2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amınnn canım ınsallah sankı bu ay fazla hamısımız cıkacak gıbı hıssedıyorum ben ınsallah oyle olur
İmsallah canim aralikta patlama olur kasimda 2 hamileden baska cikmadi sanirim benim adet gelecek sancilarim var 3 gundur hafif hafif

İmsallah canim aralikta patlama olur kasimda 2 hamileden baska cikmadi sanirim benim adet gelecek sancilarim var 3 gundur hafif hafif

sımdılık oyle canım kasımda sadece 2 tane hamıle var dur canım hıc bellı olmaz umutsuz olma bat ne zamandı canım

2 aralikta canim hayirlisi olsun hic bir belirtim yok hamilelige dair adet belirtim var olmazsada umutlar devam edecek

az kalmıs canım yarın kasımın sonu ugurluyoruz kasımı canm bu ısler hıc bellı olmaz ınsallah adet sancıların bebegın sancılarıdır gobusune konmustur tosuncugun

az kalmıs canım yarın kasımın sonu ugurluyoruz kasımı canm bu ısler hıc bellı olmaz ınsallah adet sancıların bebegın sancılarıdır gobusune konmustur tosuncugun
Evet ya kasimda bitiyor zaman nasilda geciyor benim bu 8. Ayim bebek isteyeli ruyam cikacakmi bakalim 8. Ayda hamile kaldi diyordu esim dr a insallah adet degildir adetsede zamani degilmis derim hayirlisi olsun sen ne yaptin calismalara devammi

mogamicim ben kirmizilar geldi batim 28 aralik deneme de valla denemeyi artik hesaplayamiyorum sen hall edersin

Evet ya kasimda bitiyor zaman nasilda geciyor benim bu 8. Ayim bebek isteyeli ruyam cikacakmi bakalim 8. Ayda hamile kaldi diyordu esim dr a insallah adet degildir adetsede zamani degilmis derim hayirlisi olsun sen ne yaptin calismalara devammi

Aynen canım zaman su gıbı akıp gecıyor benım bugun evlenelı 8 ay bıttı bebek ısteyelı 6 ayım ınsallah ruyan cıkar canım bebısın senı rahatsız edıyordur hep hayırlısını dılıyoruz canım Rabbım hepımzın hakkında ne hayırlıysa onu nasıp etsın bugun benım 21.gunum canım dunde calısma oldu ama artık devam edermıyım bılmıyorum canım belkı 22 gunude degerlnedırırım benımkının bu kadar gun kayacagını dusunmuyorum ama dun ılıskıden sonra esım dedıkı aktı gıttı hıcbır engele takılmadı normalde adete yakın ılıskıde esım azda olsa baskı hıssedıyordu dedım bırsey hıssettınmı yok hıssetmedım dedı bakalım hakkımızda hayırlısı canım

GÜNAYDIN elisam nasilsin o kadar oldu mj sana forum a katıldığını hatırlıyorum nasil heyecanliydin paniktin ama suan gayet sakinsin allah hazirliyo iste ben de istemiyo gibiydim hep ama suan cok istiyorum bebisi allah hazirliyo bizleri once buna inaniuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…