Bencede yumun gecmistir bizde dun iliski oldu cok rahattim adete yakin bi yanma olurdu hic olmadi hayirlisi bakalim adet mi bebek mi gonlumden gecen bebek ama insallah rabbim ol demistirde aralikta hepimiz hamis oluruzAynen canım zaman su gıbı akıp gecıyor benım bugun evlenelı 8 ay bıttı bebek ısteyelı 6 ayım ınsallah ruyan cıkar canım bebısın senı rahatsız edıyordur hep hayırlısını dılıyoruz canım Rabbım hepımzın hakkında ne hayırlıysa onu nasıp etsın bugun benım 21.gunum canım dunde calısma oldu ama artık devam edermıyım bılmıyorum canım belkı 22 gunude degerlnedırırım benımkının bu kadar gun kayacagını dusunmuyorum ama dun ılıskıden sonra esım dedıkı aktı gıttı hıcbır engele takılmadı normalde adete yakın ılıskıde esım azda olsa baskı hıssedıyordu dedım bırsey hıssettınmı yok hıssetmedım dedı bakalım hakkımızda hayırlısı canım
GÜNAYDIN elisam nasilsin o kadar oldu mj sana forum a katıldığını hatırlıyorum nasil heyecanliydin paniktin ama suan gayet sakinsin allah hazirliyo iste ben de istemiyo gibiydim hep ama suan cok istiyorum bebisi allah hazirliyo bizleri once buna inaniuorum
Bencede yumun gecmistir bizde dun iliski oldu cok rahattim adete yakin bi yanma olurdu hic olmadi hayirlisi bakalim adet mi bebek mi gonlumden gecen bebek ama insallah rabbim ol demistirde aralikta hepimiz hamis oluruz
Günaydın kızlar :):):):):) kv gidicz erkenden kalktık haftasonu dinlenmek yok bize eşim p.teside izin aldı izmirde gezerız bari o gun :)
süper blummmm gez tozGünaydın kızlar :):):):):) kv gidicz erkenden kalktık haftasonu dinlenmek yok bize eşim p.teside izin aldı izmirde gezerız bari o gun :)
süper blummmm gez tozgünaydın herkese
İnşallah canım herkese iyi haftasonları :)Gunayydınnn canımm ne guzel gezersınız canımdegısıklık olur ıyı hafta sonları canım :)
Günaydın canım gezip tozayım bide alışveriş ohh bide bebişimi ögrenirim haftasonuna dogru keyfıme dıyecek yok :):):):):)süper blummmm gez tozgünaydın herkese
özelden yazdım sana bebeğim bugün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettik yoğunn olacağım pek girmeyebilirim neteGunaydınn canım nasılsn tatlım gorusemedık :)
inş blummm valla alışveriş falan süper geçen foruma gittik eşimle ohh ferahladım bende alışveriş yaptım falan :)İnşallah canım herkese iyi haftasonları :)
Günaydın canım gezip tozayım bide alışveriş ohh bide bebişimi ögrenirim haftasonuna dogru keyfıme dıyecek yok :):):):):)
özelden yazdım sana bebeğim bugün arkadaşlarımızı yemeğe davet ettik yoğunn olacağım pek girmeyebilirim nete
Aslında eşimle alısverıs yapmayı sevmıyorum her seyı begenmez uyuzum :) bide sıkılıyo beklemekten :) ama beraber gezmek güzelinş blummm valla alışveriş falan süper geçen foruma gittik eşimle ohh ferahladım bende alışveriş yaptım falan :)
şu kocaların geneli böyle :) olsun gezmek başka şey, zaten alışveriş en güzel arkadaşlarla yapılırAslında eşimle alısverıs yapmayı sevmıyorum her seyı begenmez uyuzum :) bide sıkılıyo beklemekten :) ama beraber gezmek güzel
elisim sen 3 günde bire de çıkarabilirsin arkadaşım yum günlerinde o şekil hamiş oldu çünküBencede canım banyo yapmaktan yoruldum artık yarın olurmu olmazmı hıc bılmıyorum ama sanırım olmaz hıc ıcımden gelmıyor yoruldum artık ınsallah gonlnden gecen olur canım amınn ınsallah yenıyıla hamıs olarak gırerız canım
Evet canım katılıyorum sana :) ben annemlede alışveriş yapmasını severım zevklı kadındır :)şu kocaların geneli böyle :) olsun gezmek başka şey, zaten alışveriş en güzel arkadaşlarla yapılır
Insallah bebektir canim.biz battas dik senle bu ay da oyle olucak galiba.eger yarinda kirmizilar gelmezse pazartesi test yapicam.hafiften agrim var gibi ama geciyor hemen.sende durumlar nasil.Bencede yumun gecmistir bizde dun iliski oldu cok rahattim adete yakin bi yanma olurdu hic olmadi hayirlisi bakalim adet mi bebek mi gonlumden gecen bebek ama insallah rabbim ol demistirde aralikta hepimiz hamis oluruz
elisim sen 3 günde bire de çıkarabilirsin arkadaşım yum günlerinde o şekil hamiş oldu çünkü
canim aksam iliski oldu esim prezervatifi hazirladi olmaz dedim adete birgun kala bile hamis olan varmis dedim :)Bencede canım banyo yapmaktan yoruldum artık yarın olurmu olmazmı hıc bılmıyorum ama sanırım olmaz hıc ıcımden gelmıyor yoruldum artık ınsallah gonlnden gecen olur canım amınn ınsallah yenıyıla hamıs olarak gırerız canım
canim aksam iliski oldu esim prezervatifi hazirladi olmaz dedim adete birgun kala bile hamis olan varmis dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?