aminnn kuzumm aminnn :)hımm anladım canım evet usuttugunden olabılır bugun sıcak tut kendını canım hadı ya canım belkı degerın yukselmeye baslamıstır hayırlısı olsun canım bazen kandada cıkmayabılıyormus ınsallah bebısın gelmıstır canım :)
mrb arkdsm konuya ortasindan girdm gecikmn nekadr ne durumdan bilmiyorum bzm bi komsumuzn kanda gebeligi cikmiyodu idrarda cikiyodu yinede dikkat et cnm kendine birax dha bkle zaten 6-7 haftlikken kese gorunuyo olmadi ultrasonla bkar doktr umidnimuhtemelen canım üşüttüm çünkü dün alışveriş merkezinde baya bi soğuk aldım ayaklarım falan üşüdü.Buarada ben sabah idarar testi yaptım sani çokkk silik çizgi vardı yada ben yanlış gördüm yok denecek gibiydi.(bende ki de saçmalık kanda çıkmayan şey idrar da nasıl çıkacaksa)
Kızlar ben doktora gittim, eşimde tabi. Saat 09:00'da o girdi, girmesiyle çıkması bir oldu spermiograma yönlendirmiş doktoru. Eşim eve gitti doldurdu geldi 10 dk. içinde o geldiğinde ben hala kendi randevumu bekliyordum düşünün yani. Saat 9:30'ta da ben girdim. Sağolsun doktorum çok ilgilendi tavsiye üzerine gittim zaten. Önce şöyle bir baktı girişte hemen bir yara gördü, yara akıntıya sebebiyet veriyormuş. Zaten çıkardı ucunu gösterdi kan olmuştu. O nedenle smear alıcam dedi. Smear aldı. Bugün tüm tahlillerimizi yapalım dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdım. Yarayı doğumdan sonra ya yakarız ya dondoruruz dedi. Eşimin sperm testi saat 12:30 çıkıcak. Benim sonuçlar 16:00'da. Adetin 2 ile 5. günü arası hormon testi istedi. Geldiğinde eşinin test sonucunu ve kendi tahlil ve smear sonucunuda getirirsin onları da değerlendiririz dedi. Bu arada folio verdi içinde 120 adet folic asit+iyot+vitamin b12 var. Eşimde içecekmiş bunu her gün bir tane. Maalesef devlet karşılamıyor. Biraz pahalı.
Rahmimi ultrasonda biraz dar buldu ama bebeğin tutunmasına kesinlikle engel değil dedi. Rahim duvarım kalınlaşmış adet yakın gözüküyor dedi. Yumurtaların iyi gözüküyor dedi. Ben bu ay yumurtamın erken çatladığını çünkü 16. günden beri ovulasyon yapıp yakalayamadığımı söyledim önceki aylar çok net görüyordum dedim. Ne zaman çatlamış olduğunu göremem ama kalınlaşma çok güzel, çok normal çatlamış demekki dedi. Bende bugün yarın adeti bekliyorum zaten. Bu arada her ay çok net yumurtlamayı görebilirsin ama yumurta çatlıyor diye gebelik oluşacak diye bir şey yok gebeliğin oluşması için herşeyin tam olması gerekiyor bir şeyin düşükse dedi o zaman gebelik olmuyor biz hastada eksik olanı veriyoruz o eksik hop bir sonraki ay bakıyoruz hastamız hamile dedi. Ve yumurtlama testlerinden ziyade bizim burda yumurtayı görüp ona göre plan yapmamız gebelik için en güzel yöntem dedi. Hormondan sonra test sonuçlarımızı da değerlendirip fitil vericek dediğine göre. En sonda hsg filmi çekicek tüpler için. Böyle işte kızlar. Tabi inşallah gerek kalmaz ben fitilden sonra hamiş kalırım.
Tesekkurler canım ınsallah aynen dedıgın gıbı normalde kabız olurdum bende usuttum heralde dedım gercı agustosun sıcagındaydım ama ole dusundumteşekkür ederin canım benim aminn inşş :) ya diyorum kabız olmam gerekirken ishal neyin nesi ama böyle durumlarda yaşanıyormuş :) inşş gebeyimdir rabbim duysun sesimizi :) canım sende sağlıkla kavuşursun bebeğine innşş teşekkür ederim rahatlattın beni :)
Gecmıs olsun canım ne guzel anlatmıs herseyı dr un ınsalalh testlerın sonucu guzel cıkacak canım hayırlısıyla ınsallh kısa tedavının ardından bebegın gelır
canım cok gecmıs olsun benımde akıntım cok oluyodu doktor baktı rahım agzında yara var dedı aynen dedıgın gıbı gosterdı smear verdım cok sukur bıse cıkmadı. sonra o ıltıhaplı akıntıyı kurutmak ıcın 1 ay ılac ve fıtıl kullandım. sonrada yaram yakıldı 1 ay ılıskı yok dedı. zaten ılıskı sırasında agrım oluyodu benım oda yaradanmıs. sonra sukur yaram ıglestıde rahatladımKızlar ben doktora gittim, eşimde tabi. Saat 09:00'da o girdi, girmesiyle çıkması bir oldu spermiograma yönlendirmiş doktoru. Eşim eve gitti doldurdu geldi 10 dk. içinde o geldiğinde ben hala kendi randevumu bekliyordum düşünün yani. Saat 9:30'ta da ben girdim. Sağolsun doktorum çok ilgilendi tavsiye üzerine gittim zaten. Önce şöyle bir baktı girişte hemen bir yara gördü, yara akıntıya sebebiyet veriyormuş. Zaten çıkardı ucunu gösterdi kan olmuştu. O nedenle smear alıcam dedi. Smear aldı. Bugün tüm tahlillerimizi yapalım dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdım. Yarayı doğumdan sonra ya yakarız ya dondoruruz dedi. Eşimin sperm testi saat 12:30 çıkıcak. Benim sonuçlar 16:00'da. Adetin 2 ile 5. günü arası hormon testi istedi. Geldiğinde eşinin test sonucunu ve kendi tahlil ve smear sonucunuda getirirsin onları da değerlendiririz dedi. Bu arada folio verdi içinde 120 adet folic asit+iyot+vitamin b12 var. Eşimde içecekmiş bunu her gün bir tane. Maalesef devlet karşılamıyor. Biraz pahalı.
Rahmimi ultrasonda biraz dar buldu ama bebeğin tutunmasına kesinlikle engel değil dedi. Rahim duvarım kalınlaşmış adet yakın gözüküyor dedi. Yumurtaların iyi gözüküyor dedi. Ben bu ay yumurtamın erken çatladığını çünkü 16. günden beri ovulasyon yapıp yakalayamadığımı söyledim önceki aylar çok net görüyordum dedim. Ne zaman çatlamış olduğunu göremem ama kalınlaşma çok güzel, çok normal çatlamış demekki dedi. Bende bugün yarın adeti bekliyorum zaten. Bu arada her ay çok net yumurtlamayı görebilirsin ama yumurta çatlıyor diye gebelik oluşacak diye bir şey yok gebeliğin oluşması için herşeyin tam olması gerekiyor bir değerin düşükse gebelik oluşmuyor, biz hastada eksik olanı veriyoruz hop bir sonraki ay bakıyoruz hastamız hamile dedi. Ve yumurtlama testlerinden ziyade bizim burda yumurtayı görüp ona göre plan yapmamız gebelik için en güzel yöntem dedi. Hormondan sonra test sonuçlarımızı da değerlendirip fitil vericek dediğine göre. En sonda hsg filmi çekicek tüpler için. Böyle işte kızlar. Tabi inşallah gerek kalmaz ben fitilden sonra hamiş kalırım.
merhaba canım :) bende doktora gitmiştim iki gün önce ultrasonla rahmime baktığında aynen şu lafları sarf etti ; ama bi dakika ya sen hamile gibisin zaten dedi rahim hazırlamaya başlamış kendini.sonra test yaptık beta hgc 0.1oo progesteron 19.85 çıktı ve dediki progesteron ve rahim görüntüsü benim şüphelerimi destekliyor dedi.premesis diye bir ilaç verdi ve bekleyelim bi 3 üne kadar dedi :) ohh çok uzun oldu :)mrb arkdsm konuya ortasindan girdm gecikmn nekadr ne durumdan bilmiyorum bzm bi komsumuzn kanda gebeligi cikmiyodu idrarda cikiyodu yinede dikkat et cnm kendine birax dha bkle zaten 6-7 haftlikken kese gorunuyo olmadi ultrasonla bkar doktr umidni
sen hiç kabızlık yaşadın mı peki canım?Tesekkurler canım ınsallah aynen dedıgın gıbı normalde kabız olurdum bende usuttum heralde dedım gercı agustosun sıcagındaydım ama ole dusundumIns Rabbım sızede nasıp eder
canım cok gecmıs olsun benımde akıntım cok oluyodu doktor baktı rahım agzında yara var dedı aynen dedıgın gıbı gosterdı smear verdım cok sukur bıse cıkmadı. sonra o ıltıhaplı akıntıyı kurutmak ıcın 1 ay ılac ve fıtıl kullandım. sonrada yaram yakıldı 1 ay ılıskı yok dedı. zaten ılıskı sırasında agrım oluyodu benım oda yaradanmıs. sonra sukur yaram ıglestıde rahatladımtabı yaranın boyutları vardır kesın ama benım doktorum dedıkı yarayla hamıs olman zor ımkansız degıl ama yaradakı ıltıhap gelen spermlerı olduruyomus o yuzden zor olur dedı. ılerlemeden yakalım dedı bende yaktırdım. bu arada o bolgenı sabunla lıfleme dedı bana ph sevıyesını degıstırıyomus bebe sampuanı al onla yıka dedı ozamandan berı onla yıkarım halada yıkıyorum Uzun oldu k bakma canım
benim ablamda da vardı vajinal sıkıntı seba med in vajina için özel yıkama jeli var tavsiye ederim eczanedende alabilirsin :) geçmiş olsunCanım ne kusuru çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok yararlı oldu benim için. Daha önce gittiğim doktorda sanırım böyle bir şey görmüştü ama bana birşey anlatmamıştı doğumdan sonra bakalım demişti çok önemli boyutta görmedi ki birşey vermemişti bende hiç üzerinde durmamıştım ama arkadaşımda bu doktora gitti onunda akıntısı vardı fitil verdi kullandığı hafta akıntısı bitti sonra gene başladı fakat bu ay hamilelik haberini aldık işte. Sanırım yakılacak boyutta mı görmedi acaba bir dahaki gittiğimde senin anlattığını anlatacağım ama mutlaka ve bebe şampuanı alacağım hemen bugün. Her ilişkide olmasada ara sıra bendede ağrı oluyor demek sebebi buymuş. Bu arada yaktırma işlemi zor bir işlem mi? Neden herkes doğumdan sonra dedi ki acaba bana onu da merak ettim.
benim ablamda da vardı vajinal sıkıntı seba med in vajina için özel yıkama jeli var tavsiye ederim eczanedende alabilirsin :) geçmiş olsun
Günaydın kızlarr geç oldu bu günaydın ama :) Öncee Lovely35 geçmiş olsun çokçok. Dünden beri buraya KAYGILI uğramamış mı onun iltihap ne durumda merak ettim.
Sabaha karşı rüyamda papağan gördüm yeşil yeşil pek yaramaz pek cana yakın bişeydi bi benim koluma geliyodu bi kocama uçuyodu kocam kuşlardan korkar ama papağandan korkmuyodu. Böyle bi keyifle uyandım bi duygusallık bi şapşallık sanırım iyice kırdım kafayı artıkKız bebişkoya yorumlanıyormuş papağan görmek hayırlısı artık bugün şöyle güzel hamiş haberleri alsak birilerinden de keyiflensek iyice keşke
Hmm su içmeyi bırakmadıysa eminim iyi haber verecektir Kaygılı. İnşallaaahh senin yorumladığın gibi çıkar rüyam heyecanlanmak için bahane arıyo gibiyim valla. sen ne zamandır deniyosun ne durumdasın bebiş konusunda? Buralarda yeniyim daha tam bilemiyorum sizleri ve bebiş durumlarınızı :)Gunaydınnn ruyan hayırlara vesıle olsunn kaygılı bugun dr gıdecektı ama kaygılı hafta sonları sıteye gırmıyor ama gırmeye calsıırım demıstı ne durumda bılmıyoruz ınsallah bebıs haberı alırız en kısa zamanda belkıde senın bebısın gobusune konacak bır sana bır kocana gıttgıne gore :)
İnanmam ben ona ama baktım erkek diyor orda :)Kız geliyor kızzz :))) çin takvimine bak bakalım neymiş
Hmm su içmeyi bırakmadıysa eminim iyi haber verecektir Kaygılıın İnşallaaahh senin yorumladığın gibi çıkar rüyam heyecanlanmak için bahane arıyo gibiyim valla. sen ne zamandır deniyosun ne durumdasın bebiş konusunda? Buralarda yeniyim daha tam bilemiyorum sizleri ve bebiş durumlarınızı :)
İnanmam ben ona ama baktım erkek diyor orda :)
6 ay küçümsenecek bi süre de değil inşallah bu ay gelmiştir bebişin. Stres olmayalım desekte insan bekliyor gün sayıyor elinde olmadan. En güzeli duaya sığınmak.ınsallah guzel haberlerle gelır :) ınsallah oyle cıkar ruyan :) benım bu ay 6 ayım her ay adetım duzenlıdır 28 gunde bır olurum ama gecen ay 4 gunluk gecıkmem oldu bende bu ay calısmaları sıkı tuttum 2 haftadır gun asırı devam edıyorum bugun 21 gunum dunde calısma oldu ama artık oluruna bırakırım ınsallah Rabbım ol demıstır bebegım gelır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?