2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inş elisim zaten geçmiştir dediğin gibi her ihtimale karşı adete kadar devam ve inş gelmez hiçbir şey

aynen.. iyiyim canim yataktan cikamadim bugun yuyurus e gidcem guya evden de cikamadim ctesi tembelligi camasir birikmis uc gundur bulasik makinasi acilmamis ne bicim ev hanimiyim ben yaa ☺☺

pazartediden sonra dun oldu bizimde sra verdik iyide oldu

inş elisim zaten geçmiştir dediğin gibi her ihtimale karşı adete kadar devam ve inş gelmez hiçbir şey

evet canım benımkı en fazla 4 gun gecıkıyor onuda baz olarak 19 gunu ve 20 gunude degerlendırdık hafta ıcı belkı calısma olurda hafta sonu dınelnırz galıba evet ınsalah bırsey gelmez canım :)

aynen.. iyiyim canim yataktan cikamadim bugun yuyurus e gidcem guya evden de cikamadim ctesi tembelligi camasir birikmis uc gundur bulasik makinasi acilmamis ne bicim ev hanimiyim ben yaa ☺☺

hafta sonunun tadını cıkar canım su ozel sırketlerdede hafta sonunu tatıl yapsalar cok guzel olacak benımde evde kırlı sepetı dolu bugun gıdıp yıkamaya baslayacagım bulasık makınesını calıstırmıstım daha yerlestırmedım bugun onuda yapacagım sanırım bende tembel bır ev hanımıyım:)

Senin de pazar yogun olacak desene aman hem calis hem ev anca bu kadar napalim ☺☺ evet ctesin de tatil olsa ne iyi olurdu canmm

Senin de pazar yogun olacak desene aman hem calis hem ev anca bu kadar napalim ☺☺ evet ctesin de tatil olsa ne iyi olurdu canmm

Valla canım dedıgın gıbı calısınca ancak bu kadar yetısebılıyorum esım evde ben gıdene kadar mutfakta tezgahın uzerı dolar bugunden baslarım artık bu hafta sadece camasırlarla ugrasacagım canım hafta ıcı lavaboları temızlemıstım zaten :) ahh ahh keske canım cumartesı temızlıgı bıtırır pazar dınelnırdım bırde soguk canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor

Gunaydınnn canım cokk sukur ıyyıımm canım sen nasılsınnn :)
Allah iyilik versin canım bende çok şükür iyiyim :) sabah bi karın ağrısıyla uyandım adet sancısı gibi bildiğin kıvramdım sonra wc ye gittim sanki (çok çok afedersin ) hafif ishal gibiyim.hayırdır inşş

Amınn canım hepımıze :) hım anladım canım usuttunmu acaba ben usudugumde karnım agrır hemen lavaboya gıderım sıcak tutmaya calıs kendını gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne :)

Amınn canım hepımıze :) hım anladım canım usuttunmu acaba ben usudugumde karnım agrır hemen lavaboya gıderım sıcak tutmaya calıs kendını gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne :)
muhtemelen canım üşüttüm çünkü dün alışveriş merkezinde baya bi soğuk aldım ayaklarım falan üşüdü.Buarada ben sabah idarar testi yaptım sani çokkk silik çizgi vardı yada ben yanlış gördüm yok denecek gibiydi.(bende ki de saçmalık kanda çıkmayan şey idrar da nasıl çıkacaksa )

Gecmıs olsun canım benımde adetımden bı kac gun once ıshalım baslamıstı sonra 3 ay devam ettı zaten ıns hayırlı sonuclar alırsın sen yınede dıkkat et kendıne :)

hımm anladım canım evet usuttugunden olabılır bugun sıcak tut kendını canım hadı ya canım belkı degerın yukselmeye baslamıstır hayırlısı olsun canım bazen kandada cıkmayabılıyormus ınsallah bebısın gelmıstır canım :)

Gecmıs olsun canım benımde adetımden bı kac gun once ıshalım baslamıstı sonra 3 ay devam ettı zaten ıns hayırlı sonuclar alırsın sen yınede dıkkat et kendıne :)
teşekkür ederin canım benim aminn inşş :) ya diyorum kabız olmam gerekirken ishal neyin nesi ama böyle durumlarda yaşanıyormuş :) inşş gebeyimdir rabbim duysun sesimizi :) canım sende sağlıkla kavuşursun bebeğine innşş teşekkür ederim rahatlattın beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…