İyiyim canim guzel gecti esim yemekleri masayi cok begendi yemekten sonra film izledik guzel vakit gecirdikGunaydın canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın canım naptın nasıl gectı
İyiyim canim guzel gecti esim yemekleri masayi cok begendi yemekten sonra film izledik guzel vakit gecirdik
Amin canim insallah seneye hepimiz bebisli kutlariz yildonumlerimiziÇok sevındım canım benım en kotu gununuz böyle olsun seneye bebegınızle kutlarsınız ınsallah
Amin canim insallah seneye hepimiz bebisli kutlariz yildonumlerimizi
İmsallah canim aralikta patlama olur kasimda 2 hamileden baska cikmadi sanirim benim adet gelecek sancilarim var 3 gundur hafif hafifAmınnn canım ınsallah sankı bu ay fazla hamısımız cıkacak gıbı hıssedıyorum ben ınsallah oyle olur
İmsallah canim aralikta patlama olur kasimda 2 hamileden baska cikmadi sanirim benim adet gelecek sancilarim var 3 gundur hafif hafif
2 aralikta canim hayirlisi olsun hic bir belirtim yok hamilelige dair adet belirtim var olmazsada umutlar devam edeceksımdılık oyle canım kasımda sadece 2 tane hamıle var dur canım hıc bellı olmaz umutsuz olma bat ne zamandı canım
2 aralikta canim hayirlisi olsun hic bir belirtim yok hamilelige dair adet belirtim var olmazsada umutlar devam edecek
GUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?????
BEN DUN AKSAM ADET OLDUM
UMUTLAR KALDI ARALIGA EYER EYER ARALIKTA HAMIS OLURSAM YENI YIL HEDIYYESI OLACAK
Evet ya kasimda bitiyor zaman nasilda geciyor benim bu 8. Ayim bebek isteyeli ruyam cikacakmi bakalim 8. Ayda hamile kaldi diyordu esim dr a insallah adet degildir adetsede zamani degilmis derim hayirlisi olsun sen ne yaptin calismalara devammiaz kalmıs canım yarın kasımın sonu ugurluyoruz kasımı canm bu ısler hıc bellı olmaz ınsallah adet sancıların bebegın sancılarıdır gobusune konmustur tosuncugun
mogamicim ben kirmizilar geldi batim 28 aralik deneme de valla denemeyi artik hesaplayamiyorum sen hall edersinkuzum şimdilik seni 1 aralığa kaydırayım diyorum belli olunca durum düzeltme yaparız inşallah geç döllenmedir de o yüzden adet olmuyorsundur...ahhh ahhh çok uyuz bişey adet olmamak bende bu ay 12 gün geciktim doktorum kiste dönmüş yum dedi söktürücü ile adet oldum yarında soğan kürüne başlayacağım...umarım sende kistik bi durum yoktur balım
Gunaydin canim hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilarin olur yilbasina gobusunde bebisinle girersinGUNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?????
BEN DUN AKSAM ADET OLDUM
UMUTLAR KALDI ARALIGA EYER EYER ARALIKTA HAMIS OLURSAM YENI YIL HEDIYYESI OLACAK
ins ALLAH 2015 bebeklerimize girelim aminnnnnnngunaydın ıyıyım canım sen nasılsın hayırlısı canım ınsallah yenı yıl hedıyesı olarak gelır bebegın sana
saol canim hepimiz ins ALLAH yeni yila bebislerle girerizGunaydin canim hayirlisi olsun insallah bu son kirmizilarin olur yilbasina gobusunde bebisinle girersin
Kendini sicak tut canim nane kimyon karisimli cay sanciya iyi geliyorkizlar hadi gorusuruz sancim var oluyorum
sonra gorusuruz
Evet ya kasimda bitiyor zaman nasilda geciyor benim bu 8. Ayim bebek isteyeli ruyam cikacakmi bakalim 8. Ayda hamile kaldi diyordu esim dr a insallah adet degildir adetsede zamani degilmis derim hayirlisi olsun sen ne yaptin calismalara devammi
ins ALLAH 2015 bebeklerimize girelim aminnnnnnn
GÜNAYDIN elisam nasilsin o kadar oldu mj sana forum a katıldığını hatırlıyorum nasil heyecanliydin paniktin ama suan gayet sakinsin allah hazirliyo iste ben de istemiyo gibiydim hep ama suan cok istiyorum bebisi allah hazirliyo bizleri once buna inaniuorumAynen canım zaman su gıbı akıp gecıyor benım bugun evlenelı 8 ay bıttı bebek ısteyelı 6 ayım ınsallah ruyan cıkar canım bebısın senı rahatsız edıyordur hep hayırlısını dılıyoruz canım Rabbım hepımzın hakkında ne hayırlıysa onu nasıp etsın bugun benım 21.gunum canım dunde calısma oldu ama artık devam edermıyım bılmıyorum canım belkı 22 gunude degerlnedırırım benımkının bu kadar gun kayacagını dusunmuyorum ama dun ılıskıden sonra esım dedıkı aktı gıttı hıcbır engele takılmadı normalde adete yakın ılıskıde esım azda olsa baskı hıssedıyordu dedım bırsey hıssettınmı yok hıssetmedım dedı bakalım hakkımızda hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?