kuzum cinsiyet belli oldu mu sıpanınBebe şampuan yerine bundan almanız uygun değilmi ben her banyoda bunu kullanıyorum pH dengesi için
Canm morfolojide spermlerin sekil bozuklugu varmi doye bakiliyo o bakilmamis bide hareketlilikte de % kaci harekli kaci hareketsiz yazmalari lazimdiBilmiyorum ki bunu basıp verdiler.
bu test niye bu kadar yalın...sayı 200 binse gerçekten ve mikroskopik inceleme doğruysa sanırım tüp görünüyor sanada canım...lakin isterseniz bi daha yaptırın ve eşin bu defa merkezde versin örnekleriKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
Canım 2 hafta önce ikili test için gittik yaramaz durmadı doktor % 70 kız dedi ama o gün 3 kez usg ye girdim uyurken yakalayınca erkeğe de benziyor dedi 2 hafta sonra yine gidicez ama kusmalarım için pazartesi gidersem belki öğrenirim yaramaz kendini göstermiyorkuzum cinsiyet belli oldu mu sıpanın
tamam canım öğrende senin miniğide cinsiyet tablosunda göstereyimCanım 2 hafta önce ikili test için gittik yaramaz durmadı doktor % 70 kız dedi ama o gün 3 kez usg ye girdim uyurken yakalayınca erkeğe de benziyor dedi 2 hafta sonra yine gidicez ama kusmalarım için pazartesi gidersem belki öğrenirim yaramaz kendini göstermiyor
O zaman bekliycen canim cunku bi anda koyulaşıyor.yinide bos gecme yaklasmis degerlendir derim.cnm ben pcoluyum ve 50 günde bir adet oluyorum yumurtlama 36.günde olucak şuan 33. gündeyim
O zaman bekliycen canim cunku bi anda koyulaşıyor.yinide bos gecme yaklasmis degerlendir derim.
Insallah gelişmeye devam eder csnim. Ne zamn alacaksın bebekleri. Birde senin yumurtalarını dışarı mi çıkarıyorlar nasıl oluyor çok merak etmisimdir hep.kızlar 4 yumurtamız döllenmiş inş hepsi sağlıklı şekilde gelişmeye devam eder dua edin bize
cnm ml de 200bin diyo dimi hyırlısı olsn inşallah dün döllenmede eşimin ml 8 milyon %37 hareketli çıkmıştıKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
Beztebya da var mogişTopiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Petty ---------------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Rahis --------------> Kız
Sırrıeyvan -------->
Countryrose ----->
9661 --------------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Meemure --------->
Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->
Canim takmamak gerekde olmuyor biliyorum.ne desem bos kelin melhemi olsa basina surerdi.senden farkim yok.sen yinede sakin olmaya calis olacagi varsa oluyor.öle yapıyorum cnm ama kafama çok takıyorum sanki
elimden geldiği kadar deniyorum cnm rabbi bizede hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsinCanim takmamak gerekde olmuyor biliyorum.ne desem bos kelin melhemi olsa basina surerdi.senden farkim yok.sen yinede sakin olmaya calis olacagi varsa oluyor.
cnm anestezi altında 20-30 dk içinde özel büyük bi şırınga ile oluşan yumları çekiyolar eşimde o sırada sperm veriyo daha snr mikroskop altında en iyi spemler yumların içine koyuluyo snr spermler döllerse ilk evre bitiyo bundan snr spermin kalite ve hızı ile yumun kalitesine bağlı olarak bölünmeye başlıcakmış 8-10 hücre olunca aynı şekilde içeri koyacaklarInsallah gelişmeye devam eder csnim. Ne zamn alacaksın bebekleri. Birde senin yumurtalarını dışarı mi çıkarıyorlar nasıl oluyor çok merak etmisimdir hep.
Canim sayı 200 bin mi yoksa milyon mu yalnis mi gördüm ben. Acaba bir tanesinin içindeki miktar mi o kadarKızlar eşimin sperm testi sonucu kötü bence ama bir de siz görün yorumlayın istedim.
Anladım canım inşallah çok çok güzel haberler aliriz sendrn. Sen nerde yaptirdin birde özel olmazsa ücret ne kadar oldu.cnm anestezi altında 20-30 dk içinde özel büyük bi şırınga ile oluşan yumları çekiyolar eşimde o sırada sperm veriyo daha snr mikroskop altında en iyi spemler yumların içine koyuluyo snr spermler döllerse ilk evre bitiyo bundan snr spermin kalite ve hızı ile yumun kalitesine bağlı olarak bölünmeye başlıcakmış 8-10 hücre olunca aynı şekilde içeri koyacaklar
Canımmm misafirim var akşama çalışıyorum yoruluyorumHatun nerelerdesin sen konusamadik hic nasi gidiyo
cnm biz eskişehirde ikamet ettiğimzden burdaki acıbadem hstanesine yaptırdk 1430tl ilaçlar 4450tl hastaneye verdik embriyo kalırsa dondurursak 1500tl daha vericz sanırımAnladım canım inşallah çok çok güzel haberler aliriz sendrn. Sen nerde yaptirdin birde özel olmazsa ücret ne kadar oldu.
Anladım canım. Biz daha düşünmüyoruz tüpü ama ilerde olursa diye merak ediyorum işte. Bizde kahramanmarastayiz g.antep ve adanada da merkezler var gslibacnm biz eskişehirde ikamet ettiğimzden burdaki acıbadem hstanesine yaptırdk 1430tl ilaçlar 4450tl hastaneye verdik embriyo kalırsa dondurursak 1500tl daha vericz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?