2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnsallah bebistir canim ama3 gundur hafif adet sancilarim basladi adet olacagim sanirim insallah sen olmazsinda bebisin gobusune konar batdasim benim batda 2 aralikta sali gunu olmazsam carsamba yaparim testi
Normalde simdiye kadar coktan test yapmistim elim gitmiyor korkuyorum. pozitif gorecegime inanasim gelmiyor.senin agrilar erken baslamis belkide bebistir.kirmizilar gelene kadar oyunu birakmak yok.

Amin amin tatlim benim..:)
Kurs hemen karşımda canim..Allahtan şanslıyım o yönden :)
Ohh çok güzel canim... Yarın da yapın garanti olsun..ama dikat et kendine usutme sakin:)

Hımmm yakın olması cok ıyı canım :)

valla canım yarını hıc bılmıyorum belkı olabılır ama canım dun ılıskıden sonra esım sunu söyledı dırek aktı gıttı bırseye takılmadı dedı normalde esım adetıme yakın ılıskılerde baskı hıssettıgını soylerdı dedım baskı hıssettınmı hayır dedı umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)

Normalde simdiye kadar coktan test yapmistim elim gitmiyor korkuyorum. pozitif gorecegime inanasim gelmiyor.senin agrilar erken baslamis belkide bebistir.kirmizilar gelene kadar oyunu birakmak yok.
Bende adetim gecse bile pozitifi gorecegime inanasim gelmiyor gorsemde inanmam herhalde benim vucudum belli olmuyor canim 1 hafta oncede sancim basladigi oluyor 2 gun oncede hayirlisi olsun insallah gebedas oluruz

İns yaa adet olmamak ne kotuymus hamile olamadgma degil adet olamadgma yaniyorum bide kisti dusunmeye basladm ne tuhaf. İns basima oyle bir is acilmaz kist tespit edilirse bnde sogan kuru yaparm bu arada dedgn gbi yapabilirsn canim.
canım en iyisi bir doktora görünmek git bakalım ne durumda yumurtalıklar

Kızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.

Eklentiler

• image.webp
    134,9 KB · Görüntüleme: 3.220
Bende adetim gecse bile pozitifi gorecegime inanasim gelmiyor gorsemde inanmam herhalde benim vucudum belli olmuyor canim 1 hafta oncede sancim basladigi oluyor 2 gun oncede hayirlisi olsun insallah gebedas oluruz
Insallah canim artik gebedas olalim aralik ayini hamisli acariz sonra da tum topik sirayla gideriz.

baya detaylı bi muayene olmuş canım sevindim umarım faydasını görürsünüz bu yapılanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…