Normalde simdiye kadar coktan test yapmistim elim gitmiyor korkuyorum. pozitif gorecegime inanasim gelmiyor.senin agrilar erken baslamis belkide bebistir.kirmizilar gelene kadar oyunu birakmak yok.İnsallah bebistir canim ama3 gundur hafif adet sancilarim basladi adet olacagim sanirim insallah sen olmazsinda bebisin gobusune konar batdasim benim batda 2 aralikta sali gunu olmazsam carsamba yaparim testi
Inşallah cnm allah gönlüne göre verir tutunsun en az iki tanesi :) dualarımızdasın cnm benimkızlar 4 yumurtamız döllenmiş inş hepsi sağlıklı şekilde gelişmeye devam eder dua edin bize
teşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah bizlere deInşallah cnm allah gönlüne göre verir tutunsun en az iki tanesi :) dualarımızdasın cnm benim
Amin amin tatlim benim..:)
Kurs hemen karşımda canim..Allahtan şanslıyım o yönden :)
Ohh çok güzel canim... Yarın da yapın garanti olsun..ama dikat et kendine usutme sakin:)
Bende adetim gecse bile pozitifi gorecegime inanasim gelmiyor gorsemde inanmam herhalde benim vucudum belli olmuyor canim 1 hafta oncede sancim basladigi oluyor 2 gun oncede hayirlisi olsun insallah gebedas oluruzNormalde simdiye kadar coktan test yapmistim elim gitmiyor korkuyorum. pozitif gorecegime inanasim gelmiyor.senin agrilar erken baslamis belkide bebistir.kirmizilar gelene kadar oyunu birakmak yok.
Inşallah cnm :) benim dün akşam dan beri sancım var nedir bilmiyorum bat 10 aralık daha var reglime tutmuşmudur acaba içim de güzel hisler var umarım bu sefer olur da çok beklemeden bebeşimiz gelirteşekkür ederim ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah bizlere de
hayırlısı olsun balım umarım daha fazla bekletmez seni sıpamogamicim ben kirmizilar geldi batim 28 aralik deneme de valla denemeyi artik hesaplayamiyorum sen hall edersin
canım en iyisi bir doktora görünmek git bakalım ne durumda yumurtalıklarİns yaa adet olmamak ne kotuymus hamile olamadgma degil adet olamadgma yaniyorum bide kisti dusunmeye basladm ne tuhaf. İns basima oyle bir is acilmaz kist tespit edilirse bnde sogan kuru yaparm bu arada dedgn gbi yapabilirsn canim.
Insallah canim artik gebedas olalim aralik ayini hamisli acariz sonra da tum topik sirayla gideriz.Bende adetim gecse bile pozitifi gorecegime inanasim gelmiyor gorsemde inanmam herhalde benim vucudum belli olmuyor canim 1 hafta oncede sancim basladigi oluyor 2 gun oncede hayirlisi olsun insallah gebedas oluruz
Canim kacinci gunundesin adet dongun kac gun.mrb kızlar bn ovu. testi yapıorum 3 gündür ama hep silik neden acaba ?
Canm tam anlamadim ama sayi 200.000 ise biraz sayi dusuk ama 1milyonda 200 bin ise normaldir heraldeKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
cnm ben pcoluyum ve 50 günde bir adet oluyorum yumurtlama 36.günde olucak şuan 33. gündeyimCanim kacinci gunundesin adet dongun kac gun.
baya detaylı bi muayene olmuş canım sevindim umarım faydasını görürsünüz bu yapılanlarınKızlar ben doktora gittim, eşimde tabi. Saat 09:00'da o girdi, girmesiyle çıkması bir oldu spermiograma yönlendirmiş doktoru. Eşim eve gitti doldurdu geldi 10 dk. içinde o geldiğinde ben hala kendi randevumu bekliyordum düşünün yani. Saat 9:30'ta da ben girdim. Sağolsun doktorum çok ilgilendi tavsiye üzerine gittim zaten. Önce şöyle bir baktı girişte hemen bir yara gördü, yara akıntıya sebebiyet veriyormuş. Zaten çıkardı ucunu gösterdi kan olmuştu. O nedenle smear alıcam dedi. Smear aldı. Bugün tüm tahlillerimizi yapalım dedi. Kan ve idrar tahlili yaptırdım. Yarayı doğumdan sonra ya yakarız ya dondoruruz dedi. Eşimin sperm testi saat 12:30 çıkıcak. Benim sonuçlar 16:00'da. Adetin 2 ile 5. günü arası hormon testi istedi. Geldiğinde eşinin test sonucunu ve kendi tahlil ve smear sonucunuda getirirsin onları da değerlendiririz dedi. Bu arada folio verdi içinde 120 adet folic asit+iyot+vitamin b12 var. Eşimde içecekmiş bunu her gün bir tane. Maalesef devlet karşılamıyor. Biraz pahalı.
Rahmimi ultrasonda biraz dar buldu ama bebeğin tutunmasına kesinlikle engel değil dedi. Rahim duvarım kalınlaşmış adet yakın gözüküyor dedi. Yumurtaların iyi gözüküyor dedi. Ben bu ay yumurtamın erken çatladığını çünkü 16. günden beri ovulasyon yapıp yakalayamadığımı söyledim önceki aylar çok net görüyordum dedim. Ne zaman çatlamış olduğunu göremem ama kalınlaşma çok güzel, çok normal çatlamış demekki dedi. Bende bugün yarın adeti bekliyorum zaten. Bu arada her ay çok net yumurtlamayı görebilirsin ama yumurta çatlıyor diye gebelik oluşacak diye bir şey yok gebeliğin oluşması için herşeyin tam olması gerekiyor bir değerin düşükse gebelik oluşmuyor, biz hastada eksik olanı veriyoruz hop bir sonraki ay bakıyoruz hastamız hamile dedi. Ve yumurtlama testlerinden ziyade bizim burda yumurtayı görüp ona göre plan yapmamız gebelik için en güzel yöntem dedi. Hormondan sonra test sonuçlarımızı da değerlendirip fitil vericek dediğine göre. En sonda hsg filmi çekicek tüpler için. Böyle işte kızlar. Tabi inşallah gerek kalmaz ben fitilden sonra hamiş kalırım.
Canm bide morfolofi de onemli ona niye bakilmamisKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
Canm bide morfolofi de onemli ona niye bakilmamisKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
Canm bide morfolofi de onemli ona niye bakilmamis
maşşallah maaşallah canım ne güzel heyecanlar bunlar inş tutunacaklarkızlar 4 yumurtamız döllenmiş inş hepsi sağlıklı şekilde gelişmeye devam eder dua edin bize
Ben de anlamadim sayidan ama nadir hareketli yazmasi sıkıntı anlamina.mi geliyo ki dr ne dedi ?Kızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?