 14. günü
8 Aralık 2014 pazartesi – Safer ayı 15. günü
9 Aralık 2014 salı – Safer ayı 16. günü
10 Aralık 2014 çarşamba- Safer ayı 17. günü
11 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 18. günü
12 Aralık 2014 cuma – Safer ayı 19. günü
13 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 20. günü
14 Aralık 2014 pazar- Safer ayı 21. günü
15 Aralık 2014 pazartesi Safer ayı 22. günü
16 Aralık 2014 salı -Safer ayı 23. günü
17 Aralık 2014 çarşamba Safer ayı 24. günü
18 Aralık 2014 perşembe- Safer ayı 25. günü
19 Aralık 2014vcuma – Safer ayı 26. günü
20 Aralık 2014 cumartesi- Safer ayı 27. günü
21 Aralık 2014 pazar- Safer ayı 28. günü
22 Aralık 2014 Pazartesi- Safer ayı 29. günü Safer ayı bitiyor
23 Aralık 2014 -Salı Rebiülevvel 1. günü Rebiülevvel ayı başlar

Canim madem kasim ayi bitio tamam silinsin onemli degil o halde sen beni aralik listesine yazma bnim su adet durumum belli olsun o zaman tarihi soylerim sende eklersn olur mu ?
kuzum şimdilik seni 1 aralığa kaydırayım diyorum belli olunca durum düzeltme yaparız inşallah geç döllenmedir de o yüzden adet olmuyorsundur...ahhh ahhh çok uyuz bişey adet olmamak bende bu ay 12 gün geciktim doktorum kiste dönmüş yum dedi söktürücü ile adet oldum yarında soğan kürüne başlayacağım...umarım sende kistik bi durum yoktur balım

Waww tesbit müthiş... Hakikaten beni anlattın şu karni sivri basen genişleyen..bakalim kiz mi geliyooor :)

kılzarr merhabaa kayseride dr tavsiyeniz varr mıı..ben nevşehirdeyim kayseride bir dr gitmek istiyorum ..

İns yaa adet olmamak ne kotuymus hamile olamadgma degil adet olamadgma yaniyorum bide kisti dusunmeye basladm ne tuhaf. İns basima oyle bir is acilmaz kist tespit edilirse bnde sogan kuru yaparm bu arada dedgn gbi yapabilirsn canim.

Aza benim kafam kararı simdi ama hocalar neden bela ayı diyor bizi uyarıyor öyleyse biz yanlışmı bilgilendirmişti oluyorum teşşekkür eseri canm bende araştrm

Çok sağol sera bez yinede okuyalım tedbir amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…