2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bencede yumun gecmistir bizde dun iliski oldu cok rahattim adete yakin bi yanma olurdu hic olmadi hayirlisi bakalim adet mi bebek mi gonlumden gecen bebek ama insallah rabbim ol demistirde aralikta hepimiz hamis oluruz

Gunaydın tatlım ıyıyım sen nasılsın aynen canım suan o zamanlar aklıma gelıyor nasılda heyecanlı panıktım ama dedıgın gıbı sakınlestım sımdı daha sakınım kesınlıkle Allah hazırlıyor bızı o kıvama getırıyor demekkı zaman herseye alıstırıyor canım

Bencede yumun gecmistir bizde dun iliski oldu cok rahattim adete yakin bi yanma olurdu hic olmadi hayirlisi bakalim adet mi bebek mi gonlumden gecen bebek ama insallah rabbim ol demistirde aralikta hepimiz hamis oluruz

Bencede canım banyo yapmaktan yoruldum artık yarın olurmu olmazmı hıc bılmıyorum ama sanırım olmaz hıc ıcımden gelmıyor yoruldum artık ınsallah gonlnden gecen olur canım amınn ınsallah yenıyıla hamıs olarak gırerız canım

Gunayydınnn canımm ne guzel gezersınız canımdegısıklık olur ıyı hafta sonları canım :)
İnşallah canım herkese iyi haftasonları :)
süper blummmm gez toz günaydın herkese
Günaydın canım gezip tozayım bide alışveriş ohh bide bebişimi ögrenirim haftasonuna dogru keyfıme dıyecek yok :):):):):)

İnşallah canım herkese iyi haftasonları :)

Günaydın canım gezip tozayım bide alışveriş ohh bide bebişimi ögrenirim haftasonuna dogru keyfıme dıyecek yok :):):):):)
inş blummm valla alışveriş falan süper geçen foruma gittik eşimle ohh ferahladım bende alışveriş yaptım falan :)

elisim sen 3 günde bire de çıkarabilirsin arkadaşım yum günlerinde o şekil hamiş oldu çünkü

Insallah bebektir canim.biz battas dik senle bu ay da oyle olucak galiba.eger yarinda kirmizilar gelmezse pazartesi test yapicam.hafiften agrim var gibi ama geciyor hemen.sende durumlar nasil.

elisim sen 3 günde bire de çıkarabilirsin arkadaşım yum günlerinde o şekil hamiş oldu çünkü

canım yum gunu gectı dıye dusunuyorum bugun 21. gunum cunku artık oluruna bıraktım esım ne zaman ısterse bıraz dınleneım hem bebısımde raht rahat yerlessın ınsallah yola cıkmıstırda gelıyordur canım

canim aksam iliski oldu esim prezervatifi hazirladi olmaz dedim adete birgun kala bile hamis olan varmis dedim :)

Kızlar ben cıkıyorum herkese iyi haftasonları kocişlerinize iyi bakın :) öpüyorum hepinizi aya güzel başlayalım inşallah :)

canim aksam iliski oldu esim prezervatifi hazirladi olmaz dedim adete birgun kala bile hamis olan varmis dedim :)

Cok ıyı yapmıssın canım hadı bakalım ınsallah bebısın gelır canım 2 haftadır gun asırı ılıskı canım ben yoruldum artık bıraz dınlenmek ıstıyorum yarında yapmayı duusnuyordum ama yapmam sanırım :) ınsalllah bebıslerımız gelır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…