2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

6 ay küçümsenecek bi süre de değil inşallah bu ay gelmiştir bebişin. Stres olmayalım desekte insan bekliyor gün sayıyor elinde olmadan. En güzeli duaya sığınmak.

evet 6 ay kısa degıl ama bızım hıc duzenlı ılıskı olmadı bu sure ıcerısınde dıkkat etmedık yum donemınde 1 2 gun calısıp 2 bıraktık oda tahmını yum gununde ama bu ay ıyıce tecrube edındım ve 2 haftadır gun asırı ılıskı oldu ınsallah gelmıstır bebegım ama artık alıstım sakınım eskısı gıbı heyecan stres yapmıyorum evet dua etmek duayla beklemek cok guzel senın durumun nasıl canım

kızlar 4 yumurtamız döllenmiş inş hepsi sağlıklı şekilde gelişmeye devam eder dua edin bize

Ayyyyy canım benım ne guzel bır haber buuuu hadı bakalım ınsallahhhh canım hepsı saglıklı gelıssın gobusune konsunlar eger hepsı saglıklı gelısırse droduzmu olacak canımmm

Ayyyyy canım benım ne guzel bır haber buuuu hadı bakalım ınsallahhhh canım eger hepsı saglıklı gelısırde droduzmu olacak canımmm
yok cnm inşallah hepsi gelişir de bunlardan en sağlıklı olan 2 si göbüşüme koyulacak inşallahhh diğerikisini de dondurcaz sanırım ilerde kardeş istersek diye

İyiyim...maaşAllah diyorum...hiç bulantim yok...gittiler mi acaba , yarın 12.haftam doluyor...belki dr gitti elisamm
Nakış kursum var bugün...birazdan gidecegim ışte..:) sen nasılsın tatlim:)?

Maşallah maşallah gtısınler canım soyle rahat rahat hamılelegının tadını cıkart tatlımmm :) hımmm kursta cok yorma kendını yolda gıderkende usutme sakın sıkı sıkı gıyn canım:) bende ıyıyım canım cok sukur bugun21 gunum dun calısmada oldu bakalım hayırlısı artık :)

yok cnm inşallah hepsi gelişir de bunlardan en sağlıklı olan 2 si göbüşüme koyulacak inşallahhh diğerikisini de dondurcaz sanırım ilerde kardeş istersek diye

Hımmm anladım canım ne guzel cok sevındım tatlım guzel haberler alacagız ben ınanıyorum canımmm :) kardeslerde sımdıden hazır oluyor o zaman

Öncelikle doktorun çok güzel açıklamış sonuçlar inşallah temiz çıkar ezan vakti bir inşallah dedim

Benim folik asitten vermiş gerçekten en iyisi o ben çok bağrındım herkes için die devlet karşılamıyor 40 tl filan olması lazım bak diğerini 2 tl olan varya doktorum onu hiç içme demişti

Bebe şampuan yerine bundan almanız uygun değilmi ben her banyoda bunu kullanıyorum pH dengesi için

Eklentiler

• 37_buyuk.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 74
aynen.. iyiyim canim yataktan cikamadim bugun yuyurus e gidcem guya evden de cikamadim ctesi tembelligi camasir birikmis uc gundur bulasik makinasi acilmamis ne bicim ev hanimiyim ben yaa ☺☺
sen simdi benim evi gor canim camasir birkkti bulasik dunden beri yikayamadim gorsen esimin giyecek koyu renk corabi kalmamis dun biraz gezdim diye bugun ayaga kalkamiyorum kahvalti yaptim yatiyorum oyy oyy Allahtan yemegim var kalan

Insallah bebektir canim.biz battas dik senle bu ay da oyle olucak galiba.eger yarinda kirmizilar gelmezse pazartesi test yapicam.hafiften agrim var gibi ama geciyor hemen.sende durumlar nasil.
İnsallah bebistir canim ama3 gundur hafif adet sancilarim basladi adet olacagim sanirim insallah sen olmazsinda bebisin gobusune konar batdasim benim batda 2 aralikta sali gunu olmazsam carsamba yaparim testi

Masallah canim insallah gobusunde buyuyecek minnoslarin hayirlisiyla dualarim seninle

Amin amin tatlim benim..:)
Kurs hemen karşımda canim..Allahtan şanslıyım o yönden :)
Ohh çok güzel canim... Yarın da yapın garanti olsun..ama dikat et kendine usutme sakin:)

Herkese selamlar, damdan düşer gibi olacak ama soru sormak istiyorum :/

Son regl tarihim 1 kasımdı ve 27 kasımda gelecek olan reglimin ilk günüydü.
26 kasımda peçeteye çok açık pembe bir akıntı geldi ve 27 kasımda da regl oldum ama her zamankinden daha azdı yoğunluğu...İkinci gün yani dün, çok az gelip kesildi.Bu sabah baktığımda pedim temizdi fakat peçeteyle sildiğimde sabah, kahverengi akıntı vardı...

Pazartesi-Salı günü test yapacağım ama sizden tahminler rica ediyorum, deneyimleriniz var mı?

Yerlesme olabilir canim ben hic yasamadim ama adetin herzamankinden rengi farkli ve kisa surmus insallah pozitifi gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…